Şimdi Ara

PHILIPS PFL 8404 / 8654 / 8684 / 8694 KULLANICILARI BURAYA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.335
Cevap
11
Favori
216.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2699 tl
    Verdiginiz parayı sonuna kadar hakediyor bence..
  • 8404'le 8684 arasında ne gibi farklar var acaba?
  • Yanyana olmasa da 2 cihazı da incelemiştim. Teknik özelliklerine baktığınızda 8654-8684-8694 modelleri 2x12 watt hoparlöre sahipken 8404 modeli 2x10 watt hoparlörlere sahip. Bi de bu serilerde Perfect Natural Motion özelliği var. Bu özellik nedir onu ustalara sormak gerek.

Ben diğer üç modelin (8654-8684-8694) teknoloji mağazalarının "daha ucuzunu bulana öpücük verecez " kampanyalarına karşılık yapıldığını düşünüyorum. Zira sadece hoparlör renkleri farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nagodtumu

quote:

Orijinalden alıntı: fenomenius76i

Bu arada resimlere bakarsanız VGA dan bağlanınca ekranın köşeleri görünmüyo? Çaresini bilen var mı?

Benim Nvidia ekran kartim var ve 'Nvidia Control Panel'de Resize Desktop gibi bir ozellik var. Bu ozellik sayesinde sol-sag ve alt-ust sinirlarini kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Nvidia ekran karti kullaniyorsaniz masaustune sag tik, sonra NVidia Control Panel secip menuleri bir inceleyin...

Tum 8404/8604 konularinin birlestirilmesi konusunda hemfikirim. Yonetici arkadaslardan birisi bu duruma el atmali...

Üstad teşekkürler. Benimki de Nividia'ymış ama yardım da Resize Desktop olmasına rağmen menülerde çıkmadı. Ama TV kunmandasındaki Format tuşundan Wide Screen veya Unscaled Mode'a değiştirerek sorunu çözebildim.

• Yeni yazılım çıkmış ama bizim için yeni bir şey yok
  • bizim içinden kastettiğin turkiyedeki kullanıcılar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: two_face

bizim içinden kastettiğin turkiyedeki kullanıcılar mı?

Doğrudur...
  • electroworld de hafta sonu için 2499 du iyi fiyat mı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagokhan

electroworld de hafta sonu için 2499 du iyi fiyat mı sizce?

Bence iyi fiyat. 8 taksit mi peşin mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yagokhan

electroworld de hafta sonu için 2499 du iyi fiyat mı sizce?

Bence iyi fiyat. 8 taksit mi peşin mi?

5 taksit
  • İstersen Aytel-İlke beyi bi arayıp fiyat al. Yukarda iletişim bilgileri verilmişti.
  • istanbul,izmir,konya darty.ib,electro world,mediamarkt,sirkeci doğu bank,teknosalar hiç bir yerde 42pfl8404 yok.philipsin kendi bayileri adını bile duymamış daha.tek tek gezdim.hepsiburada ön sipariş alıyor 31 temmuz diyor ama nerece güvenilir bir tarih belirsiz açıkcası.hızlı al dada ön sipraiş var.ürün gelmeden fiyatını yukarı çekmiş.
  • Sirkeci Philips Dikmen (benim aldığım bayii)

Kadıköy Gürsoy (fiyat sorduğum bayii)

Bunlarda 42 inc tv ler mevcut benim bildiğim
  • Beyler ilke beyle temasa geçip fiyat alın derim adamlar iyi esnaf güzel çalışıyorlar hele peşin alırsanız fiyat avantajı sağlıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

Sirkeci Philips Dikmen (benim aldığım bayii)

Kadıköy Gürsoy (fiyat sorduğum bayii)

Bunlarda 42 inc tv ler mevcut benim bildiğim

Dİikmene uğradım cuma günü yok malesef.
  • arkadaşlar ben dün itibari ile hızlıal com dan ön sipariş verdim 8404, site mevcut üyelerine ve yeni üye olucaklara %10 indirim yapıyo 31 temmuza kadar 2530 tl ye geliyor aynı ürün teknosa da 3000 tl bugün birde mesaj yazdım siteye ürün tarihinde gecikme olucakmı diye en geç 01.08.2009 tarihinde tarafınıza gönderilecektir üründe bi sorun yok dediler bence fiyat iyi alacak arkadaşlar değerlendirsinler istanbulbilişimde dahi 2570 tl bence iyi fiyat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalistbozkurt

arkadaşlar ben dün itibari ile hızlıal com dan ön sipariş verdim 8404, site mevcut üyelerine ve yeni üye olucaklara %10 indirim yapıyo 31 temmuza kadar 2530 tl ye geliyor aynı ürün teknosa da 3000 tl bugün birde mesaj yazdım siteye ürün tarihinde gecikme olucakmı diye en geç 01.08.2009 tarihinde tarafınıza gönderilecektir üründe bi sorun yok dediler bence fiyat iyi alacak arkadaşlar değerlendirsinler istanbulbilişimde dahi 2570 tl bence iyi fiyat..

Bende şimdi verdim hızlıaldan.bakalım inşallah gecikme olmaz.10 taksit daha avantajlı gibi geldi banada.2536.-tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: toful

quote:

Orijinalden alıntı: kemalistbozkurt

arkadaşlar ben dün itibari ile hızlıal com dan ön sipariş verdim 8404, site mevcut üyelerine ve yeni üye olucaklara %10 indirim yapıyo 31 temmuza kadar 2530 tl ye geliyor aynı ürün teknosa da 3000 tl bugün birde mesaj yazdım siteye ürün tarihinde gecikme olucakmı diye en geç 01.08.2009 tarihinde tarafınıza gönderilecektir üründe bi sorun yok dediler bence fiyat iyi alacak arkadaşlar değerlendirsinler istanbulbilişimde dahi 2570 tl bence iyi fiyat..

Bende şimdi verdim hızlıaldan.bakalım inşallah gecikme olmaz.10 taksit daha avantajlı gibi geldi banada.2536.-tl

daha önce teknosadan iptal ettiğim gibi sanırım yine hızlı sistemdende iptal edecem.bu televizyon asla ay sonunda gelmez.bir durum varki hb önsipariş almaktan vazgeçmiş.tedarik edilememektedir yazmakta.

• ben hızlıal com sitesine özellikle mesaj yazdım üründe sorun yok dediler zaten 2-3 gün kalmış söylediklerine güvenmekten başka yapacak bişey yok eğer gelmesse sık sık alışveriş yaptığım site kendileri kaybeder hb ön sipariş almaktan vazgeçmiş demişin belkide belli sayıda ürün talep ettiler limitleri dolduysa bundan sonraki siparişleri kabul etmeyebilirler.
  • Benide artık kullanıcılara ekleyebilirsiniz. Son konuşmalarımızla cihaz perşembe günü elimde olucak. umarım ilke beylerden yana bir sıkıntı olmazda hafta sonumu tv ile geçirebilirim. sonunda 3 lüyü tamamlıorum :D
    Onkyo 606 - Jamo C 405, HDPC , 42PFL8404 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ITL -- 28 Temmuz 2009; 10:24:05 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.