Şimdi Ara

PHILIPS PFL 8404 / 8654 / 8684 / 8694 KULLANICILARI BURAYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.335
Cevap
11
Favori
216.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallahi Ben TV yi Aytelden nakit ve kurun da nispeten düşük olduğu bir zamanda 2200 tl ye aldım. Adamlarda allah var çok ilgililer. Şimdi 2. tv için düşünüyorum.

Bu arada 8 serisi için aşağı yukartı 3-4 başlık mevcut. Bir forum yöneticisi bunları birleştirse makbule gecer
  • quote:

Orjinalden alıntı: rahmi2253

Vallahi Ben TV yi Aytelden nakit ve kurun da nispeten düşük olduğu bir zamanda 2200 tl ye aldım. Adamlarda allah var çok ilgililer. Şimdi 2. tv için düşünüyorum.

Bu arada 8 serisi için aşağı yukartı 3-4 başlık mevcut. Bir forum yöneticisi bunları birleştirse makbule gecer

kardeşim hay çok yaşa ben de aynı şeyi diyecektim sen benden önce davrandın. forum yöneticisi lütfen bu başlıkları tek yerde birleştir hepsine ayrı ayrı yazmak ya da okumak zor oluyor .
  • quote:

Orjinalden alıntı: digi_boy2006

arkadaşlar yakın zamanda bende 8404 almayı düşünüyorum, sizlerden ricam birkaç sd yayın görüntüsü yayınlayabilrmisiniz?

birde xbox360'la kullananlar varsa performansından memnunlar mı? lag sorunu falan varmı?

Ben xbox da component bağlantı da 1080p oynuyorum hiçbir problem yok

Lag sadece ilk açtığımda oldu tv yi daha sonta gözle görülür fark etmedim
  • sayın canoz, lag sorunu olmamasına sevindim,

sayın fenomenius76i resimleri bekliyoruz...
  • Bencede artık 8404/8684 başlığı buradan devam etsin. Herkes hemfikirse şikayet et butonundan, diğer başlıkların kapanması için, yöneticiden rica ederiz.
  • Resimler

PHILIPS PFL 8404 / 8654 / 8684 / 8694 KULLANICILARI BURAYA

• VGA bağlantısı

• Ortalıkta görünen kablolardan acil kurtul bence...
  • ben hala alamadım.hiç bir yerde yok.hb gibi sitelere de ön sipraiş vermek istemedim.belirtilen tarihte geleceğine dair kesin bir bilgi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toful

ben hala alamadım.hiç bir yerde yok.hb gibi sitelere de ön sipraiş vermek istemedim.belirtilen tarihte geleceğine dair kesin bir bilgi yok.

philips in kendi bayilerinde war
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanemre34

Ortalıkta görünen kablolardan acil kurtul bence...

Haklısın çirkin bi görüntü oluyor. Ama estetik bi çözüm bulamadım henüz.
  • Bu arada resimlere bakarsanız VGA dan bağlanınca ekranın köşeleri görünmüyo? Çaresini bilen var mı?
  • resimler çok güzel sayın fenomenius76i,
    yalnız son üç resim çok karanlık görünüyor, tv'nin ayarlarından mı acaba?
  • oo ii cogalmışız mayıs tan beri kullanıyorum.hakam emre aldıgı tv geri mi verdi yoksa sattı mı onu anlayamadım???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi two_face -- 22 Temmuz 2009; 1:48:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: two_face

oo ii cogalmışız mayıs tan beri kullanıyorum.hakam emre aldıgı tv geri mi verdi yoksa sattı mı onu anlayamadım???

Hoşgeldiniz. Onun tvsini Ali Yavuz arkadaşımız satın almış kendisinden. Son gördüğümde LED bakıyodu Samo'ya, çakma Ambilight yapmak için :) .

Ama şaka bi yana 50"'i bedavaya aldı neredeyse IB'den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

resimler çok güzel sayın fenomenius76i,
    yalnız son üç resim çok karanlık görünüyor, tv'nin ayarlarından mı acaba?

Sorma, onlar benim üstün fotoğrafçılık tekniğim sayesinde öyle çıktı . :)

Yoksa VGA kablo ile performansı SD yayından çok çok daha iyi. Bahsettiğim köşelerin görünmemesi dışında tabii.
  • ib den mi ib den tv mi alınır hocam ya.yapmayın valla guvenilinimi oraya ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenomenius76i

quote:

oo ii cogalmışız mayıs tan beri kullanıyorum.hakam emre aldıgı tv geri mi verdi yoksa sattı mı onu anlayamadım???

Hoşgeldiniz. Onun tvsini Ali Yavuz arkadaşımız satın almış kendisinden. Son gördüğümde LED bakıyodu Samo'ya, çakma Ambilight yapmak için :) .

Ama şaka bi yana 50"'i bedavaya aldı neredeyse IB'den.

Çakma amblight çalışmaları süper gidiyor..En yakın zamanda resimleri buraya atarım artık..(Philips konusuna Samsung plazma)...

• quote:

ib den mi ib den tv mi alınır hocam ya.yapmayın valla guvenilinimi oraya ya

Alınıyo valla..Piyasada 4000 tl nin altına zor bulunabilen tv yi 2500tl ye bulunca alınıyo..Tv de sıkıntı çıkmadıkça problem yok..Çıkarsada vereceğiz bakalım servisine...Aman allah göstermesin o günleri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenomenius76i

Bu arada resimlere bakarsanız VGA dan bağlanınca ekranın köşeleri görünmüyo? Çaresini bilen var mı?

Benim Nvidia ekran kartim var ve 'Nvidia Control Panel'de Resize Desktop gibi bir ozellik var. Bu ozellik sayesinde sol-sag ve alt-ust sinirlarini kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Nvidia ekran karti kullaniyorsaniz masaustune sag tik, sonra NVidia Control Panel secip menuleri bir inceleyin...

Tum 8404/8604 konularinin birlestirilmesi konusunda hemfikirim. Yonetici arkadaslardan birisi bu duruma el atmali...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.