Şimdi Ara

PHILIPS PFL 8404 / 8654 / 8684 / 8694 KULLANICILARI BURAYA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.335
Cevap
11
Favori
216.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: menoikeus

arkadaşlar electroworld de 8684 2599 5 taksit yanında da hediye olarak philips bdp3000 bluray oynatıcı veriyorlar. onun fiyatı da 400 lira civarında... ne dersiniz, oynatıcı sanki bi işe yaramazmış gibime geldi... sonucta bluray filmleri genelde laptop baglayıp seyrediyoruz zaten...

Hiç kaçırma derim.Ben aynı paraya blueray siz almıştım.Kar kardır.
  • 8684-8404-8694 arasındaki tek fark ses çıkış gücümüdür acaba
  • merhaba. ben de dün 32" 8404 aldım. bu ara fiyatı oldukça iyi. hem de hediyeli. böyle bir foruma katılmak da ayrıca güzel.
  • Bu arada Nüfus Sayımı için mesajlarınızı bekliyorum.

Büyüyoruz :

1- fenomenius

2- dlna

bizi de ekleyebilirsin sayıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: asoyuerel

zutuf kardeşim ben kullanıyorum teledunyayı ve hd olan paketi aslında cok memnun degılım . sole soleyım kablolu tvden farkı yok asagı yukarı aynı kanallar war extra bır kac kanal daha war. hd kanalda 2 tana war neo ve euro s. ama bıldıgım kadarıyla ayda 7.5 tl extra odeme yaparsan sınema hd kanalı acılıomus fılm verıyomus sureklı ve hd ymıd fılmler . bı aylık denıycem o kanalı sonra ıptal edebılıyomusn canak derdıyle falan ugrasamam dersen kolay gercekten ama bende o sebeble almıstım. ancak su an kı aklım olsa dıgıturkun baslangıc paketını secerdım . teledunyada yanlız sevdıgım bı ozellık kanal gecıslerı falan dıgıturk dsmarta gore daha hızlı . daha kosullarından fazla etkılenmıyorsun canak antene gore baska bı artısı oda yanı zevk meselesı senın bılcegın ıs kolay gelsın sana :D

Bilgi icin cok tesekkurler. Su anda kablolu yayinlarinda ciddi bir kalite sorunu yasamiyorum. Sanirim bir sure daha kabloluya devam edicem...

• quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Bende de nettv'den kendiliğinden çıktı ya.

arkadaşlar merhaba. Philips'in yazılımlarında sanırım bir problem var. bir kaç ay önceki yazılımı yükledikten sonra tv'nin ses problemi başladı. (ayrıntısını önceki sayfada yazmıştım.) umutla yeni yazılımı bekledim düzelir diye. nihayet bir kaç gün önce son yazılımı yükledim. bu sefer ses problemi düzelmediği gibi ayrıca yeni bir problem başladı. tv kanal geçişlerinde, ya da ekrandaki görüntüler değişirken bazen de durup dururken kendi kendine kapanıp açılıyor. bu yazılımlarda çok ciddi problem var gibi. herkesi uyarmak isterim. sevgilerimle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliyavuz

quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Bende de nettv'den kendiliğinden çıktı ya.

arkadaşlar merhaba. Philips'in yazılımlarında sanırım bir problem var. bir kaç ay önceki yazılımı yükledikten sonra tv'nin ses problemi başladı. (ayrıntısını önceki sayfada yazmıştım.) umutla yeni yazılımı bekledim düzelir diye. nihayet bir kaç gün önce son yazılımı yükledim. bu sefer ses problemi düzelmediği gibi ayrıca yeni bir problem başladı. tv kanal geçişlerinde, ya da ekrandaki görüntüler değişirken bazen de durup dururken kendi kendine kapanıp açılıyor. bu yazılımlarda çok ciddi problem var gibi. herkesi uyarmak isterim. sevgilerimle.

yenı surumden sonra net tv gitmişti fakat ertesı gun kendılıgınden gelıdı belırttıgın hıc bır problem bende
    yasanmamakta...

• Merhaba Arkadaşlar,

3-4 gün öce 42PFL8684 evime geldi ve yaptığım işlerden ilki, USB üzerinden film oynatmak oldu ve hayal kırıklığı yaşadım. İlk bir-iki dakika normal sayılabilecek şekilde filmleri izledim ama sonrasında, filmdeki kare geçişlerinde gözü rahatsız edecek şekilde kesintiler oluşuyor; yani, sahnelerde bir süreksizlik oluyor. Ayrıca, ses ile dudak hareketleri arasında da bir eşzamanlılık oluşmuyor. Bu durumu, 5 tane farlık USB diski kullanarak, farklı formatlara sahip değişik filmlerde gözlemledim. Daha sonra, sorun çıkartan filmlerden birini, aynı diskle arkadaşımın, 32 inç Samsung TV'sinde denediğimde hiçbir sorunla karşılaşmadım. Görüntü çok akıcıydı ve süreksizlik yoktu. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
    Teşekkür ederim.
  • ben de ilk aldığım zaman hemen usb den film denedim ama bir sorunla karşılaşmadım film gayet akıcıydı..
  • Arkadaşlar 42PFL8694 + Bluray Player hediyesi Teknosa 10 taksitli fiyatı 2.999 TL.Ayrıca bunu alana 299 TL'ye 51 ekran Philips LCD'de veriyorlar.Fiyat nasıl sizce.Bu fiyata bu tv alınabilir mi ? Nakit 2.699 TL ama nakit alamıyorum maalesef.
  • Bircok yerde 2699 TL'ye var. 2999 TL cok pahali.
    MediaMarkt'ta var, orada World'e 5 taksit var diye biliyorum.
    Vatan Bilgisayar'da World'e 5 taksit olunca biraz daha ucuz sanirim.
    Hepsiburada'da 2699, World 12, Bonus 10 taksit, yakin zamanda stokta olacak yaziyor.
    ElectroWorld'de 2599 diye duymustum, hatta bir haftasonu 2499'a satildi diye okumustum, yine taksitli fiyat.
    Arastirirsaniz alternatif cok. Eger 51 ekran LCD ihtiyaci yoksa, Teknosa'dan almanin hic bir anlami yok bence.
    Olsa bile diger fiyatlarla karsilastirince 51 ekran LCD aslinda 600 TL'ye geliyor ki, bu da ucuz bir fiyat degil!
  • Merhabalar

Uzun zamandir bu tv arastiriyordum ancak son 2 sayfada yasanan yazılım güncelmmesi ile olusan problemler ürküttü beni.Saniyorum ki alt yazi tanima özelliği de yok ! kafam cok karismis durumda alip almada kararsiz kaldim.

Bu sorunlar hala devam ediyormu ?

bilgilendiriseniz sevinirim.
  • Kullandığınız USB'nin markası nedir? Düşük hızlı USBlerde, yaşadığıma benzer sorun çıkabileceği, kullanıcı kitapçığındaki sorun giderme kısmında yazıyordu ama beş tane USB'nin de hızlarının düşük olabileceğini pek sanmıyorum. Bu akşam, Electro World'e gidip, diğer 8684lerde de USB girişini denemeyi düşünüyorum. Çok düşük bir olasılık, TV'deki video çözücülerinde (codec) bir sorun olabilir ama mpeg dosyalarında da benzer sorunu yaşadım.

Bendeki TV'nin yazılımı Temmuz 2009'a ait ve USB'den film izlerken altyazı hâlâ göstermiyordu. Eylül'de çıkan yeni sürümde bu eksikliği giderdiler mi, bilmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: kemalistbozkurt

ben de ilk aldığım zaman hemen usb den film denedim ama bir sorunla karşılaşmadım film gayet akıcıydı..

• quote:

Orijinalden alıntı: micsh1

Merhabalar

Uzun zamandir bu tv arastiriyordum ancak son 2 sayfada yasanan yazılım güncelmmesi ile olusan problemler ürküttü beni.Saniyorum ki alt yazi tanima özelliği de yok ! kafam cok karismis durumda alip almada kararsiz kaldim.

Bu sorunlar hala devam ediyormu ?

bilgilendiriseniz sevinirim.

bende aynı şekilde uzun zamandır araştırıyorumi 8404'ü bu yaşanan problemler beni de biraz korkutu, 8404'ü dreambox 800 receiver ile kullanmayı düşünüyorum, dvi to hdmi bağlantı kullanacam, üst konularda bir arkadaş, dvi to hdmi bağlantıda sorun olduğunu söyledi, bu da beni korkuttu, ayrıca philips'in mat görüntüsü beni hala düşündürüyor, 1 aya kadar almayı düşünüyorum, ne yapmamı tavsiye edersiniz?

• Aynen bende 1 ay icinde alayim diyordum ancak bu sorunlar beni korkuttu. Dıs görüntü olarak hayran kaldiğim kasaya .

ayni özelliklere sahip baska tv bakasim da gelmiyor.ortada kaldim :)
  • Orijinalden alıntı: barokbarok

Kullandığınız USB'nin markası nedir? Düşük hızlı USBlerde, yaşadığıma benzer sorun çıkabileceği, kullanıcı kitapçığındaki sorun giderme kısmında yazıyordu ama beş tane USB'nin de hızlarının düşük olabileceğini pek sanmıyorum. Bu akşam, Electro World'e gidip, diğer 8684lerde de USB girişini denemeyi düşünüyorum. Çok düşük bir olasılık, TV'deki video çözücülerinde (codec) bir sorun olabilir ama mpeg dosyalarında da benzer sorunu yaşadım.

Bendeki TV'nin yazılımı Temmuz 2009'a ait ve USB'den film izlerken altyazı hâlâ göstermiyordu. Eylül'de çıkan yeni sürümde bu eksikliği giderdiler mi, bilmiyorum.

kullandığım usb kıngston marka 4gb usb bellek denediğim film de avi formatındaydı harici harddiskle deneme fırsatım olmadı daha..
  • kusura bakma bu orjinalden alıntı olayını ilk defa denediğim için yanlış yaptık galiba kullandığım usb kıngston marka 4gb usb bellek denediğim film de avi formatındaydı harici harddiskle deneme fırsatım olmadı daha..
  • merhaba arkadaşlar internetten indirilen bluray filmleri izlemenin en iyi yolu nedir acaba? teşekkürler.
  • ARKADAŞLAR AYTEL de KISA SÜRE İÇİN GEÇERLİ FİYATLAR AŞAĞIDA.42PFL8404 ALACAK ARKADAŞLAR BU FIRSATI KAÇIRMAYIN DERİM. Peşin havale fiyatı 2,380 TL . Kredi kartına 12 AY fiyatı sadece Garanti Bonus a taksit ile aşağıdadır

NAKİT
    2.380,00
    Diğer Banka Tek Çekim
    2.411,35

GARANTİ Tek Çek 1
    2.448,56

2
    2.468,62

3
    2.490,84

4
    2.513,73

5
    2.536,77

6
    2.560,24

7
    2.584,15

8
    2.608,79

9
    2.633,62

10
    2.658,92

11
    2.685,02

12
    2.711,32

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalistbozkurt

kusura bakma bu orjinalden alıntı olayını ilk defa denediğim için yanlış yaptık galiba kullandığım usb kıngston marka 4gb usb bellek denediğim film de avi formatındaydı harici harddiskle deneme fırsatım olmadı daha..

Kingson 2 GB ile de denemiştim ama sonuç aynıydı.
    Dün akşam Electro World'e gittim. Teşhirdeki 8684 ve 8404 TV'lerin üzerine USB belleği taktım ve aynı sorunu, görüntülerdeki geçişin gözü rahatsız ettiğini gördüm. Yanımdaki görevli arkadaşlar da Philips'in bu kadar basit bir iş olan, USB'den film oynatmadaki başarısızlığını hâlâ anlayamadıklarını söylediler. Sonra, LG ve Samsung'a USB'yi bağlayınca sorunsuz bir şekilde aynı filmi izledik. Anlaşılan, Philips'te, USB üzerinden film izlemek biraz zor olacak; altyazı bulunmaması da cabası. Diğer özelliklerini de deneyip, beğenmezsem, değiştirip başka bir marka almaya çalışabilirim. Beğenirsem, bu işi bir DVD çaların USB'den film oynatma özelliğini kullanarak halledeceğim.
    Yine de, insan yüzünün doğallığı açısından, mağazada gördüğüm diğer markaların görüntülerine nazaran çok daha iyi.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.