Philips PUS8505 kullanıcıları grubu (ilk mesaj güncelleme 30.09.2023) Android tv 11 yükseltilebilir. (254. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
köşedeki normal ama öbürü sıkıntı . yeni mi oluştu hep var mıydı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni oluştu sayılır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
65 ler ips paneldi sanırım. Bence biraz daha büyümesini bekleyip öyle servis çağırın. Garantisi bitmediyse tabii.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet 65" ıps garanti devam ediyor ne olmuş olabilir darbe söz konusu değil
Farklarını incelediğimizde
https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/704877-780259/philips-58pus8506_philips-58pus8507/
Auto Low Latency Mode (ALLM)
en büyük fark bu
2022 çıkışlı olmasından dolayı da tercih edilebilir.
sonuçta netflix, youtube vs servisler için güncellemeleri 8506'den 1 sene daha fazla alma ihtimali yüksektir.
-
58pus8505 kullanıyorum. Ayarları sdr ve hdr için yaptım. Her bir moda girip tek tek bu ayarları yapmak mı gerek ?
HDd’ye 4k dizi indirdim, bi türlü ağız tadı ile izleyemiyorum. Görüntü kıpkırmızı, kafayı yemek üzereyim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende fehmi nemli'nin youtubeda paylaştığı değerleri girmiştim uğraşıp ama hiç beğenmemiştim. Hatta tv nin default izleme profilleri daha canlı güzel geliyor gözüme. Çok kişisel bu görüntü kalitesindeki beğeni eşiği gerçekten.
Ben de fehmi nemli'nin paylaştıkları dışında varsa başka detaylı görüntü ayarı listesi rica edebilirim arkadaşlar. Default profillerden çok bir memnuniyeysizliğim yok ama daha da iyi olabilir diye düşünüyorum. ozellikle dolby vision film ve dizilerde biraz flu ve karanlık geliyor gözüme sanki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
selamlar. Bu tv den tıkırtılar gelme olayı devam ediyor mu hala? Siz mesajı yazdıktan sonra size cevap yazmıştım nadiren bizde de oluyor diye ama nazar değdirdim sanırım :) birkaç gündür bizim tv de birkac dakikada bir tak tuk ses olmaya başladı. Film vs izlerken 3-5 dk.da bir tak tuk onu duyuyoruz.
+ @shunter
Hocam benimki izlerken değilde gece kapatınca soğuyor ya ondan sonra geliyor 1 2 defa çat çut sesli şekilde :) . İzlerken gelmiyor nazar değmiş :) .
İşte benimki de öyleydi ama ne olduysa şimdi 3 saatte izlesek o 3 saat boyunca 3-5 dk da bir bu tıkırılar geliyor :( umarım kendiliginden geçer zamanla.
Geçer inşallah hocam şöyle düşünmek lazım mevsim geçişi sogumalar oluyor ondan da olabilir .
Umarım hocam.
Bu arada tv ye yazılım guncellemesi gelmiş. Yazılım guncelleme > internetten ara kısmından aratıldığında geliyor. Haber vermiş olalım.
Hayret ne zamandır güncelleme yoktu. Güncelleme detayları ne acaba ?
Nette bulabilirsem paylaşırım hocam.
Bende yok ama 🤔
Yazılım guncelleme menüsünden güncelleme geçmişine bakabilir misiniz? Belki oto guncelleme açıksa daha önce güncellemistir tv.
En son 05/16/22
Bende de yoktur güncelleme.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X