gözle görülür tek fark Auto Low Latency Mode (ALLM) teknik olarak ben ayak yapısı nedeniyle eski modeli tutuyorum hala b ince ayakları sevmiyorum. 3k fark allm için değer mi karar sizin bence değmez. |
Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. (253. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Satan arkadaş 8507 için 4gb rem demişti.
3.000 TL önemli değil.
Sağolun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben göremedim ama dikkatimden kaçmış olabilir ben 8505 kullanıyorum hiç ram problemi yaşamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende Sony xf9005 2gb rem 16gb rom kullanıyorum.
4 yıl oldu ufak ufak rem azlığı hissediliyor.
O yüzden yeni alacağım Tv minimum 4gb rem olsun istiyorum.
Bende var fakat takılma problemi yaşıyorum ufak bazı sahnelerde yazılımsal olduğunu düşünüyorum ama çözemedim
Evet başkada denedim
modelle alakalı olabilir o zaman eski seride 1-2 kere gözüme battı uzun süredir dikkatimi bile çekmedi yırtılma durumu olmadı android ayarlarında hakkında bölümündeydi sanırım yeniden başlat olması lazım sistemi bi sıfırlayın tv kapanınca android uykuya geçiyor kapanmıyor.
-
Neden aldın neden satıyon. Onu da yazsaydın ılgılrnırlerdı. Bole sebep yazmazdsn herlesın kafasında şüphe olur
biz de yüzde 90 uydudan tv kullanıyoruz 50pus8505 modelini 2 yıl oldu. görüntü leş gibi resmen ayıplı tv gibi. trt atv beyaz tv gibi kanallardaki karanlık filmlerde hareketin arkasında iz yapıyor tv. soluk ve 144p gibi. açık renkli tv8 gibi kanallarda daha net görüntü var.
Hocamlar selamlar iyi forumlar
Bir iyiliğe ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz
Bugün taşındık ve televizyonu kurduk, ancak elimde televizyon kablosuna benzer iki kablo var ve değerleri farklıtakıp televizyona zarar vermek de istemiyorum.
Lütfen rica etsem kablonun televizyona girdiği yerde değerleri yazıyor. Fotoğrafını atabilir mi
Benim tv duvara asılı göremiyorum. Siz kabloların resmini atın belki yorum yapabiliriz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Resimdeki kabloyu TV girişi uygunsa kullanabilirsiniz.
Bizim TV'ler 100 W civarı . Resimdeki kablo 625 W a kadar dayanır.
Kendi kablosuna ne oldu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 15 Ekim 2022; 11:52:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yardımınız için çok teşekkürler
Büyük ihtimalle kablosu bu bile olabilir. Taşınırkenki karışıklıkta kayboldu anlayamadık hangisi :)
-
uydunuza hd yayın gelmiyor olabilir ama benim tahminim büyük ekranı çok yakından izliyorsunuz uydu yayınları kötü olduğu için bütün defektleri görüyorsunuz.
hdr yayın açıp normal renk ayarını yapar gibi girip düzenleyin kırmızı filtre açık gibi anormal bu görüntü. Normak yayında problem yok ve detay sizi bunaltıcaksa tek çözüm fabrika ayarına dönmek.
-
Fabrika ayarına döndüm olmadı.
Başka sürüm yükledim olmadı.
Bahsettiğiniz gibi hdr yayında iken düzenledim yine aynı.
Alırken bu sorun yoktu. Ne zaöan güncelledim p zaöan oldu.
Sorunum tv yydu yayını değil, netflix YouTube gibi platformlar. Yoksa tv’de düz yayın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
fabrika ayarıda düzeltmedi ise teknik bir sorun muhtemelen olabilecek tüm çözümleri denemişsiniz ve problem hdr yayında muhtemelen bir kısım led hdr da devreye girmiyor gelip servis menüsünden düzeltemezler ise cihazı götürüp bakarlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X