Şimdi Ara

PHILIPS PFL 8404 / 8654 / 8684 / 8694 KULLANICILARI BURAYA (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.335
Cevap
11
Favori
216.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sağolasın hocam bekliyorum cevabını. Bende bir alayım tv yi daha alamadım malum tv biraz pahalı
  • Evet ben de alıcam diye çok takla attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

Arkadaşlar 8404 veya 8684 modellerinin HDMI girişleri 1.3 versiyon mu ?

Arkadaşlar yok mu bu soruya cevap verecek olan ?
  • Aranıza beni de katın lütfen.Gelişmeler ve denemelerinizden haberdar olalım.

http://forum.donanimhaber.com/m_33344284/mpage_1/key_/tm.htm

Selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHE

@benmişim
    dostum 37pfl8684 tv yi nereden kaça aldınız? Ben de düşünüyorum.
    32 pfl 8604 var piyasada genelde.
    En uzak mesafe 3 metre ama 2 metre olan yer de var bu mesafelerden tv izlenecek
    32 inç küçük mü olur?
    42 inç kesinlikle büyük oluyor!(Benim için değil ama babam istemiyor)
    37 inç emi yönelsem?

Hala almadıysanız 42 inç altında almayın derim.Eve gelip kurduğunuzda gözünüze küçük gelebilir 32 ve 37 inçler.
  • Arkadaşlar 8694 modelinin kumandasında altyazı tuşu var ama filmlerdeki altyazıyı usb den izlediğimizde görmüyor.
    Bu kumandadaki altyazı tuşu nerde nasıl kullanılıyor bilen var mı?
  • Az once ayarlarimi yaptim ve tesadufen sanki goruntu dahada guzellesti ? ayarlarim bu... O programi daha kullanmadim

Görüntü: Kişisel ayar
    Kontrast :75
    Parlaklık :70
    Renk:68
    Netlik :7
    Parazit azaltma :maksimum
    Renk sıcaklığı:Normal
    Pixel Precise HD : Perfect Naturel motion : kapali
    100 hz clear lcd :açık
    Gelişmiş netlik:acik
    Dinamik kontrast: maksimum
    Dinamik arka şık: en iyi goruntu
    mpeg parazit azaltma:acik
    Renk geliştirme:orta
    Işık sensörü:acik
    Görüntü formatı :genis ekran
  • Sevgili akol fiyat makuldür.Bende aynı fiyata Electroworld'den aldım.Daha iyi fiyat en fazla 100 TL fark eder.Onun için de çok araman ve beklemen lazım.Bence hayallerini erteleme.Neticede bu iş zevk işi.İyi günler.
    quote:

Orijinalden alıntı: akoI

Arkadaşlar merhaba

42inch 8684 için 2600 nakit para çok mudur? Daha ucuza bulma imkanım var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lorenzo

quote:

Orijinalden alıntı: CHE

@benmişim
    dostum 37pfl8684 tv yi nereden kaça aldınız? Ben de düşünüyorum.
    32 pfl 8604 var piyasada genelde.
    En uzak mesafe 3 metre ama 2 metre olan yer de var bu mesafelerden tv izlenecek
    32 inç küçük mü olur?
    42 inç kesinlikle büyük oluyor!(Benim için değil ama babam istemiyor)
    37 inç emi yönelsem?

Hala almadıysanız 42 inç altında almayın derim.Eve gelip kurduğunuzda gözünüze küçük gelebilir 32 ve 37 inçler.

kesinlikle katılıyorum.42 inç idealdir.
  • Tecrübeli arkadaşlar

Philips 42PFL8684 kullanıyorum ve iki konuda yardımınıza ihtiyacım var.

1 - Laptop'u bağladığımda maximum 1280x768 çözünürlüğe ayarlayabiliyorum.1280x800'ü kabul etmiyor ve 1280x768'de de haliyle ekranın sağ kısmı siyah olarak kalıyor.Laptop Sony Vaio.Bu konuda ne yapabilirim ?

2 - Bildiğiniz gibi 8684'de Universal kumanda var ve benim receiver Kaon için hangi kodu girdimse kumanda edemedim.Receiver için,bir tavsiyesi olan var mı ? Tabi universal kumanda ile kolayca kontrol edebileceğim,denenmiş,tecrübe edilmiş bir model istiyorum.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • Philips 42 inch 8684 aldım. Zaten en başından beri philips düşünüyordum ama burdaki pozitif yorumlar süreci hızlandırdı diyebilirim.

Ctesi kurulumu yaptılar. Salonum büyük değil ama 42 inch aldım. Gözüm doysun diye:)

İlk izlenimlerim:
    -Sd yayınlardaki performansı beğendim. Digitürk ve kablolu yayını denedim. Yalnız bazı kanalları izlerken ekrandaki renklerde dalgalanma oluyor. Bu olay yayın kalitesi düşük kanallarda olması dikkatimi çekti.
    -DVD playerımı hdmi kablosu ile bağladım. Ekranda siyah renkler mor çıktı ve ses gelmedi. Bunun nedeni hdmi kablonun kalitesiz olması olabilir mi? scartla kablo ile deneyince problem çıkmadı.
    -Ekran formatı için tek çözüm "geniş ekran" . diğer seçeneklerde görüntü ekrana sığmıyor.
    -320 gb'lın seagate hard diski bağladım. Filmler avi formatlıydı, hepsini tanıdı. ancak altyazıyı görmüyor. Ayrıca ses ve görüntü senkranizasyonu bozudu. Sanırım usb bağlantısı filmler için pek efektif değil. Usb yi dvd playera bağlayıp izlemekten başka bir çözüm bulamadım ben.

Memnunum şu anda . İlerleyen günlerde daha net görücem performansını.

• herkese selam,bu forumu uzun süredir takip ediyordum ama yeni üye olabildim,sanırım philips'çileri toplamak için bu konuyu açtınız,o zaman beni de ekleyebilirsiniz listeye,dün 32PFL8404 aldım ama henüz elime geçmedi,sanıyorum önümüzdeki hafta içinde elimde olur ve hayırlısıyla kullanmaya başlarım,ben bu televizyonu kullanan arkadaşlardan detaylı bir değerlendirme istesem çok şey istemiş olur muyum acaba?kullanmaya başladıkça ben de düşüncelerimi ve tespitlerimi hatta resimlerimi sizlerle paylaşabilirim,herkese iyi akşamlar!
  • hayırlı olsun arkadaşlar, yorum ve resimlerinizi bekliyoruz.
  • arkadaslar benim televizyonda siyah goruntu tam siyah degil icinde biraz beyazliklar var sanki biraz gri gibi. Kesinlikle ayarlarinda biryerde degismesi lazim ama nerde bilemiyorum.
  • slm arkadaslar oncelıkle bende yenı 8404 aldım aranıza katıldım ve sıze bırkac sorum war. daha once panasonıc plazma kullanıyodum sımdı phılıpstekı goruntuler bana soluk ve kotu gelıyor bunun bı ayarı warmı acaba . teledunya hd ıle hdmı kablo ıle baglı televızyona ama dedıım gıbı plazmadakı o goruntuyu elde edemıyorum yardımcı olursanız sevınırım
  • Merhabalar,

Ben de bir Philips 8684 kullanicisiyim, beni de listeye ekleyebilirsiniz. Yaklasik 1 aydir kullandigim televizyonumdan oldukca memnunum. Her ne kadar kablolu tv kullandigim icin televizyondan tam performans alamadiysam da pek cok kanalda gayet net goruntu elde edebiliyorum.

DVD oynatici ihtiyacimi da Philips HTS3568 ev sinema sistemiyle giderdim ve guzel bir butunluk yakalamis olduk. Ozellikle DVD izlerken universal kumanda sayesinde tek kumanda kullanmak buyuk avantaj. HDMI kablosuyla bagladigim sistemden cok guzel goruntu ve ses elde edebildim. Bu arada benzer cihazlari dusunen arkadaslara yol gostermesi icin hatirlatayim ki, sadece HDMI kablosu baglandiginda normal TV sesini sinema sistemine aktarmak mumkun olmuyor. Bunun için çift laleli iyi kalite bir ses kablosu da almak gerekiyor.

Kablolu yayinim oldugu icin uydu yerine teledunya dusunuyorum. Ancak 200 TL üzerindeki HD Box (teledünyanın uydu alıcısı) fiyati ve yeni bir kumanda daha olacagi icin cekiniyorum. Biliyorsunuz bizim televizyonlarda DVB-C modül yuvasi bulunuyor ve bu modül sayesinde HD Box kullanmadan ve ekstra bir kumanda olmadan da teledunya izlenebiliyor. Bu şekilde bir uygulama yapan arkadaş var mı? Başka forumlarda bunla iligili yazılar var ama sonuçta o kadar çok bilgi kirliliği olmuş ki, iyi mi kötü mü, televizyona zarar verir mi vermez mi, kullanışlı mı değil mi anlamak mümkün olmuyor. Dolayısıyla aramızda teledünyayı ve basitçe bu yöntemi kullanan var mı yok mu diye öğrenmek istedim…

Şimdiden teşekkürler…

• benim 37pfl 8684 bi kac saat sonra baya isiniyor. sizdede oylemi?

soyle 4 veya 5 saat acik kaldiktan sonra arkasini bi elleyin. Ust tarafini sadece cunku alt taraf sicak olmuyor. hatta lekeler olusmaya basliyor
  • zutuf kardeşim ben kullanıyorum teledunyayı ve hd olan paketi aslında cok memnun degılım . sole soleyım kablolu tvden farkı yok asagı yukarı aynı kanallar war extra bır kac kanal daha war. hd kanalda 2 tana war neo ve euro s. ama bıldıgım kadarıyla ayda 7.5 tl extra odeme yaparsan sınema hd kanalı acılıomus fılm verıyomus sureklı ve hd ymıd fılmler . bı aylık denıycem o kanalı sonra ıptal edebılıyomusn canak derdıyle falan ugrasamam dersen kolay gercekten ama bende o sebeble almıstım. ancak su an kı aklım olsa dıgıturkun baslangıc paketını secerdım . teledunyada yanlız sevdıgım bı ozellık kanal gecıslerı falan dıgıturk dsmarta gore daha hızlı . daha kosullarından fazla etkılenmıyorsun canak antene gore baska bı artısı oda yanı zevk meselesı senın bılcegın ıs kolay gelsın sana :D
  • İyi akşamlar

1-@benmisin>>>>

A-ısınma normaldir(bazı panellerde daha fazla olur/olabilir!!);ancak PB de bir sorun varsa veya çeşitli katlarda o zaman aşırı ısınma olabilir,
    şuanda havalar sıcak ve daha ısınmasıda normaldir,gerekirse Servise gösterebilirsin!

B-Siyahlar ise;zaten bu panelde KURO nun inky-Black Siyahı olacak değildir
    Kısaca Baclit(arka aydınlatma) ile Brightness ayarını doğru yapman gerekiyor(aynı şekilde Contrast ta buna uyumlu olacaktır!!)

Birde Siyahları test ederken 0(sıfır) dereceden bakacaksın paneli yani tam karşıdan!!
    IPS Modüller Siyah+açılı izleme white-wash yapar,yani her açıdan bakarak o paneline Siyah seviyesi şöyledir diyemezsin!!

Normal SD/HDTV izlenimleri içinde Picture Menu>>PERSONAL MODE u seç ve ayarlarını buraya uyarla(nasıl set edileceğini
    bilmiyorsan>>Highwaymouse un imzasında ilgili başlık var oraya bakarsın+)

+++

2-@sineir>>>>

Notebook+Panel bağlantısı

Öncelikle panele hangi kablo ile bağlıyorsun PC yi???

VGA ile bağlarsan pixel seçeneğin kısıtlı olabilir!!!panelde ayrıca 1280x800pixel diye bir format yoktur!
    1920x1080pixel panele tam oturur ama düşük pixel değerleri elbette ekranı doldurmaz!

VGA/HDMI/DVI2HDMI v.s ????

GCard ın yeterli desteği sağlıyorsa ve doğru pixel sinyali gidipte yine ekrana oturmuyorsa o zaman
    GCard ayarlarında Scaling yaparak panele görüntüyü oturtacaksın++

• dün tv yi açar açmaz hemen bir uyarı geldi; 'yeni yazılım mevcut yüklensinmi' diye (cihaz direkt modeme bağlı. Bende kabul dedim 5 dakikada yeni yazılımı yükledi. Ancak içeriğini bilmiyorum bilen varsa bilgilendirirse sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.