Bildirim
Philips Plakcalar yüksek ses alamıyorum yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Philips pikap ve elinizdeki radyonun tam modellerini yazarsanız daha doğru yapılabilir. Yada bu cihazların giriş çıkış bölümlerinin resimlerini ekleyin. Ona göre birşeyler önerelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Pikabın üzerindeki kartuş seramik tip. Seramik tip kartuşlar yüksek çıkışlıdır. Genellikle 300 mV veya daha fazla çıkışlı olurlar. EQ gerektirmezler. Bu nedenle manyetik kartuşlarda olduğu gibi özel bir preamp gerektirmezler. Ancak bağlandıkları cihazın giriş empedansının çok yüksek olması gerekir. En az 1 megaohm veya daha fazla... Günümüz cihazlarının girişleri bu kadar yüksek empedanslı değildir. Elinizdeki radyonun pikap girişi varsa muhtemelen bu pikapla uyumludur.
Sorun kartuştan, ara bağlantı kablosundan veya radyonun pikap girişinden kaynaklanabilir.
Kartuş sanıyorum mono... Bununla stereo plakları çalarsanız onlarda kalıcı hasar meydana getirebilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X