arkadaslar 8000 serisi Turkiyede cok pahali. Avrupadan alip kargoyla size gonderseler daha mantikli olmazmi?? Garantisi benim bildigim hertarafta gecerli. Ben 37pfl8684 modeline 800 euro yani 1600 Ytl civarinda aldim. sizin bahsettiginiz fiyatlara bizim burda 9000 serisini aliyorsun
HP 8 Gb la avi formatında filim denedim izlerken rahatsız ediyo ben henüz ağ bağlantısı yapmadım ağdan filim izliyen varmı aynı sorunu yapıyomu
arkadaşlar 1 aya kadar bu modeli almayı düşünüyorum, dreambox 800hd uydu alıcısı ile kullanacam, dreambox dvi to hdmi bağlantı destekliyor ve bu bağlantı kablosu ses sinyalini de tv'ye gönderiyor, ama philips'le dreambox 800 kullanan arkadaşlar'dan bazılarının sesi tv'den alamadıklarını duydum, acaba bu tv'yi dreambox 800 ile sorunsuz kullanan var mı aranızda?
Bende 42PFL8694 modelini alarak aranıza katılmış bulunuyorum.PS3 ağırlıklı olarak kullanacağım.Bu LCD'yi PS3 ile kullanan arkadaşlar oyunda uyguladıkları ayarları paylaşırsa sevinirim.
Bu modellerin yanında PHILIPS BDP3000 Bluray player hediye ediliyor, 400 TL civarı makinenin değeri, acaba aynı boyutlarda Full HD plazma mı almak daha mantıklı yoksa bu model mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: gvnzglr
HP 8 Gb la avi formatında filim denedim izlerken rahatsız ediyo ben henüz ağ bağlantısı yapmadım ağdan filim izliyen varmı aynı sorunu yapıyomu
Dün akşam, ağdan bağlantı yaptım ve USB'de yaşadığım sorunu tekrar yaşadım. Görüntüler rahatsız ediyor. Halbuki, ağdan film izlerken sorun yaşamayacağımı düşünüyordum. Mağazada denediğim diğer Philips TVler ve buradaki arkadaşlardan bazıları da bu sorunu yaşıyorsa demek ki, sorunun kaynağı tasarım hatası. Ayrıca, dün akşam Haber Türk'ü izlerken, altta akan altyazıların; sahne geçişlerinde ya da hızlı sahnelerde titreyip kısa bir süre içinde düzeldiğini gördüm. Bu da, o sırada altyazı okuyorsanız gözü çok az rahatsız ediyor. Yarın, teknik servis gelecek. Bu sorunları onlara da göstereceğim ve belki de, TV'yi iade etmek için gerekli formları doldurtacağım. Kötü olan, TV'nin kutusunu atmış olmam; bu nedenle, iadede sorun yaşayabilirim. Sonuç olarak, bir daha Philips TV almam; çünkü kullanmayı düşündüğüm özelliklerinde çok başarısız.
quote:
Orijinalden alıntı: barokbarok
quote:
Dün akşam, ağdan bağlantı yaptım ve USB'de yaşadığım sorunu tekrar yaşadım. Görüntüler rahatsız ediyor. Halbuki, ağdan film izlerken sorun yaşamayacağımı düşünüyordum. Mağazada denediğim diğer Philips TVler ve buradaki arkadaşlardan bazıları da bu sorunu yaşıyorsa demek ki, sorunun kaynağı tasarım hatası. Ayrıca, dün akşam Haber Türk'ü izlerken, altta akan altyazıların; sahne geçişlerinde ya da hızlı sahnelerde titreyip kısa bir süre içinde düzeldiğini gördüm. Bu da, o sırada altyazı okuyorsanız gözü çok az rahatsız ediyor. Yarın, teknik servis gelecek. Bu sorunları onlara da göstereceğim ve belki de, TV'yi iade etmek için gerekli formları doldurtacağım. Kötü olan, TV'nin kutusunu atmış olmam; bu nedenle, iadede sorun yaşayabilirim. Sonuç olarak, bir daha Philips TV almam; çünkü kullanmayı düşündüğüm özelliklerinde çok başarısız.
Senin TV'nde problem var bence. Ben 6 aydir kullaniyorum, bu TV'yi ilk alanlardan biriyim ve cok memnunum. Hatta gecenlerde bir arkadas geldi misafirlige. SD yayinda bu kadar net, kusursuz goruntu pes dogrusu dedi. Baska birisinin evinde Samsung LCD (modeli bilmiyorum) gormus ve goruntunun camur gibi oldugundan bahsetti. Ag uzerinden film izleme konusuna gelince, "derede yuzuyorsunuz ama deniz konforunu ariyorsunuz" gibi geldi bana. Hem ag uzerinden hem de USB'den cok verimli bir sekilde film izlenemeyecegini zaten daha once soyledik. Bunun nedeni USB'nin ve ag iletisiminin izin verdigi anlik okuma hizlariyla ilgili. Eger film izlemek istiyorsaniz VGA veya HDMI girislerinden ya PC, laptop takin ya da bir media tank alin. Altyazi sorununu (hatta film sonrasi Cast akarken de) hic yasamadim. Buyuk olasilikla "size ozel" bir problem yasiyorsunuz. Bu TV sinifinin en iyilerinden biri, hemen silip atmayin bence...
TV'ler hakkında çok fazla bilgim yok ama diğer marka TV'lerde USB'den film izlemede hiçbir sorun görmeyince, hatanın Philips'e özgü olduğunu düşündüm. Sonuçta, olay, donanımla sınırlıysa Samsung ve LG bu sorunu çözmüş; iki tane 8684'te bu sorunu yaşadım. Aslında, USB'den film izlemeyi, evde aygıt kalabalığı olmasın diye istiyorum. Neyse, belki yarın, bazı şeyler servis gelince bir miktar açıklığa kavuşur. Altyazı olayını da bu akşam tekrar inceleyeceğim. Dün geç saatlerde fark ettim, diğer kanallarla karşılaştırma yapamadım. Evde bir de 32 inç LGLH2000 var. LG ile de bir karşılaştırma yapabilirim. Sonuçta, ürünün özelliklerinde, USB ve ağ üzerinden film oynatılabileceği belirtilmiş. Bu durumda, ben, bu özelliğin de denize ait olduğunu düşünürüm. Bu sorunlar düzeltilemezse en sonunda, dediğiniz gibi, bir medya ya da DVD oynatıcı alıp, filmleri bu şekilde izleyeceğim. Net TV olayını da hızlıca denedim. Orada bir sorun yok gibi gözüküyor. Internet üzerinden TV izlemedim ama bir siteye girip bir kaç bağlantıya tıkladım.
LCDsinde SES PROBLEMI olanlar: Hollanda forumundan alintidir:
Het gaat erom dat dan de ab niet meer reageert en de knoppen op het sidepanel niet meer doen wat ze zouden moeten. Dus volume omhoog doet program of input naar beneden of ze doen allemaal hetzelfde. Op Duitse fora staat dit probleem ook beschreven, er schijnt een kabeltje vervangen moeten worden.
Bu sahisinda televizyonun sesi aniden yukseliyormus, Alman forumunda televizyonun bi kablosu degismesi lazimmis. Seriste bilmeleri lazim aslinda sonucta ayni televizyon
usb den filim izlemek konusunda kesinlikle problem phılıps'te aynı usb araç ve aynı filimi samsung'ta rahatsızlık hissini yaşatmadan izletiyor ben problemin yazılımsal olduğunu düşünüyorum yeterince şikayet alıyorlarsa yakın zamanda düzeltileceğni düşünüyorum
Nagodtumu,
TV'deki yazılımını güncelledin mi hiç, şu anki sürümü nedir?
Eger garanti bankasi musterisi isenin cepbank diye bir servis var. Internet uzerinden kredi karti bilgisi vermeden alisveris yapmaya olanak sagliyor. Bunu kullanirsaniz %10 indirim var, fiyat 2406'ya geliyor. Bonus kartiniza 6 veya 10 taksit yaptirabiliyorsunuz. Bluray player da diger yerlerde oldugu gibi yaninda hediye. Kampanyanin 1 ay suresi var bilginiz olsun.
Ben Toshiba 42XV635 modelini dusunuyordum, fiyati 2000TL. Bugun Bimeks'de LCD'lerde %5 indirim var ama bu modelin fiyatini once 100 TL artirip, sonra indirim yapmislar dalga gecer gibi, yoksa gidip direkt alacaktim.
Bluray player'in isime cok yarayacagini dusunmuyorum, 200-250 gibi bir rakama bile satsam tv 2150-2200 gibi bir rakama gelir ki, 1-2 hafta once 2700'e hediyesiz satiliyor oldugunu dusununce fiyati oldukca cazip gozukuyor. Kararsiz kaldim....
arkadaşlar açıkçası ben bu sitede iyi bir bilgi paylaşımı olduğunu düşünmüyorum. herkes sadece sorun yazıyor. bu sorulara ve sorunlara çözüm önerileri okumadım hiç. bu yüzden son bir soru soracağım eğer site yöneticilerinden cevap gelmezse çıkacağım. benim sorum şu: philips 8404 aldım. bu tv'den en iyi şekilde yararlanmak için almam gereken kablo ve diğer donanımlar nelerdir acaba. ayrıca internetten indirilen bluray'leri izlemenin bir yolu var mı. teşekkürler.
çok uzun zamandır sanki bir philips fanatigi gibi arastirdim ,gittim izledim,dakikalarca showroomlarda izledim...(lcd ler arasında)
son anda almaktan vazgectim.sadece philips degil,lcd tv almaktan vazgectim...neden mi?
google da arama yaparsanız "plazma ve lcd arasındaki farklar diye" göreceksiniz bu bir....
ikincisi işyerimde bir arkadasımın eşinin philips türkiyede calisiyor olmasına ragmen ,teknik departmandaki arkadasları "iyi kalitede bir futbol macı izlemek istiyorsan gel bak demişler...karasal yayında bir lcd ve plazmada izletmişler görüntüyü...karar sizin...hatta rivayet o dur ki, abdürrahim albayraklar bile gitmiş ve plazma almiş kendi evine 3-4 tane...:)
sanırım panasonic plazma alacagım sevgili eski philipsçi dostlarım,sevgilerimle...
serdar...geleceğe yatırım yapacaksın..teledünya gibi hd yayın veren bir sisteme üye olabiliyorsan yada digiturk gibi hd yayın almaya niyetin varsa..(şu anda 3-5 kanal hergeçen gün hd olarak verilen kanal sayısı artacaktır ki dt lig tv hd) daha güzel renkleri olan, parlama-yansıma yapmayan, elektrik tüketimi düşük lcd ler, plazmadan bir adım öndedir. ama bende para çok..hazır sd yayın ağırlıkta iken plazmayı alayım 3-5 sene sonra hd yayınlar artınca lcd yi alırım dersen o başka..
sd yayınlarda da genel kanı philips lcd nin iyi olduğu. teledünya dan yayın alan bir kullanıcı resim koymuş harika görüntüler
quote:
Orijinalden alıntı: benmisim
LCDsinde SES PROBLEMI olanlar: Hollanda forumundan alintidir:
Het gaat erom dat dan de ab niet meer reageert en de knoppen op het sidepanel niet meer doen wat ze zouden moeten. Dus volume omhoog doet program of input naar beneden of ze doen allemaal hetzelfde. Op Duitse fora staat dit probleem ook beschreven, er schijnt een kabeltje vervangen moeten worden.
Bu sahisinda televizyonun sesi aniden yukseliyormus, Alman forumunda televizyonun bi kablosu degismesi lazimmis. Seriste bilmeleri lazim aslinda sonucta ayni televizyon
sevgili arkadaşlar benim tv'de ses problemi vardı ama giderildi. servise verdim bir parçasının değişmesi gerekiyormuş. onu değiştirdi ve sorun halloldu. bilginize.
quote:
Orijinalden alıntı: nagodtumu
quote:
Orijinalden alıntı: barokbarok
quote:
Senin TV'nde problem var bence. Ben 6 aydir kullaniyorum, bu TV'yi ilk alanlardan biriyim ve cok memnunum. Hatta gecenlerde bir arkadas geldi misafirlige. SD yayinda bu kadar net, kusursuz goruntu pes dogrusu dedi. Baska birisinin evinde Samsung LCD (modeli bilmiyorum) gormus ve goruntunun camur gibi oldugundan bahsetti. Ag uzerinden film izleme konusuna gelince, "derede yuzuyorsunuz ama deniz konforunu ariyorsunuz" gibi geldi bana. Hem ag uzerinden hem de USB'den cok verimli bir sekilde film izlenemeyecegini zaten daha once soyledik. Bunun nedeni USB'nin ve ag iletisiminin izin verdigi anlik okuma hizlariyla ilgili. Eger film izlemek istiyorsaniz VGA veya HDMI girislerinden ya PC, laptop takin ya da bir media tank alin. Altyazi sorununu (hatta film sonrasi Cast akarken de) hic yasamadim. Buyuk olasilikla "size ozel" bir problem yasiyorsunuz. Bu TV sinifinin en iyilerinden biri, hemen silip atmayin bence...
8404 de war bende de nagodtumu dediklerine aynen katılıyorum... Pc yi HDMI dan bağlamak gerekli ayrıca hala divx izlemeye çalışmak neden elinizde mükemmel bir LCD var ve görüntüsü en ii olan filmleri izlemiorsunuz Tv yi SD yayında sadece 30 dk kadar test ettim o testten sonra çok memnun kalmış olmama rağmen bir daha asla Sd yayın izlemedim maç harici.. işim gücüm bluray film dizi belgesel...
kesinlik ağdan veya usb ile film izlemeye çalışmak hata...
saygılarımla
quote:
Orijinalden alıntı: oxxoma
Aytel den yeniden özel fiyatlar Yeni kurumsal fiyatlarımızda indirim gerçekleşmiştir. 42PFL8404 Peşin fiyat 2,200 TL olarak bilginize sunmak istiyorum.KDV dahil Nakliye Hariç.
ahh ahh :)
arkadaşlar ben de 8404 aldım ve ses sorunu yaşıyorum yarın ilk iş servisi aramak olacak,