Şimdi Ara

PHILIPS PFL 8404 / 8654 / 8684 / 8694 KULLANICILARI BURAYA (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.335
Cevap
11
Favori
216.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barokbarok

Merhaba Arkadaşlar,

3-4 gün öce 42PFL8684 evime geldi ve yaptığım işlerden ilki, USB üzerinden film oynatmak oldu ve hayal kırıklığı yaşadım. İlk bir-iki dakika normal sayılabilecek şekilde filmleri izledim ama sonrasında, filmdeki kare geçişlerinde gözü rahatsız edecek şekilde kesintiler oluşuyor; yani, sahnelerde bir süreksizlik oluyor. Ayrıca, ses ile dudak hareketleri arasında da bir eşzamanlılık oluşmuyor. Bu durumu, 5 tane farlık USB diski kullanarak, farklı formatlara sahip değişik filmlerde gözlemledim. Daha sonra, sorun çıkartan filmlerden birini, aynı diskle arkadaşımın, 32 inç Samsung TV'sinde denediğimde hiçbir sorunla karşılaşmadım. Görüntü çok akıcıydı ve süreksizlik yoktu. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
    Teşekkür ederim.

Bana da aynısı oldu.Benim de moralim çok bozulmuştu.Bir çözüm bulursan ben de sevinirim.İyi günler

• sanırım bunun çözümü yok arkadaşlar

phillips lerde usb den film izleme olayı hep problemliymiş...

acaba bu sorun, tv ye bağlı dvd player ınız warsa, ona takınca da devam ediyor mu yoksa sadece direkt tv ye takınca mı oluyor ?
  • 8404'ü duvara nasıl monte edeceğim? Her askı aparatı bu tv ye uyar mı yoksa sadece bu modele ait askı aparatı mı var?
    Tavsiye edebilir misiniz?
  • Selam arkadaşlar
    Ben de on gün önce 37pfl8404 kullanıcısı oldum.
    Şimdilik memnunum tv'den. Harici disk bağladım ve filmleri denedim.
    Bazı filmlerde dediğiniz gibi ses ve görüntü uyuşmazlığı oluyor.
    Aynı filmi pc'den HDMI bağlantıyla izledim, onda sorun yok.
  • arkadaslar 8404 E hiremko x3 hdmi ile bagladim. goruntu siyah beyaz gibi. ses yok. 4 tane hdmi kaplosu denedim. x3 e baska lcd t lerde denedim. sorun yok. 8404 hdmi kablosuyla baska cahazlari bagladim. yine sorun yok. acaba bu sorun nerden kaynaklaniyor
  • Arkadaşlar pazartesi günü teknosadan 42PFL8694 alıp aranıza katılıyorum.ps3 , nintendo wii , blu ray player görüntülerini diğer günlerde sizlerle paylaşıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: komando2810

Arkadaşlar pazartesi günü teknosadan 42PFL8694 alıp aranıza katılıyorum.ps3 , nintendo wii , blu ray player görüntülerini diğer günlerde sizlerle paylaşıcam.

Hevesini kirmak gibi olmasin ama alabilecegin en pahali yerden aliyorsun . Oraya gelene kadar bu urunu nakit veya vadeli cok daha ucuz alabilecegin bir dolu internet sitesi yada magaza soyleyebilirim . Yinede sen bilirsin tabi . Gule gule kullanmalar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: komando2810

Arkadaşlar pazartesi günü teknosadan 42PFL8694 alıp aranıza katılıyorum.ps3 , nintendo wii , blu ray player görüntülerini diğer günlerde sizlerle paylaşıcam.

komando biraz once teknosaya baktimda benim 47pfl8404 aldigim hemen hemen ayni fiyata sen ayni modelin 42" olanini aliyorsun . Benim dedigim yerlerdede philips Turkey garantili , ayni sekilde blueray hediyeli . Dedigim gibi para senin paran ama aradaki farkla kendine guzel bi ses sistemi yada ayni paraya 47" olanini dusun derim . Teknosa ya ne kastin war diceksin ama ayni mali diger magazalardan 500-1000 ytl farkla satan yerlerden hic haz almiyorum , satislari dussunki fiyatlarini piyasa fiyatina ceksinler istiyorum . Tabi yine senin kararin . Saygilar ..
  • ahmetfb,

bende bir suredir 8694 almayi planliyorum, ama teknosa, mediamarkt gibi yerler pahali geldigi icin bekliyordum.
    Nereden ucuza alabilirim, soyleyebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktasg

ahmetfb,

bende bir suredir 8694 almayi planliyorum, ama teknosa, mediamarkt gibi yerler pahali geldigi icin bekliyordum.
    Nereden ucuza alabilirim, soyleyebilir misin?

selam . 8694 serisi bildigim kadariyla 8684 ve 8404 ile ayni model . Sadece satildiklari magazaya gore isimleri degisiyo . Bu durumda forumda ilke bey war ( oxxoma ) o , kurumsal satis cercevesinde gayet iyi fiyat veriyo ve kendisinden alanlar cok memnun . Ona bir fiyat sorabilirsin , electroworld ozellikle haftasonlari bu tv nin fiyatini 2599tl civarina cekiyo birazda pazarlik yapip ( arkadasim pazarlik yaparak 70-80 tl ucuza aldi ) 2530 civarina , yada hizlial dan ozellikle cep bank'in warsa cok uygun fiyati bide 10a bolebiliyosun( ben 47pfl8404 u buyuk ihtimalle burdan alicam ) . Distribitor garantisi onemli degilse istanbul bilisiminde fiyatlari uygun diye biliyorum . Ben bugun dogubank'a bir bakip sonrada hizlial dan almayi dusunuyorum . Yani bence teknosa haric heryeri dusunebilirsin ama teknosa her urunde cok pahali kaliyor .. Kolay gelsin ..

• ilke bey ile konustum, 8694'un kurumsal satisinin olmayacagini soyledi. Benim gorebildigim kadariyla, 8404 bu serinin ilk modeli. 8654,8684 ve 8694 modelleri ise 8404'un cok az makyajlanmis hali, soyleki; 8404'e ek olarak universal kumanda, 2x12 watt ses cikisi var. Birde philips.com.tr'deki karsilastirmada gordugum, ama henuz 100Hz/motion konusunda ne gibi biri fayda sagladigini bilmedigim "perfect natural motion" diye birsey daha var. O yuzden ben tercihimi 86xx'ten yana kullanmayi planliyorum.

Dogubank fiyatlarini ben de merak ediyorum acikcasi, paylasirsan sevinirim. Bence 2600 gibi fiyatlar hala cok yuksek, 8404 bugunlerde 2200 gibi fiyatlara veriliyorsa 86xx'lerin de kisa bir sure sonra bu fiyata inecegine dair bir beklentim var (kimbilir, belki fazla iyi niyetliyim:) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktasg

ilke bey ile konustum, 8694'un kurumsal satisinin olmayacagini soyledi. Benim gorebildigim kadariyla, 8404 bu serinin ilk modeli. 8654,8684 ve 8694 modelleri ise 8404'un cok az makyajlanmis hali, soyleki; 8404'e ek olarak universal kumanda, 2x12 watt ses cikisi var. Birde philips.com.tr'deki karsilastirmada gordugum, ama henuz 100Hz/motion konusunda ne gibi biri fayda sagladigini bilmedigim "perfect natural motion" diye birsey daha var. O yuzden ben tercihimi 86xx'ten yana kullanmayi planliyorum.

Dogubank fiyatlarini ben de merak ediyorum acikcasi, paylasirsan sevinirim. Bence 2600 gibi fiyatlar hala cok yuksek, 8404 bugunlerde 2200 gibi fiyatlara veriliyorsa 86xx'lerin de kisa bir sure sonra bu fiyata inecegine dair bir beklentim var (kimbilir, belki fazla iyi niyetliyim:) )

Benim bildigim kadari ile 8654,8684,8694 vs. gibi modeller 8404 un diger magazalardaki isimleri . Yani bayiide 8404 adiyla satilan model electroworldde 8684 , teknosadada 8694 adiyla satiliyor . Ayni Samsung'un b650-651-653 serileri gibi . Zaten bu magazalarin bu modellere "en iyi fiyat garantisi" vermesindeki sebepte bu . Ornegin 8684 sadece electroworld e verilen bir model oldugu icin zaten baska resmi bir saticida daha ucuza bilmana imkan yok . Ayni sey teknosa icinde gecerli , 8684 teknosaya verilen model oldugu icin zaten birtek teknosa satiyor . Bildigim kadari ile ilke bey philips'in yetkili kurumsal saticisi. Bu nedenle onda philips bayiilerinde olan 8404 modeli bulunur . Dedigin gibi ufak tefek makyajlar yada kelime oyunlari olabilir ona tam olarak emin diilim ..

• Notebook u dvi-hdmi kablo ile bağlıyorum 42pfl8404 tv ye, maksimum 1152*864 çözünürlük alabiliyorum tv den. Daha üst çözünürlüklere çıkamamam ekran kartından kaynaklanıyor olabilir mi acaba?

Sorunu çözüm. "Windows masa üstünü bu monitöre genişlet" seçeneğini seçince çözünürlük ayarını 1920x1080 e getirdim. Gayette güzel oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckaptan -- 25 Eylül 2009; 13:56:39 >
  • Gvnzlgr, suleyman acarturk, barokbarok, Lionheart, PAPEN64, os, dervis2007, ahmetfb, genckaptan, asevincel

hoşgeldiniz.

Bu arada 40 kişiye ulaştık. Arada gözümden kaçanlar varsa özür.
  • Bu arada Ben DIGITURK + 'a terfi ettirdim PHILIPS'imi...Şimdilik geçici olarak VESTEL HD receiver verdiler ama o bile benim 8404'ü mutlu etmeye yetti :)

MOVIEMAX 'ta film izlemek ve NETGEO'da belgesel izlemek , mağazada televizyon beğenmekten farksız.

Resimleri de ekliycem en kısa zaman da.
  • benim bildiğim @ahmetfb arkadaşımız henüz almadı panelini. 28 eylülde bir daha bakacağım diyordu.

Bu arada tv yi internete bağlayıp güncelleme yapan varmı aramızda? Dün akşam bağladım kablosunu, güncelleme buldu ama emin olmadığım için yüklemedim.

Edit: Benim salon. Kablolar biraz fazla, malum cihaz çok. UPS de koydum tüm cihazlar ona bağlı ve koridorda ki telsiz telefon. korumak lazım ne olur ne olmaz. telsiz telefon parazit yaptığı için tv den uzaklaştırmak zorunda kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckaptan -- 27 Eylül 2009; 11:51:59 >
  • Philips Tuketici Destek'e gonderdigim e-posta:
    Bir an önce DLNA üzerinden ve USB'den izlenen filmler için alt yazı desteği (SRT, SUB) isitiyoruz. Bunu basit bir firmware update ile yapabilirsiniz. Eğer aynı klasörde aynı isimle SRT dosyası varsa altyazı gösterilsin. Bir de MKV uzantılı dosyaları oynatabilmeyi istiyoruz... Ayrıca ben Philips'e güvenerek bu TV'yi en pahalı fiyatından ilk alanlardanım. Bize de Bluray Player ücretsiz verilmeli, ya da indirim kuponu sağlanmalı...

Verilen Yanit:
    Belirtmis oldugunuz konu ile ilgili olarak;altyazi destegi icin yurtdisina tuketici taleplerimiz iletilmistir.Blu-Ray kampanyamiz 4 Eylul ve 4 Ekim arasinda alinan ambilight ozellikteki tv ler icin gecerlidir.
  • arkadaşlar electro worldden 2600 e 8684 modelini aldım yanında hediye olarak bluray verdiler. Tv den çok memnunum. Kablolu tv nin sağladıgı teledünyadan kanalları izliyorum çok güzel gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimarsinan

arkadaşlar electro worldden 2600 e 8684 modelini aldım yanında
    hediye olarak bluray verdiler. Tv den çok memnunum. Kablolu tv nin
    sağladıgı teledünyadan kanalları izliyorum çok güzel gösteriyor.

Güle güle kullan :) hayırlısı olsun
  • herkese selamlar.

Sizden 8694 konusunda yardım bekliyorum. fazla incelememiş olmama rağmen geçen hafta bu televizyonu almak için gittim. teknosa ve elektrowordde bu ürünü az çok inceledim. Fakat görüntüsünde karıncalanma var gibi geldi. (pikseller gözüküyo gibiydi) yanlarında birsürü farklı model ve philipsin 100 hz olmayan modeli vardı onlarda görüntü daha net gibime geldi. (görüntü 1080 p ve bütün televizyonlarda aynı görüntü vardı) satış görevlileri bunun bağlantıdan olabileceğini söyledi. mediaworddekindede aynı sorun vardı. belki 100hz modu açık olduğu için bu sorun olabilir diye düşündüm fakat 100hz modunu satış görevlileri kapatamadılar

bu modellerde böyle bir sorun varmı yoksa banamı öyle geldi. baştada söylediğim gibi görüntüde karıncalanmalar vardı ama görüntü gerçekten çok hızlıydı.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.