Şimdi Ara

PHILIPS PFL 8404 / 8654 / 8684 / 8694 KULLANICILARI BURAYA (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.335
Cevap
11
Favori
216.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vwag

quote:

Orijinalden alıntı: santana007

Arkadaşlar 8404 satmayı düşünüyorum sahibindende fiyat olarak ne yazmam makul olur, yerine 3d almak istiyorum, sizce ederi nedir..

700-800 tl

8404 satmak isteyen varsa alabilirim ama verebileceğim maksimum 550 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: andromedadan

quote:

Orijinalden alıntı: vwag

quote:

Orijinalden alıntı: santana007

Arkadaşlar 8404 satmayı düşünüyorum sahibindende fiyat olarak ne yazmam makul olur, yerine 3d almak istiyorum, sizce ederi nedir..

700-800 tl

8404 satmak isteyen varsa alabilirim ama verebileceğim maksimum 550 tl

bence halen çok güzel kullanılabilecek bir televizyon. 550 TL ye satarsak biz değil televizyonun kendisi ağlar

• MERHABA ARKADAŞLAR
    USB DEN XWİD LER GÖRÜYOR AMA OYNATMIYOR XWİD LERİ DESTEKLEMİYORMU ACABA VEYA İZLEMEK İÇİN BİR ÇÖZÜMÜ VARMI?
  • Selamlar,
    Ekim 2012 yılındaki son mesajdan sonra konuyu hortlatayım :)
    8694 model bir tv im var arkadaşlar, net tv ye bağlamaya çalışıyorum ancak olmuyor, bağlantı sistemi şöyle : superonline fiber internet var, ancak modem tv nin yanında değil, elimdeki ayrıca 2 airties modemlerin birini kablo ile tılgın modeme bağladım, diğeri ile mesh yaptım yani birini kablosuz accesspoint olarak ayarladım, gayet rahat laptoptan internete bağlanabiliyorum ancak lan kablosunu tv ye bağladığımda son adımda kalıyor, ev ağına bağlanıyor ip alıyor ancak internete çıkış yapmıyor, ip ayarları ile uğraştım manuel ip atadım, ana ağ geçidini, dns ayarlarını yaptım çeşitli konfigürasyonlar denedim ama ne yaptıysam internete bağlayamadım. Aynı sorunu yaşayan ve çözebilen bir arkadaşım var mı ?
  • Asgz A kullanıcısına yanıt
    Kardeş sana bir soru sorayım madem konuyu hortlattın :).Tv nasıl bir tv teşhir olarak alıcam fiyatıda 700 tl.Teknosadan bir arkadaş almış şimdi satıyor.Sence iş görürü mü :) saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asgz

Selamlar,
    Ekim 2012 yılındaki son mesajdan sonra konuyu hortlatayım :)
    8694 model bir tv im var arkadaşlar, net tv ye bağlamaya çalışıyorum ancak olmuyor, bağlantı sistemi şöyle : superonline fiber internet var, ancak modem tv nin yanında değil, elimdeki ayrıca 2 airties modemlerin birini kablo ile tılgın modeme bağladım, diğeri ile mesh yaptım yani birini kablosuz accesspoint olarak ayarladım, gayet rahat laptoptan internete bağlanabiliyorum ancak lan kablosunu tv ye bağladığımda son adımda kalıyor, ev ağına bağlanıyor ip alıyor ancak internete çıkış yapmıyor, ip ayarları ile uğraştım manuel ip atadım, ana ağ geçidini, dns ayarlarını yaptım çeşitli konfigürasyonlar denedim ama ne yaptıysam internete bağlayamadım. Aynı sorunu yaşayan ve çözebilen bir arkadaşım var mı ?

2009 da bi tvyi aldigimda nettv yi denemis basarili olmustum. o zamandir kullanmadim bu ozelligi, simdi intrnet kablosunu yeniden taktim fakat bir turlu nettv ye baglanamadim. 3 cu bolume geliyor baglaniyor diyor diyorda diyor. ama olmuyor. baglanti olmuyor. yardimci olabilecek varmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• selam 8404 'umu update etmeyi düşünüyorum sizce ne söylemeliyim? vede siteden ilgilenen olursa pm ulaşabilir kesinlikle hicbir sorunu yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: sagital

renzokuken

en son Philips Net TV ıp yapılandırma ayarlarım soyle oldu:

ıp adresi : 192.168.002.010 (geçerli ıp aralıgından bir numara kafadna verdim)
    Ağ maskesi : 255.255.255.000 (modemde yazıyor)
    Ağ geçidi: 192.168.2.1 (modemin (airties RT 205) ara yüz ıp'si)
    DNS1-: 8.8.8.8
    DNS2-: 8.8.4.4
    girdim açtım kapattım
    ve açtım çalıştı. çok güzel bir uyglama çok hoşuma gitti. radyo falan dinleniyor. youtube (çocukları uyutup :) ) cok super, ayrıca hava durumu, birde müzik eşliğinde hd fotoğraf turu var, ayrıca oyunlar vs...

dostum kusura bakma konu eski fakat bende yeni 42pfk8309 philips smart tv aldım görüntü süper menü geçişleri biraz yavaş fakat genelde memnunum lakin şu Smart tv olayını bir türlü çözemedim Airties Air 5443 modem aldım Tv ağa bağlanıyor gerek kablolu gerekse kablosuzda başarı ile bağlandı diyor pc üzerinden video ve müzik gönderebiliyorum rahatlıkla oynatıyor fakat nedense smart tv ye bağlanmak istediğim zaman philips sunucusu bulunamadı diyor kafayı yedirtecek bana...yazmış olduğun ayarları yaptım fakat sonuç nafile
    İşin tuhaf yanı cep telefonunu modem olarak kullanıp hot spot yapıyorum tv de kablosuz ağ bağlantısı yapıp cep telefonu SSID sini görüyor seçiyorum şifremi giriyorum ve çatır çatır smarta giriyorum ama nedense evdeki airties modemle bir türlü tv yi tanıştıramadım olmuyor yıldızları barışmıyor yazmış olduğun ayarları tv ye girdim yinede olmadı delirtecek beni acaba modem üzerindende başka bir ayar yapmam gerekiyor mu open dns falan mı girmem gerekiyor? sorun TTnetten mi yoksa modemden mi kaynaklanıyor çözemedim bilen arkadaşlarda varsa modem+tv ağ yapılandırma ayarlarınızı paylaşırsanız sevindirik olacağım

• 42pfl8404 de artık youtube çalışmıyor. Youtube yeni sürüme geçmiş. Eski versiyonlar desteklenmeyecekmiş. Ne yapmak lazım.

• leguminosea L kullanıcısına yanıt
    smart tv uygulaması güncellenir büyük ihtimal dert etme. Zaten çok yavaş nasıl tahammül ediyorsun
  • invisible kullanıcısına yanıt
    Güncelleme geleceğine pek ihtimal vermiyorum. Yavaşlık konusuna gelince o kadar da yavaş değil. Ara sıra youtube yi açıp bakıyorduk. iyi oluyordu.
  • Warrior_Knight kullanıcısına yanıt
    Üstat, bende amatörüm bu konuda cok ugrastım sonunda olmuştu ama bır sor ac kere gırdın dıye, hıc kullanmıyoum cunku smart tv cok agırlastı. zaten youtube gırmıyor. eskı surum dıyor. philips gunceleme gondermıyor tv, oyle kaldı gıttı anlaycagın
    ama yinede ben kullanırım dıyorsa. modemın arayu ıpsı ıle (bende airties rt 205 var onun ara yuzu 192.168.2.1di), tv nın ag gecıdine dıkkat et bununla aynı olsun. cok alet baglıysa modeme cakısıyor olabılır. tum aletlerı kaoat cep, tablet, pc vs... bir de ag ayarlarını yapılandırdıktan sonra mutlaka tv yi aç kapa bıraz bekle yoksa olmuyor.
    umarım cozersın. saygılar.
  • modem olayını çözdüm airties modemin cd sini pc ye taktım tv yi gördü outo olarak bir takım yapılandırma ayarları yaptı tv yi ve modemi aç kapa yaptım youtube ve bazı gereksiz eklentiler çalışıyor fakat web browser yok yada ben göremedim sırf ticari satış politikası olsun diye smart tv adı altında satıyorlar işte..Youtube a giriyor hd olmayan ufak video dosyalarını açıyor fakat HD bir video açtığım zaman 3-5 saniye oynatıyor sonra takılıp kalıyor sözde sanırım geçici belleğe almaya çalışıyor ama nafile öylece ekranın ortasında yuvarlak yükleme imleci dönüp duruyor dakikalarca da beklesem değişen bir şey olmuyor ( halbuki 20mbps hızında adsl modeme bağlı olmasına rağmen pc ile 2mb a yakın hızlarda indirme yapılabiliyorken ) sonunda tv de kilitlenip kalıyor zaten kağnı gibi işlemcisi var kumandaya bastıktan 2-3 saniye sonra algılıyor veya algılayamıyor üstüste kumandaya basınca hepten bocalıyor fakat ilk smart kurulumunda harici bellek takınız diyor flash belleği takıyorum bu seferde data yazım hızı düşük başka bellek takın diyor acaba yüksek videoları geçici olarak flash belleğemi aktarıyorda bu yüzden bellek takın diyor onu çözemedim yoksa sadece tv izlerken video kaydedebileyim diye mi istiyor anlayamadım..

evde kendime ait 46c650 samsungum var ne takılma ne kilitlenme ne de geç algılama olayı yok çatır çatır youtube a da giriyor hd görüntülerde dahil..3d si yok smartı yok plug in lerle idare ediyor zaten yetiyorda bana sadece youtube..gözünü sevdiğimin samsunu 7 yıllık tv olmasına rağmen ne tamir gördü ne görüntüsünden ödün vermedi..

2015 yılına ait philips sözde çift çekirdek yeni nesil işlemcili bir tv fakat 7-8 yıllık tv nin yanına dahi yaklaşamıyor panel görüntü kalitesine lafım yok gerçekten iyi fakat gerisi tırışka.....

• merhaba, bende 42pfl8694h/12 lcd tv var. fişi çekik vaziyette bir süredir duruyordu. geçen açalım dedik philips yazısı geldi ekrana sonra kapandı. tekrar fişi çekip taktım ama bu sefer standby ışığı yandı söndü kapandı. neden olur? ufak bir çözüm ile çözülecek bir şey ise servise vermek istemiyorum. malum bir diyot değişmesi ile çözülecek konuyu ana kart değişti noktasına getirebilirler. ( bütün servisler aynı değil tabii ki ama daha önce başıma geldiği için böyle insanlar var ne yazık ki )
    yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise memnun olurum. selamlar...
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.