< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. (252. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Denedim olmadı laptop mu bağladınız detaylı öğrenebilir miyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12 saattir deniyorum hdmi ile 65pus8505 i bağlayamadım maalesef windows 10 güncel sürücü var gtx959m ve HD 4600 intel var aramadığım yer kalmadı
Laptopun hdmi çıkışı arızalı olacağını sanmıyorum ama başka bir cihazla da deneyemedim umarım en kısa zamanda yardımlarınızla çözerim içime ukte oldu
benim 7101'de kapattıktan sonra geliyordu bu ses ama 8506'da hiç duymadım. Genleşme ile alakalı bir durum olması lazım ama 10'ar dakika aralıklar anormal bir durum. Çok acil servis görsün
-
genelde sorun ilk akla gelendir hocam farklı cihazlar görüntü alıyor bir tek laptop almıyor ise sorunu orda aramak en azından test etmek şuanki tek çözüm gibi
-
Arkadaşlar REMUX filmleri televizyonun kendi medya oynatıcısından izlemekle KODI vb. uygulamalar yükleyip izlemek arasında bir fark var mı?
-
Merhabalar,
Kumanda sesli arama çalışmıyor bir süredir. Ne gibi sorun olabilir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
beyler kumanda pili yiyor resmen. kutusundan cikan philips pille 1 sene calisti daha sonra hangi marka pil takarsam takayim max 3 günde bitiryor. bu nasil iş? yasayan varmi bu sorunu? birde yaninda gelen philips pil modelini kullanan bilen biri yazabilir mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kumandada güncelleme varmı bak sonra eşleştirmeyi yeniden yap bikez ayrıca Kumandada bir tuş basılı kalmış olabilir
Kumanda da güncelleme var mı, nasıl bakıyoruz?
Ayarlardan kablosuz ayarlarda seçeneklerde
Merhabalar
58PUS8507 almıştım (15 bine geldi ) yerel kanallarda ve platformlarda sahnelerde ufak takılmalar yaşıyorum bi kaç ayar denedim ama düzelmedi güncellemeleri de yaptım.Tek sorunum bu , görüntüden hızdan vs memnunum ama bu sebepten ötürü mide bulandırıyo ve iade etmeyi düşünüyorum.Sizce iade edip C728-C735 mantıklımı yoksa farklı bi yol mı izlemeliyim.
Arkadaşlar merhaba. Ben bu televizyonu yaklaşık 1 senedir kullanıyorum.
Yapmadığım görüntü ayarı kalmadı hala istediğim renk ayarını yakalayamadım. Görüntü soluk mu desem beyazımsı mı desem canlı bir renk alamıyorum.
Benim gözümde problem var desem eşimde aynı şeyi söylüyor bu tv soluk diyor :)
Bana önerebileceğiniz bir görüntü ayarı var mı ? Teşekkürler şimdiden..
-
Görüntü kalitesi sadece tv ile ilgili değil. Ben çanak anten kullanıyorum. Ben de görüntüden memnun değildim. Ama uydu alıcıyı değiştirince aynı ayarlarla görüntü inanılmaz oldu. Şimdi herkes nasıl net tv bu diyor. Mediaplayer'la yüksek çözünürlüklü bir film izleyince de çok net ve doğal. Tv ayarlarında genelde doğal kullanıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar
58PUS8507 almıştım (15 bine geldi ) yerel kanallarda ve platformlarda sahnelerde ufak takılmalar yaşıyorum bi kaç ayar denedim ama düzelmedi güncellemeleri de yaptım.Tek sorunum bu , görüntüden hızdan vs memnunum ama bu sebepten ötürü mide bulandırıyo ve iade etmeyi düşünüyorum.Sizce iade edip C728-C735 mantıklımı yoksa farklı bi yol mı izlemeliyim
merhaba, güzel fiyata almışsınız. Şu an 15 bin dolaylarında 8506'lar var amazonda. Açıkçası TLC marka tv leri bende tv alacağım aşamada incelemiştim ama hiç kullanmadığımdan net bir yönlendirme yapmayayım. Ben philips'ten oldukça memnunum. Daha iyi olabilir dediğim yanları elbette var ama bu seviyedeki hiçbir tv dört dörtlük olamıyor zaten. Bahsettiğiniz sorun bende yok sadece tivibu kullandığımızdan nadiren tivibu kaynaklı olabiliyor ama o da rahatsız etmiyor. sizin bu stutter sorunu devamlı olan ve her videoda olan bir şey ise bence iade edin. ayarlarda gelişmiş_hareket_hareket tarzları alanına gelin. pürüzsüz seçeneğini işaretleyip bir süre kullanın. işe yaramaz ise bu ayarı kapalı olarak seçin bir de öyle deneyin.
ayarlar ile ilgili bir sorun değil ise ve her içerikte oluyorsa bu mikro takılmalar iade etmek daha mantıklı olur gibi hocam. servis çağırın diyeceğim ama onlarda oyalar durur şimdi günlerce.
-
Takılmalar devamlı olmuyo arada oluyor ama genelde hareketli sahnelerde prüzsüzlüğü kapalı yaptım sizin ayarlarınız nasıl acaba ?
yırtılma dediğimiz durumlar var anladığım kadarıyla ilk sayfadaki renk ayarlarını denedini mi?
-
Arkadaşlar 50pus8507 almayı düşünüyorum ne dersiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X