Model 8505 mi peki arkadaşlar? Bendeki sonu 06 olan. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. (255. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
8505
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı dertten muzdaribiz, ben de ayarları değiştirdim ama standart ayarlar daha iyiydi.
Benim tek sorunum bazı video türlerinde kırmızı filtre gibi olması. Aldığımda böyle değildi, güncellemede bozuldu. Sonrası bi daha olmadı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam sizin hdr goruntulerde kırmızılık konusundaki mesajlarınızı okudum. Hiç normal degil o olay. Garantisi devam ediyorken bir servise gösterin bence. Fabrika ayarları dahi çözmemiş çünkü sizin o sorunu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba yeni gördüm mesajınızı. Evet benim hala devam ediyor tıkırtılar ama yaz ayında sanki daha fazlaydı şuan azaldı ama hala var yani :D Kulak alıştı sanırım artık takmamaya çalışıyorum ama bir yandan da içim içimi yiyoor açıkcası garanti ile uğraşmak istemiyorum çünkü..
-
Bugün önce philips çagrı merkezini sonra yetkili servisi arayıp danıştım. Genleşme kaynaklı, ısı değişimi kaynaklı geliyordur o ses dediler. Tüm tv lerde az ya da çok mutlaka olurmuş (bizimkinde niye çok o kısmı izah edemediler). Boşuna servise vermeyin bence, ileride sorun yaşarsanız arayın bizi dedi servisteki teknisyen.
Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum ama tv yi servise göndersem de muhtemelen boş yere gunlerce tv siz kalacagız. Bir arıza yok diyip geri getirecekler gibi bir izlenimim oldu.
Sizinle aynı düşüncedeyim. Tv boşu boşuna sürünecek orada burada. Bilgi verdiğiniz iyi oldu boşuna aramayım teknik servisi teşekkür ediyorum umarım bir sıkıntı yaşamayız ikimiz de. Benim cihazda pus8506 bu arada
-
Philips kullanan arkadaşlar ben de anneme alacağım 43 ekranını. 7906 / 8007 arasında kaldım. Epey de 7906 64 puan alıyor. 8007 üst model olmasına rağmen 61 puan. Siz hangisini tavsiye edersiniz. Bütçe maksimum 7500 TL.
-
Sizden de bir tavsiye görüntü ayarları alabilirim öyle ise :) 8506 için pek tavsiye degerler yok parlaklıktır keskinliktir vs. Genelde nette aratınca hep 8505 için tavsiyeler çıkıyor. Aynı tavsiyeler geçerlidir iki model içinde muhtemelen ama varsa deneyip memnun oldugunuz degerler sizden de tavsiye isterim. Ozellikle netflix de dolby vision içerikler hep ama 4k gibi gelmiyor nedense izlerken.
Hocam hiç anlamıyorum ben de o işten default kullanıyorum valla siz bulursanız benimle paylaşın lütfen :D Youtube da tolga çetintaş adlı ismin bi videosu var 8506 renk ayarlarıyla ilgili onu deneyeceğim başka da fikrim yok. Siz bunu denediniz mi acaba?
-
Hocam onun ayarlarda fehmi nemli'nin ayarlarla hemen hemen aynı gibi. Bana pek hitap etmedi. Sanırım en guzeli default kullanmak :)
görüntü sorunları ile ilgili servisin bir işlemi var mı ne düşünüyorlar. resmen üretim hatalı bir seri yi kakaladılar. bu kadar leş görüntü hi levelde bile yok
kendi alıcısından bahsetmiştim genelde uydudan tv yayınları izlenir uygulama vs izlenmez
iptv kullanan varmi? hangi programla izliyorsunuz?
XCIPTV ile izliyorum memnunum
tvirl var iptv philips storede var normal kanallar ile favori oluşturabiliyorsun karışık olarak ben başarılı buluyorum filmler için iptv smartes pro var lisanslı onu kullanıyorum alternatif olarak xciptv var buda başarılı
Tivimate kullanıyorum çok iyi.ücreti Biraz pahalı ama telegramda ortak alım grupları var oradan alabilirsin.
arkadaşlar 58PUS8507 bugün itibariyle youtube açılmıyor.
şu anda bağlanılamıyor hatası veriyor
internet ön belleğini ve uygulama belleğini temizledim, üzerine 2 dakka fişini çektim, modemi resetledim, uygulamayı etkinleştirmesini kaldırıp yeniden açtım, uygulama son güncellemesini sildim velhasıl herşeyi denedim olmadı, aynı hata devam ediyor
aynı sorunu yaşayan var mı aranızda?
not: netflix ve diğer uygulamalarda sorun yok, sadece youtube sorunlu
-
Boşuna uğraşmışsın istanbuldaki patlama yüzünden BTK sosyal medyaya kısıtlama getirdi Facebook instagram YouTube vs kısıtlı durumda şuanda
tamam ama android tv hariç heryerden giriyorum youtube'a, pc , cep vs herşey açıyor
sadece android tv'e mi geldi kısıtlama ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X