Şimdi Ara

PHILIPS PFL 8404 / 8654 / 8684 / 8694 KULLANICILARI BURAYA (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.335
Cevap
11
Favori
216.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yabanci forumlardan birinde 8404 hakkinda bir yorum vardi; "HD natural motion ozelligi acik bir sekilde film izlerken insanlar animasyon karakter gibi hareket ediyor, tamam smooth motion, ama kesinlikle dogal degil, o yuzden film izlerken HD natural motion'u kapatiyorum" diyordu. Birden fazla kisi de soyleyince dikkatimi cekti. Ayrica bu ozellik kapatilinca soylenene gore, diger goruntu iyilestirmeleri de kapaniyormus (100hz tarama da dahil). 8404 veya diger 86xx modellerinden birini kullanan arkadaslar bu konuda yorum yapabilir mi, 24p bir film izlerken HDNM izlenimlerinizi paylasir misiniz?
  • arkadaşlar lcd tv alacam genellikle pc için kullnacam pc de ise daha çok oyun ve hd filim için kullnıyorum bu iki lcd tv de kararsız kaldım hangisini almalıyım arada 200 tl gbi bi fark var ama 8404 yanında bluray oynatıcı hediye hızlıalda.birde bu lcd lere hdmı dan pc ile direk bağlantı yapabilirmiyim ekran kartım asus engtx 285 oyunları 1920*1080 çöznürlükte oynamak istiyorum bi sorun olurmu bu tv lerde ayrıca ekran büyüklüğü yeterlimi 1 mt gibi bir mesafeden kullanacam yardımcı olursanız sevinirim.
    ayağım beni sony baysine götürdü satış elemanı 37" V5500 modelini ısrarla övdü nerdeyse alacaktım normalde ben sony kullnarım evimde 3 tane tv var hepsi sony ama lcd konusunda hiç sony e bakmadım fiyatı çok pahalı diye bende yukardaki ürünleri söledim sizin bana önerğiniz ürünle dağlarca fark var dedim.
    philipsin iki ürünüde:80.000:1 konst.100 mhz ve 3 ms tepki süresi var 37" sony V5500 ise 33.000:1 50 mhz ve 6 ms tek artısı 37" olması eleman bana mhz farkı dışında diğerlerinin hiç bir önemi olmadığını hatta 3 ms nin imkansız olduğunu firmaların tüketicileri kandırdığını falan söledi ve 32" sony V5500 ü 1800/12 taksitele verebileceğini söledi düşünecem diyip ayrıldım kafam iyice karıştı lütfen yardımcı olun sony ve 37" olması sonye doğru kaymama sebeb oluyo ama özellikleride o kadar iyi değil gibime geliyo özellikle 50 mhz olması büyük bir eksi gibi geliyo bana.

• 8404 DEN ŞAŞMA DUA EDERSİN BOL BOL
  • Arkadaşlar selam 8694 modelini dün eve kurdu servis, televizyonu pek fazla kurcalayamadım. Çünkü Evrensel uzaktan kumandasına takıldım. Bu konu benim için çok önemli kullanma kılavuzunda söylenen işlemleri harfi harfine yapmama rağmen evrensel kumanda tv dışında hiç bir cihazı kumanda etmedi.

Cihazla birlikte verilen PHİLİPS blue ray cihazını bile philips in kendi kodlarıyla kumanda etmedi.

Bende Kaon Marka dijital uydu alıcısı var. Onun koduda 0292 olarak gösteriyor ama onuda kumanda etmiyor. Zaten kendi markası olan bir blue ray okuyucuyu okumayan kumandanın başka marka bir uydu alıcısını kumanda etmesini beklemiyordum.

Bu aksaklıklar benim tv üzerindeki acemiliğimden kaynaklanıyor olabilir. Bu sebepten dolayı şimdilik bu konuda bir eksi not vermek istemiyorum.

Sizden ricam evrensel kumanda ile kumanda edebildiğiniz cihazlar varmı var ise markaları neler ve nasıl yaptınız.

Birde kullanma kılavuzunda home tuşuna basıldığında kurulum kurulumdan da evrensel kumanda şeklinde bir menü olduğu yazıyor ama ben o menüyü bulamadım. Sizlerde varmı bunuda söylerseniz çok memnun olurum.

Birde bu cihazı pc ye bağlamak için pc kablosunu biz mi tedarik ediyoruz kutudan kumandadan başka bi halt çıkmadı çünkü

Herkeze hayırlı forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Binbirbit -- 2 Ekim 2009; 10:24:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eraksoy

Arkadaşlar selam 8694 modelini dün eve kurdu servis, televizyonu pek fazla kurcalayamadım. Çünkü Evrensel uzaktan kumandasına takıldım. Bu konu benim için çok önemli kullanma kılavuzunda söylenen işlemleri harfi harfine yapmama rağmen evrensel kumanda tv dışında hiç bir cihazı kumanda etmedi.

Cihazla birlikte verilen PHİLİPS blue ray cihazını bile philips in kendi kodlarıyla kumanda etmedi.

Bende Kaon Marka dijital uydu alıcısı var. Onun koduda 0292 olarak gösteriyor ama onuda kumanda etmiyor. Zaten kendi markası olan bir blue ray okuyucuyu okumayan kumandanın başka marka bir uydu alıcısını kumanda etmesini beklemiyordum.

Bu aksaklıklar benim tv üzerindeki acemiliğimden kaynaklanıyor olabilir. Bu sebepten dolayı şimdilik bu konuda bir eksi not vermek istemiyorum.

Sizden ricam evrensel kumanda ile kumanda edebildiğiniz cihazlar varmı var ise markaları neler ve nasıl yaptınız.

Birde kullanma kılavuzunda home tuşuna basıldığında kurulum kurulumdan da evrensel kumanda şeklinde bir menü olduğu yazıyor ama ben o menüyü bulamadım. Sizlerde varmı bunuda söylerseniz çok memnun olurum.

Birde bu cihazı pc ye bağlamak için pc kablosunu biz mi tedarik ediyoruz kutudan kumandadan başka bi halt çıkmadı çünkü

Herkeze hayırlı forumlar.

Merhaba "Eraksoy",

Oncelikle hayırlı olsun diyorum..
    Benim de 8684 televizyonum var ve ben de senin gibi sırf ortak kumanda kullanabilmek icin ev sinema sistemini Philips 3568 aldim. Ilk baslarda ben de ortak kumandaya gecemedim. Cunku soyledigin gibi kullanım kılavuzunda belirtilen “evrensel kumanda” seçeneği tarif edilen menüde yok. Neyse, ben de “kumandanın manuel ayarlanması” tarifini takip ederek denedim. Kumandaya yeni sistemi tanıttığımda hemen çalışmadı. Sonra hem televizyonu hem de dvd’yi kapatıp açtığımda çalışmaya başladı. Şimdi tek kumanda ile hem sinema sistemini hem de televizyonu kullanabiliyorum. Manuel ayarlama bilgisini de görmüşsündür zaten, kullanım kılavuzunun aynı sayfasında.
    Birde BlueRay chazının menüsünde varsa eğer, "easy link", "evrensel kumanda" vs başlıkları etkin hale getirmen gerekir.

Eğer yine sonuca ulaşamazsan Philips internet sitesindeki tüketici destek bölümüne mail at. Çok kısa sürede (cevapları fazla özet olsa da) mutlaka dönüyorlar.

Kutudan bilgisayara bağlaacak birşey çıkmıyor. Bilgisayarına göre ya HDMI ya da VGA kabosu alp bağlayabilirsin.

Selamlar…

• Selamlar,
    Bu başlık altındaki yazıları okudum ve paylaşımları için herkese teşekkür etmek isterim. Sonuçta ben de 47" 8404 almaya karar verdim. İzmir, Egemen elektroniğe gittim. Ellerinde stokta yokmuş, İstanbul stoğunda da yokmuş. Son kararım, beklemedeyim, stoğa girer girmez siparişim sırada. Beni de listeye ekleyin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zutuf

Merhaba "Eraksoy",

Oncelikle hayırlı olsun diyorum..
    Benim de 8684 televizyonum var ve ben de senin gibi sırf ortak kumanda kullanabilmek icin ev sinema sistemini Philips 3568 aldim. Ilk baslarda ben de ortak kumandaya gecemedim. Cunku soyledigin gibi kullanım kılavuzunda belirtilen “evrensel kumanda” seçeneği tarif edilen menüde yok. Neyse, ben de “kumandanın manuel ayarlanması” tarifini takip ederek denedim. Kumandaya yeni sistemi tanıttığımda hemen çalışmadı. Sonra hem televizyonu hem de dvd’yi kapatıp açtığımda çalışmaya başladı. Şimdi tek kumanda ile hem sinema sistemini hem de televizyonu kullanabiliyorum. Manuel ayarlama bilgisini de görmüşsündür zaten, kullanım kılavuzunun aynı sayfasında.
    Birde BlueRay chazının menüsünde varsa eğer, "easy link", "evrensel kumanda" vs başlıkları etkin hale getirmen gerekir.

Eğer yine sonuca ulaşamazsan Philips internet sitesindeki tüketici destek bölümüne mail at. Çok kısa sürede (cevapları fazla özet olsa da) mutlaka dönüyorlar.

Kutudan bilgisayara bağlaacak birşey çıkmıyor. Bilgisayarına göre ya HDMI ya da VGA kabosu alp bağlayabilirsin.

Selamlar…

Cevabın için teşekkürler zutuf, dediğin gibi bende kumandayı manuel olarak kurma seçeneğinden kurdum. Doğrusu tv kapatıp açmak vs hiç aklıma gelmedi akşam eve gidince deneyeceğim. Philips sinema sistemin için hangi kodu uyguladın acaba 0000 dan başlayarak deneyerek mi buldun. senin kullandığın kod kaç onuda paylaşırsan çok sevinirim.

• Arkadaşlar philips in sitesinde 8694 modeli için güncelleştirme dosyası mevcut ama ingilizce diyo bu güncelleştirmeyi yükleyince tv ingilizcemi olacak bu konu hakkında bilgisi olan var mı
  • arkadaşlar bende siperişi verdim,beni de ekleyebilirsiniz bu (8404) ürün kullacıları listesine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_44

arkadaşlar lcd tv alacam genellikle pc için kullnacam pc de ise daha çok oyun ve hd filim için kullnıyorum bu iki lcd tv de kararsız kaldım hangisini almalıyım arada 200 tl gbi bi fark var ama 8404 yanında bluray oynatıcı hediye hızlıalda.birde bu lcd lere hdmı dan pc ile direk bağlantı yapabilirmiyim ekran kartım asus engtx 285 oyunları 1920*1080 çöznürlükte oynamak istiyorum bi sorun olurmu bu tv lerde ayrıca ekran büyüklüğü yeterlimi 1 mt gibi bir mesafeden kullanacam yardımcı olursanız sevinirim.
    ayağım beni sony baysine götürdü satış elemanı 37" V5500 modelini ısrarla övdü nerdeyse alacaktım normalde ben sony kullnarım evimde 3 tane tv var hepsi sony ama lcd konusunda hiç sony e bakmadım fiyatı çok pahalı diye bende yukardaki ürünleri söledim sizin bana önerğiniz ürünle dağlarca fark var dedim.
    philipsin iki ürünüde:80.000:1 konst.100 mhz ve 3 ms tepki süresi var 37" sony V5500 ise 33.000:1 50 mhz ve 6 ms tek artısı 37" olması eleman bana mhz farkı dışında diğerlerinin hiç bir önemi olmadığını hatta 3 ms nin imkansız olduğunu firmaların tüketicileri kandırdığını falan söledi ve 32" sony V5500 ü 1800/12 taksitele verebileceğini söledi düşünecem diyip ayrıldım kafam iyice karıştı lütfen yardımcı olun sony ve 37" olması sonye doğru kaymama sebeb oluyo ama özellikleride o kadar iyi değil gibime geliyo özellikle 50 mhz olması büyük bir eksi gibi geliyo bana.

YARDIM EDECEK YOKMU

• quote:

quote:

arkadaşlar lcd tv alacam genellikle pc için kullnacam pc de ise daha çok oyun ve hd filim için kullnıyorum bu iki lcd tv de kararsız kaldım hangisini almalıyım arada 200 tl gbi bi fark var ama 8404 yanında bluray oynatıcı hediye hızlıalda.birde bu lcd lere hdmı dan pc ile direk bağlantı yapabilirmiyim ekran kartım asus engtx 285 oyunları 1920*1080 çöznürlükte oynamak istiyorum bi sorun olurmu bu tv lerde ayrıca ekran büyüklüğü yeterlimi 1 mt gibi bir mesafeden kullanacam yardımcı olursanız sevinirim.

YARDIM EDECEK YOKMU

Philips güzel bir seçim olacaktır öncelikle. Keşke almasaydım bu paneli asla demezsin.
    Avantajı: Mat panel aydınlık oda da yansıma problemi yok
    Blu-ray player
    Ambilihgt ( akşamları ayrı bir keyif özellikle film veya maç izlerken )

Dezavantajı: Panelin matlığından kaynaklı biraz renk kaybı var. Özellikle samsung tv lerle kıyaslarsan bu farkı görebilirsin. Durağan resimlerde (masaüstü resmi gibi) renklerde detay samsunga göre biraz daha azdır ama kesinlikle izlerken, oynarken anlamazsın bunu.

Görüntü benim için önemli dersen samsung al derim ama philips alırsan da kesinlikle pişman olmazsın. ayrıca 1 metreden kullanacaksan 32 inch ten büyük alma. Odanın durumu müsait ise eğer kablosuz klavye mouse ile alarak boyutu 42 inch e yükseltmeyide tavsiye edebilirim.bende de 106 ekran 8404 var ara sıra pc ye bağlıyorum dvi-hdmi olarak 2m lik kablo ile, birde kablosu uzun olan klavye ve mouse işimi çok rahat görüyor.
    Pc den bağlantı için ekran kartında hdmi çıkış varsa hdmi kablo ile hem sesi hemde görüntüyü aktarabilirsin. Olmazsa eğer dvi-hdmi da çok rahat işini görür. ses içinde ayrı kablo gerekir bu seferde.

• Değerli katılımcılar,
    Ben başlangıçta Samsung 32B750 alacaktım. Ancak mağazalarda Philipsin hem dizaynına hem de doğal görüntülerine hayran kaldım. İnternette araştırırken
    siszin sayfayla karşılaştım. Sonuçta 37 inçlik 8040 modelinde karar kıldım. BD player hediyesinin fiyata eklenerek satılmadığı İstanbul Bilişimden eylül biterken TV yi aldım. Seçimimden çok memnunum. Benim evim iki katlı, alt katta 26 inçlik LG tvme Digiturk ve Teledünya bağlantım var. Yeni TVyi daha ziyade DVD ve maçlar için aldım. Şu an Digiturk bağlantım ikinci katta yok. Onu yarın halledeceğim. Teledünyanın setup boxını yeri geldiğinde yukarı taşıyorum. Kablo TV iki tarafta da var. Beni şaşirtan kablo tv de bile verim almam oldu. Teledünya ise sanki LCD tvler için çıkarılmış bir sistem, HD olmayan kanallar bile olağanüstü netlikte, bir de sinema kanalları HD olunca herhalde çıldırtır. Digiturk sinyal kalitesi olarak Teledünyaya yaklaşamıyor.
    Tüm bu kelamın sonrasında bir teşekkürüm, bir dileğim bir de sorum var
    - Gruptaki herkese açtıkları yeni konular için teşekkür ederim, ufkumu genişlettiniz
    - Beni de listeye ekler misiniz? Gubaldak - 37 PFL 8404 sahibi
    - Henüz keşif aşamasındayım. USBde sorun çıkmadı, yalnızca NetTV ye bağlanmak istediğimde (modemden ethernet ile TV bağlantısını yaptıktan sonra)
    3-5 dakikalık bir aramadan sonra "Philips Sunucusu Bulunamadı, daha sonra yeniden arayın" yazısını okuyorum. Ayarlar ile ilgili bir sorun mu yaşıyorum?

Selamlar

• quote:

quote:

YARDIM EDECEK YOKMU

Ben de satın almadan önce epey araştırdım. Karşılaştırdığın ürünlerde Philipsin bariz üstünlüğü var. Sonynin W5500 modeli var, 100 Hertz olan. Eğer onunla Philipsi karşılatıracaksan olur ama 50 Hertz Tv ileriye dönük olarak iyi bir tercih gibi gözükmüyor. Şu anki yayınlar için belki yeterli ama yüksek çözünürlük yaygınlaşınca yetersiz kalacak...Tepkime süresi de çok önemli. LCD tvler eski tüplülere göre bir hayli yavaş, plazmalar da 0,0002 gibi tepkime sürelerine sahip. Özellikle hareketli sahneler, maçlarda ve oyunlarda yüksek hertz ve düşük tepkime süreleri iyi olur. Satıcılar -sözüm meclisten dışarı- genelde stoklara göre pazarlama yapıyorlar. Tepkime süresi konusunda tüketici kandırma bana biraz masal gibi geldi. Mesafe konusunda ise, LCD lerde eski TVlere göre daha yakından seyredilebiliyor. 37 için normal yayınlarda 1,90, HD yayınlarda 1,40 Avrupalı Profesyonellerin belirledikleri normlar. Ben yeni tvmi 2,35 ten seyrediyorum sorunsuz. Ama 1 metre 37 için fazla yakın. Belirttiğim mesafelere çekilebilecek yerin varsa 37 ya da 42 yoksa 32 daha uygun olur kanısındayım. Neyse uzatmayalım. Benim düşüncelerim böyle,umarım katkım olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gubaldak -- 3 Ekim 2009; 1:21:51 >

• Merhaba,

Philips 8684 kullanıyorum ama HD filmleri(720-1080) LCD TV'den izlerken DVIX kalitesindeymiş gibi izliyorum.

HDMI-DVI kablo ile görüntü alıyorum, kullandığım kablonun kalitesizliği midir ? başka bir hatamı yapıyorum?

teşekürler.
  • arkadaşlar ağ üzerinden bilgisayardaki videoyu izlemek için ne gibi ayarlar yapıyosunuz ben PC'ye göz atı tıklayınca 1. ekranı geçmiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: gvnzglr

arkadaşlar ağ üzerinden bilgisayardaki videoyu izlemek için ne gibi ayarlar yapıyosunuz ben PC'ye göz atı tıklayınca 1. ekranı geçmiyo

1- bilgisayarini wlan yada kabloyla modeme bagliyorsun
    2- TV ile modemi ethernet kablosuyla bagliyorsun
    3- Media Player 11 i aciyorsun. Kütüphane Sekmesinin hemen altinda kücük oka tiklatiyorsun. Media Paylas var (media sharing) Ona basiyorsun.
    4- Karsina kücük bi kutu cikiyor. 2 tane secenek kutusundan alttakini isaretliyorsun.
    5- TV nin Menüsüne girip PC ye göz at diyorsun
    6- Aramaya basliyor
    7- Bilgisayarin TV i algilayinca simgesi cikacak. Ona onay verip ok diyosun.
    8- Sonra TV PC yi görüyor ve dosyalara erisiyorsun.

NOT: Virüs programlari ag erisimini kontrol ettigi icin bazen güvenlik duvari filtrelerini kapatmak gerekebiliyor.
    Ben Almanca Notebook kullandigim icin biraz karisik yazmis olabilirim. Kusurabakmayin.

Ayrica ben de 3 Gündür 37pfl8404 kullanicisiyim. :))

Le40b650, 750 ve 27PFL8404 arasinda cok ama cok düsündüm. Ambilight olayini evimde yasayinca kesinlikle dogru tercih aptigimi anladim. Digerleri ister mkv ister baska bi formati desteklesin hic önemli degil. Ambilight ambiyansi herseye bedel bence.

• quote:

arkadaşlar ağ üzerinden bilgisayardaki videoyu izlemek için ne gibi ayarlar yapıyosunuz ben PC'ye göz atı tıklayınca 1. ekranı geçmiyo

Tv ile gelen CD'deki Turkce PDF kitapciginda ayrintili bir sekilde anlatiyor. Ben orada yazan programlarin hepsiyle denedim en iyi Windows Media Player 11 ile calisiyor. Baglantiyi Vista ve WMP11 yuklu PC araciligiyla yaptim. TV'm kabloyla modeme, Bilgisayarim ise kablosuz olarak ayni aga bagli. Ayarlari yaptiktan sonra paylastirmak istedigim video (divx, xvid avi) , resim, muzikleri WMP11 media library araciligiyla paylastiriyorum ve Tv'den izliyorum. Bunun icin sadece PCyi acik birakmaniz yeterli. Media Player sharing arka planda calisiyor.

Ayrica altyazili filmler icin de kendimce bir cozum buldum. Avi Recomp (http://www.avirecomp.com/download.php) programiyla altyazilari filme gomuyorum. Gomme islemi icin neredeyse filmin suresi kadar bir sure gerekiyor ama goruntu kaybi olmadan, kaliteli gomebilecek tek program bu, diger bircok cozumu denedim. Boylece en son dizileri altyazilari ciktiktan sonra hemen paylastirip LCD'mden izleme firsati buluyorum. Problem yasayan arkadaslara bildigim kadariyla yardimci olabilirim.

Farkettigim bazi problemler:
    - Bazen TV aga baglanirken sorun oluyor. Cozum icin TV'yi uzerindeki dugmeden kapatip, yeniden acin, duzelecektir.
    - Bazen ses arttirma/azaltma etki etmiyor. Bunun icin de TV'yi yeniden baslatmak gerekiyor. Yeniden baslatip, videoda kaldigimiz yere kadar ileri sarmamiz gerekiyor.
    - Bazen CD bozuk olunca olusan karelenmeler gibi goruntu bozulmalari oluyor, sanirim bu da ag trafiginden kaynaklaniyor olabilir. Yine tek cozum TV'yi yeniden baslatmak.

Kolay gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: gubaldak

- Henüz keşif aşamasındayım. USBde sorun çıkmadı, yalnızca NetTV ye bağlanmak istediğimde (modemden ethernet ile TV bağlantısını yaptıktan sonra)
    3-5 dakikalık bir aramadan sonra "Philips Sunucusu Bulunamadı, daha sonra yeniden arayın" yazısını okuyorum. Ayarlar ile ilgili bir sorun mu yaşıyorum?

Selamlar

Net TV sorununu da hallettim. İki yıl önce kablosuz modem aldığımda masaüstü bilgisayarım vardı. Onun mac adresini yazarak filtre koymuştum. Modemin call centerını arayıp fitreye TVnin de mac adresini ekleterek sorunu çözdüm. Bundan sonraki aşama PC bağlantıları olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nagodtumu

quote:

Tv ile gelen CD'deki Turkce PDF kitapciginda ayrintili bir sekilde anlatiyor. Ben orada yazan programlarin hepsiyle denedim en iyi Windows Media Player 11 ile calisiyor. Baglantiyi Vista ve WMP11 yuklu PC araciligiyla yaptim. TV'm kabloyla modeme, Bilgisayarim ise kablosuz olarak ayni aga bagli. Ayarlari yaptiktan sonra paylastirmak istedigim video (divx, xvid avi) , resim, muzikleri WMP11 media library araciligiyla paylastiriyorum ve Tv'den izliyorum. Bunun icin sadece PCyi acik birakmaniz yeterli. Media Player sharing arka planda calisiyor.

Ayrica altyazili filmler icin de kendimce bir cozum buldum. Avi Recomp (http://www.avirecomp.com/download.php) programiyla altyazilari filme gomuyorum. Gomme islemi icin neredeyse filmin suresi kadar bir sure gerekiyor ama goruntu kaybi olmadan, kaliteli gomebilecek tek program bu, diger bircok cozumu denedim. Boylece en son dizileri altyazilari ciktiktan sonra hemen paylastirip LCD'mden izleme firsati buluyorum. Problem yasayan arkadaslara bildigim kadariyla yardimci olabilirim.

Farkettigim bazi problemler:
    - Bazen TV aga baglanirken sorun oluyor. Cozum icin TV'yi uzerindeki dugmeden kapatip, yeniden acin, duzelecektir.
    - Bazen ses arttirma/azaltma etki etmiyor. Bunun icin de TV'yi yeniden baslatmak gerekiyor. Yeniden baslatip, videoda kaldigimiz yere kadar ileri sarmamiz gerekiyor.
    - Bazen CD bozuk olunca olusan karelenmeler gibi goruntu bozulmalari oluyor, sanirim bu da ag trafiginden kaynaklaniyor olabilir. Yine tek cozum TV'yi yeniden baslatmak.

Kolay gelsin...

teşekkürler benim sorunum güvenlik duvarıymış kapatmak gerekiyor, biraz denedim sorun çıkarmasına rağmen kullanılır bir özellik ama W7 bulunan 30 sn lik HD videoyu gördüğü halde izletemiyor uzantısından kaynaklanıyor heralde ama divx lerde sorunsuz

• Merhaba;

Ben de bugün 8654 ile aranıza katıldım.
    Nettv ve yerel ağ üzerinden PC'ye (DLNA) bağlantı sorunum var. USB üzerinden son versiyon yazılım güncellemesi yaptım. ve şu anda TV yerel ağa bağlı gözüküyor (otomatik IP adresi alıyor, yazılım güncelleme ihtiyacı yok diyor vs)

Ancak NetTV'ye bağlanmaya çalıştığımda üç adımdan 3ncüsünda yani bağlanıyor yazan ekranda kalıyor. saatlerce de beklesem hiçbir değişiklik olmuyor.

Benzer şekilde yerel ağ üzerinden PC'ye bağlanmak istediğimde de aynı şekilde son adımda sonsuza kadar bekliyor.

Benzer problemi yaşamış olan arkadaşların bilgi ve tecrüblerini paylaşmasını rica ederim
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.