Şimdi Ara

PHILIPS PFL 8404 / 8654 / 8684 / 8694 KULLANICILARI BURAYA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.335
Cevap
11
Favori
216.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayın KontG media markt'dan sonra 1-2 mağazada daha inceledim, hepsinde de diğer tvlere göre karanlık görünüyordu, ayrıca görüntü diğer tv lere oranla biraz geç geliyordu buda kafamı karıştırdı, acaba input lag sorunu var mı tv de?
  • Öyle bir sorunla karşılaşmadım... Ayarlarını yapmak lazım, belki kendi fabrika ayarları yüzündendir. Ayalarını Canlı pozisyonuna getirmelerini isteyebilir misiniz? Ve de mümkünse aynı çıkış ile kıyaslarlarsa iyi olur
  • teşekkürler sayın KontG, media markt'ta ayarlara müdahale edemiyoruz dediler, fabrika çıkışları ayarlıymış, sizden ricam bir kaç sd yayın görüntüsü ekleyebilirseniz çok sevinirim.
  • Tamam ekliyim ama bugün vakit bulamayabilirim, şehir dışına çıkıcam... Ama birkaç gün içerisinde kesin eklerim
  • Çektim birazdan ekliyorum... Yalnız gün ışığı eve vurduğu için çok sağlıklı olmadı... Akşam çekimi de yapıcam
  • Bu kapalı mod (fabrika ayaları)

PHILIPS PFL 8404 / 8654 / 8684 / 8694 KULLANICILARI BURAYA

Bu açık mod (Canlı)

Bu da kendi ayarladığım mod (Kişisel)

Resimlerden aradaki farklar anlaşılmıyor, çıplak gözle görmek lazım... Bir de 1080p BluRay Rip görüntüsü veriyim; leptoptan VGA ile bağlı;

Bir de gece çekimi yapıcam... Asıl o zaman belli oluyor.. Üstelik Amblight da eklenince tadından yenilmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontG -- 18 Ağustos 2009; 15:28:38 >

• Tabii ki bu SD yayın; yani HD ile karşılaştırılamaz.. Ama NTV logolarından yine de fark anlaşılıyor bir nebze
  • İyi günler

Beni de listeye ekleyin.Süper bir cihaz.Çok memnunum.
  • Sadece,VGA modunda deneyemedim.Kabloyu taktım.Source'den VGA'yı seçtim laptoptan ikinci ekrana geçirmeyi denedim ama siyah bir ekran kaldı sadece.Yardımcı olabilecek arkadaş var ise memnun olurum.İyi günler.
  • Bazı player'larda ekran siyah aklıyor nedense, mesela KM Player... Diğer Player'larla deneyin... Ama eğer masaüstü görüntü de gelmiyorsa o zaman tekrar tekrar çıkarıp takın ve iyi takıldığından emin olun... Olması lazım...
  • Bu akşam bir kere daha deneyeceğim.laptoptan da şüphelendim.olmazsa Pc kasasını taşıyacağım.İlginize teşekkürler.
  • Laptop'un özellikleri nedir? Bir de başka hangi çıkışlar var? HDMI falan varsa VGA ile falan hiç uğraşmayın zaten
  • Laptop Dell.Ama 2 senelik falan.HDMI,DVI hiçbiri yok.İş için kullanmak amacıyla aldığımdan bunların hiçbirini,o zaman aramamıştım.Şu an lazım oldu ama ne fayda.Bu arada size yazarken aklıma projeksiyon ile denemek geldi.En azından laptoptan çıkış aldığımdan emin olurum.Olmadı,servis çağırırım.İnşallah,hallolur da 2 günlük cihaz için servis çağırmak zorunda kalmam.İyi günler.
  • Evet... Yalnız eğer Bluray film izlemek isterseniz kaldırmayabilir bilgisayar... Bilgisayardan BLuRay izlemek isteyen arkadaşlara şu Acer'ın son model BLuRay Disc oynatıcı modelini tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontG

Arkadaşlar ben de aynı serinin 8694 modelini aldım... Ben de memnunum... Beni de ekleyin listeye

Pc'yi hem VGA ile hem de HDMI ile bağladım....

VGA'dan bağlayınca malum ses gitmiyor; ayrıca sehpası ile aldığım için VGA girişinin olduğu yer arkaya vidalanan demirin arkasında kalıyor... Dolayısıyla bağlayabilmek için lcd'nin dengesi bozuluyor... Rahatsız edici bir durum... Giriş kısmını daha düzgün bir yere yapmayı nasıl akıl edememişler anlamadım...

HDMI bağlantısı çok daha iyi ve rahat... 720p filmler var sadece elimde; hiç 1080p olmadığı için 1080p'nin performansını hala test edemedim... İnternetten de 1080p film indirmek işkence gibi ama eninde sonunda deneyip yorumlayacağım...

USB bağlantısı çok iyi; yani elimdeki 500gb'lık hdd'yi de algıladı... Sorunsuz resimler videolar gösteriliyor...

Ama kötü haber; mkv oynatmıyor... Yetkiliye sorduğumda da mkv'nin virüs tehlikesi olduğu için ürünlere eklenmediğini söyledi... Dolayısıyla Bluray keyfini ya aşırı masraf ile (ps3+bluray film) yaşayabiliriz ya da pc'den bağlayarak..

PC'nizin de iyi olması lazım... İşlemcisi iyi değilse bluray filmler takılıp duruyor...

Ses sistemi kendi çapında iyi gerçekten ancak daha iyi keyif için bence güçlü bir 5+1 ile keyif dozunuzu iyice artırabilirsiniz...

Fotoğraf makinemi falan da bağladım sorunsuz...

Sorunuz varsa yanıtlıyım ama benim de keşfetmem gereken çok şey vardır tabii ki

bende 30 40 gb lık 1080p filmler var... inan 720p side süper ama 1080p apayrı 1şi.. kesinlikle internetten o tarz filmler indirip izlemelisin...

• quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

arkadaşlar 1-2 aya kadar bende 8404 almayı düşünüyorum, yaklaşık 1 senedir araştırıyorum, daha önce sony, düşünüyordum ama bende bu philips sevdası 7403 ile başladı, ilk olarak teknosa da görmüştüm 7403'ü ve çok beğenmiştim görüntü çok keskin ve çok doğaldı, ayrıca hareketli görüntülerde sony'e göre çok başarılıydı, tam alacaktım ve yeni modeli olan 7404 çıktı, daha sonra forumdaki yorumlara bakarak net tv ve ambilight özelliğiyle 7404'e göre üstün olan 8404 almaya karar verdim, daha tv yi geçen haftaya kadar hiç yakından görme fırsatım olmamıştı, geçen hafta media markt'ta 8404'ü inceleme fırsatı buldum ilk dikkatimi çeken görüntünün diğer markalara göre çok mat olmasıydı, sony, samsung, hatta philips'in 9 serisi çok canlıydı ama 8404 çok karanlık gösteriyordu, acaba bu matlık ışık ayarlarıyla diğer tv'ler gibi canlı oluyor mu? yoksa philips'in 9 serisini mi tercih etmeliyim?

o mağaza matlığına takılma diğerlerinde cizgi film gibi görüntü olduğu için gerçeği sana mat gelior bir çok tv ye aynı anda baktığın için bu izlenime kapılıorsun..

8404 ü aldım hayatımın akışı değişti desem yalan olmaz her gece 1 bardak şarap 1 1080p film :D

• @kontG

Hocam tv nin üstünede bir dantel koysaydın keşke o eksik kalmış geri herşey tam
    Bende bu lcd den almayı düşünüyorum özellikleri baya hoşuma gitti. Güle güle kullanın arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckaptan -- 18 Ağustos 2009; 17:53:57 >
  • @ITL

Ya ben de geçende 1080p indirdim ama tabii ki riplenmiş şekli... Yine de hayran kaldım ve sonrasında izlediğim orjinal The Dark Knight DVD'si inan ki hiç tatmin etmedi... Puff'layarak izledim hep, zevk alamadım.. Artık DVD'ler hiç tatmin etmiyor yani... 1080p arşivine başlamak istiyorum fakat indirmesi bir dert orjinalini alması bir dert... Ama yapacak birşey yok alıştık artık...

quote:

Orijinalden alıntı: genckaptan

@kontG

Hocam tv nin üstünede bir dantel koysaydın keşke o eksik kalmış geri herşey tam
    Bende bu lcd den almayı düşünüyorum özellikleri baya hoşuma gitti. Güle güle kullanın arkadaşlar

Ya hiç sorma... Anneme yalvardım yakardım koyma şu dantelleri diye... Ama yok söz geçiremiyosun ki Gelenekselleşmiş artık...

• teşekkürler sayın KontG görüntüler çok güzel, özellikle canlı mod harika, hiç mağazalarda gördüğüm gibi karanlık ve mat gözükmüyor
  • Selamlar,

Ben de geçen ay sonunda uzun araştırmalar sonunda Adana Media Markt'dan 8654 aldım,evimde hep hayalini kurduğum sinema ve oyun odası projemin ilk adımı olarak :) PS3 ve bilgisayar bağlayacağım. henüz televizyonu kurmadım ancak o kadar çok araştırdım ki neyle karşılaşacağımı çok iyi biliyorum :). Sizlere bir sorum olacak ; televizyonu servis çağırmadan kendim kurarsam garanti konusunda bir problem olur mu?
    bir de isteğim olacak ; forumun başlığına 8694 ve 8654 modellerini de ekleyebilir miyiz?

selamlar,
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.