Şimdi Ara

PHILIPS PFL 8404 / 8654 / 8684 / 8694 KULLANICILARI BURAYA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.335
Cevap
11
Favori
216.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: benmisim

arkadaslar ayarlarinizi ekleyebilirmisiniz yani bu sekilde...

benim ayarlarim simdi boyle

Görüntü: Kişisel ayar
    Kontrast :75
    Parlaklık :55
    Renk:48
    Netlik :3
    Parazit azaltma :minümum
    Renk sıcaklığı:Normal
    Pixel Precise HD : HD Naturel motion : maximum
    100 hz clear lcd :açık
    Gelişmiş netlik:acik
    Dinamik kontrast: minümum
    Dinamik arka şık:kapalı
    mpeg parazit azaltma:kapalı
    Renk geliştirme:kapalı
    Işık sensörü:kapalı
    Görüntü formatı :en alttaki

sizde eklersiniz bi kiyaslama yapabilirim veya yapabiliriz

goruntu guzel ama kanala gore degisiyor

Benimki de sizinkinden epey farklıymış

Görüntü: Kişisel ayar
    Kontrast :85
    Parlaklık :65
    Renk:65
    Netlik :7
    Parazit azaltma :maksimum
    Renk sıcaklığı:Soğuk
    Pixel Precise HD : HD Naturel motion : TV izlerken kapalı, Bluray'lerde açıyorum...
    100 hz clear lcd :TV izlerken kapalı, Bluray'lerde açıyorum...
    Gelişmiş netlik:acik
    Dinamik kontrast: maksimum
    Dinamik arka şık:kapalı
    mpeg parazit azaltma:açık
    Renk geliştirme:açık
    Işık sensörü:kapalı
    Görüntü formatı :en alttaki

TV izlerken Pixel Precise ve 10hz'nin açık olması gözüme hoş gelmiyor... Kapatınca çok daha iyi bence.. Ama bluray'lerde tadından yenmiyor

Yalnız benim merak ettiğim birşey var; bazı ayarlar arasında hiç fark göremiyorum... Parasiz azaltma, renk geliştirme, dinamik kontrast ve gelişmiş netlik gibi ayarların ne etkisi oluyor?

• MODLAR: ustteki arakadasa alinti yapmak istiyorum ama olmuyor bu yazi cikiyor

Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.

Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz.

Ne yapmam gerekiyor??

Ustteki arkadas: bende 8684 modeli var aksam senin ayarlarini bi deneyim ama kontrastin sanki fazla gibime geldi :)
    yakinda resimlerimi eklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benmisim

MODLAR: ustteki arakadasa alinti yapmak istiyorum ama olmuyor bu yazi cikiyor

Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.

Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz.

Ne yapmam gerekiyor??

Ustteki arkadas: bende 8684 modeli var aksam senin ayarlarini bi deneyim ama kontrastin sanki fazla gibime geldi :)
    yakinda resimlerimi eklerim.

Ben de sizinkini denicem
  • @benmişim
    dostum 37pfl8684 tv yi nereden kaça aldınız? Ben de düşünüyorum.
    32 pfl 8604 var piyasada genelde.
    En uzak mesafe 3 metre ama 2 metre olan yer de var bu mesafelerden tv izlenecek
    32 inç küçük mü olur?
    42 inç kesinlikle büyük oluyor!(Benim için değil ama babam istemiyor)
    37 inç emi yönelsem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontG

Bir de leptop'ı ben Vga-Vga ile bağlıyordum lcd'ye ancak gidip dvi-hdmi kablosu aldım... Yalnız şöyle bir sorun çıktı;

Vga-vga kullanırken sesi kulaklık çıkışından alıp tv'nin arkasından bağlıyordum, ses sorununu hallediyordum.. Ancak dvi-hdmi ile bağlayınca sesi bu şekilde de alamamaya başladım...

Ne yapmam lazım? Bilgisi olan var mı?

hocam sorunu çözdünmü? Bende notebookta bulunan dvi-d çıkışını kullanmayı düşünüyorum tv yi aldığım zaman. pc de vga çıkışıda var ama dvi tercih ettim. Sonuçta dijital bağlantı analog bağlantıdan her türlü daha üstün. baktim olmadı sesi notebooktan da alabilirim. Çünkü creative xtreme audio notebook 7.1 ses kartım var. hoparlörleride salona dizerim olur biter. ses sitemim creative T5900 5.1

• Benide ekleyin arkadaşalr 42pfl8404
  • @CHE

Ben Hollandada yasiyorum ve televizyonumu burdan aldim. Dikkatimi ceken burda yani Hollandada televizyonlarin daha ucuz olmasi. Ben 37pfl8684 televizyonumu 806 euroya aldim, turk parasina cevirirsek 1620 YTL eder. Pfl8404 ayni fiyatta olmasina ragmen 8684 gozume daha hos geldi, cunku kasasi olarak ve bir kac kucuk ozellikleri daha iyi oldugu icin ve fiyati ayni oldugu icin 8684 modelini aldim.
    8684 modelleri Hollandada cok az dukkanda satiliyor, ve bulunmasi cok zor bir modeldir. Ben tam 5 hafta beklemek zorunda kaldim.

Bizim oturma salonu ayni buyuktedir. en uzaklik mesafa yaklasik 3 metre ve en kisa 2,5 metre. 42'' alacaktim ama cok buyuk durur diye almadim iyikide almamisim. 37'' tam oturdu evime. Dukkanda gozune 37'' ekran kucuk gelebilir ama sakin aldanma cunku cogu zaman buyuk ekranlarin yaninda kucuk durur 37'' ekran.
  • Beyler tv açılırken ki philips yazısını kaldırabilen war mı?
  • arkadaşlar merhaba. benim 8404'te son yazılımı yükledikten sonra bir sorun başladı. tv'nin sesi kendiliğinden gidiyor. bazı arkadaşlarda da bir ses sorunu olduğunu duydum. yalnız onlarınkinde ses kendiliğinden artıyor ya da azalıyormuş. benimkinde ise kapatıp açmalardan sonra sesin gittğini görüyorum. tekrar gelmesi için tekrar kapatıp en az yarm saat falan beklemek gerekiyor. yani tuhaf bir durum. tv sanki bir süre soğumak ya da dinlenmek ister gibi illa yarım saat beklemeden sesi tekrar açılmıyor. bu ses problemi sanırım yaygın bir sorun ve yine sanırım son yazılımdan kaynaklanan birşey. buna karşı ne yapılabilir? son yazılımı iptal edip eski yazılıma dönmek mümkün müdür? sevgilerimle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliyavuz -- 26 Ağustos 2009; 21:09:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: genckaptan

quote:

Bir de leptop'ı ben Vga-Vga ile bağlıyordum lcd'ye ancak gidip dvi-hdmi kablosu aldım... Yalnız şöyle bir sorun çıktı;

Vga-vga kullanırken sesi kulaklık çıkışından alıp tv'nin arkasından bağlıyordum, ses sorununu hallediyordum.. Ancak dvi-hdmi ile bağlayınca sesi bu şekilde de alamamaya başladım...

Ne yapmam lazım? Bilgisi olan var mı?

hocam sorunu çözdünmü? Bende notebookta bulunan dvi-d çıkışını kullanmayı düşünüyorum tv yi aldığım zaman. pc de vga çıkışıda var ama dvi tercih ettim. Sonuçta dijital bağlantı analog bağlantıdan her türlü daha üstün. baktim olmadı sesi notebooktan da alabilirim. Çünkü creative xtreme audio notebook 7.1 ses kartım var. hoparlörleride salona dizerim olur biter. ses sitemim creative T5900 5.1

Valla VGA ile ya da DVI ile bağlantılarda ses gitmiyor... İlla HDMI ile bağlamak lazım... O yüzden ses için ayrıca kablo bağlamak lazım... Sadece bu tv için değil bütün tv'ler için geçerli bu

• HERKEZE İYİ GÜNLER YENİ BİR LCD ALMAK İSTİYORUM ACAYİP KARARSIZIM SONYW5720 İLE PHİLİPS 8684 ARASINDAYIM. MOTİON FLOW ÖZELLİĞİ PHİLİPSTE VARMI VE HANGİSİNİ ALMALIYIM ?
  • gturanli , Jack Shephard , sineir , benmisin , murat cümert hoşgeldiniz.

Arkadaşlar sizden ricam PM'le de geldiğinizi bi hatırlatın :)
  • yeni üyeyim :)
  • Arkadaşlar 8404 veya 8684 modellerinin HDMI girişleri 1.3 versiyon mu ?
  • arkadaşlar bu eklediğiniz resimlerdeki bahsettiğiniz sd yayın ne oluyor tam olarak normal bi uydu alıcısından aldığımız yayın mı yoksa kablotv falan mı ?

bir de bu çoklu ortam uygulamaları altında bahsedilen video vs formatları 32"de de geçerlimi ve tvnin usb girişinden divx bi film izlemek istediğimizde altyazı olayı nasıl oluyor karakterler vs ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakalins -- 28 Ağustos 2009; 1:11:52 >
  • Arkadaşlar merhaba

42inch 8684 için 2600 nakit para çok mudur? Daha ucuza bulma imkanım var mı?
  • 8404-8684-8694-8604 bunlar arasındaki fark nedir acaba ?
  • peşin aslında 2.000 tl olması lazım ürünün..neden indirmiyorlar hala anlamış değiliz?
  • quote:

Valla VGA ile ya da DVI ile bağlantılarda ses gitmiyor... İlla HDMI ile bağlamak lazım... O yüzden ses için ayrıca kablo bağlamak lazım... Sadece bu tv için değil bütün tv'ler için geçerli bu

Evet ses için illaki ayrı kablo bağlamak lazım onu biliyorum fakat sen dvi-hdmi bağlantıda kulaklık çıkışından bağladığın kablo ile sesi alamamaya başladım dedin. Bende tv yi alınca bu yöntemle bağlantı yapacağım için bu sorunu muhtemelen bende yaşarım diye düşündüm. O yüzden bunun cevabını istedim. Ne yaptın dostum sesi alabindinmi kablo ila bağlayıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: genckaptan

quote:

Evet ses için illaki ayrı kablo bağlamak lazım onu biliyorum fakat sen dvi-hdmi bağlantıda kulaklık çıkışından bağladığın kablo ile sesi alamamaya başladım dedin. Bende tv yi alınca bu yöntemle bağlantı yapacağım için bu sorunu muhtemelen bende yaşarım diye düşündüm. O yüzden bunun cevabını istedim. Ne yaptın dostum sesi alabindinmi kablo ila bağlayıp

Ha o sorundan sonra bilgisayarı hoparlörlere bağladım direk yani tv'den almadım sesi.. Ancak daha sonra vistayı sildim xp yükledim... Tekrar deneme yapıcam ve o sorunu mutlaka halletmeye çalışıcam... Haber veririm

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.