Şimdi Ara

Philips PUS8807 Kullanıcıları (ANAKONU) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
22
Favori
28.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nazara mı geldik anlamadım. Cihaz da ses var, android bölümü programları genel anlamda cihazın kendi bölümlerinde ses te görüntü de var. Ama hd bağlı uydu ve Playstation da sadece ses var görüntü yok. Hdmi girişlerini değiştirdim kurcaladım sadece ses geliyor sorun ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Natsukaw.S kullanıcısına yanıt

bu tv sıkıntılı hocam

• RNNN kullanıcısına yanıt

Evde elektrikler gitmiş sonra gelmiş. Tv yi fişten çekip tekrar taktım normale döndü hocam ilginç valla.

• tv de aynı sinyal yok uyarısı varkenmi kontrol ettiniz yoksa full siyahtamı

• RNNN kullanıcısına yanıt

Sinyal yok uyarısı verirken arka planda ses geliyordu

• Herkese merhaba, bugün 65pus8807 modeli ile aranıza katıldım. Bir sorun mu bilmiyorum ama kafama takılan bir konu var. Tv+ uygulaması kurdum. Kanal geçişinden sonra yeni kanal geldiğinde yaklaşık 5-6 saniye sonra anlık bir siyah ekran gelip gidiyor ve görüntüyü optimize ediyor. Yani kanal daha iyi bir görünüme upscale ediliyor anladığım kadarıyla. Bu işlemin kanal açıldıktan 5-6 an sonra olması normal mi ? Sizlerde de durum böyle mi ?

• Geomatik_ kullanıcısına yanıt

Tv+ kutusunu bağlayarak denediğimde bahsettiğim anlık siyah ekran gelmiyor yani her kanal değişiminde yeni gelen kanal normal şekilde açılıyor. Uygulamada üzerinden tv+ açıldığında oluyor bu durum. Yani sorunun kurulan uygulamada kaynaklı gibi görünüyor.

• PauLevesque kullanıcısına yanıt
    Servisi aradım anlattım, ölü piksel küçük bir alanda min. 7 tane olması lazımmışta, panelin esnemesi normalmiş orada hoparlör varmış ekran kırılmasın diye öyleymiş :) Zaman bulur bulmaz thh üzerinden uğraşacağım, 1 ölü piksel bile olsa değişmesi gerekiyor sonuçta. Bir daha asla bulaşmam Philips’e. İndirim var diye aldık hata ettik. Almadan önce burayı okuyanlarda koşarak uzaklaşsın. Üç beş daha koyun kaliteli birşey alın canınız sıkılmasın. Sony candır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hecaton -- 29 Temmuz 2023; 1:42:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Soundbar kullanam var mı acaba Lg nin soundbarini aldım Dolby digital var atmos yok ama hdmi arc ile bağladım da Dolby atmos ile Netflix yada YouTube de ses gelmiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • turkay07 T kullanıcısına yanıt
    Soundbar Atmos destekliyor mu? Öyle ise ses ayarlarından giriş sesini değiştirmeniz gerekebilir.

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    Atmos yok kanka dolby digital var. Streo modunda yada optik kablo ile çalışıyor sadece çok kanallı modundayken ses gelmiyor Dolby atmos film dizi açınca.

• turkay07 T kullanıcısına yanıt
    Soundbarda Atmos yoksa nasıl Atmos ses almayı bekliyorsun ki?

Atmos ses almayı beklemiyorum :) sessiz video oynatması ilginç geldi çünkü sürekli değiştirmem gerekiyor atmos ta açıyor herşeyi Netflix

• Ama cidden izleme kalitesi artıyor ya tv nin ,sesi çok kötü yetersiz kalıyor soundbar takınca anladım

• Pus 8808 çıkmış. Ama pek bir farkı yok.

• arkadaşlar telefondan yansıtma yaparken mesela bazı video oynatıcılarında vidomoly vip vs ekran altına chrome cast simgesi çıkıyor buna basınca direk filmi tv ye yansıtırdı bu şekilde yapınca çok daha akıcı izleniyor ama şimdiler tam yansıtacakken takılı kalıyor ... androidleri yeniden başlattım ama fayda etmedi var mı çözümünü bilen

benim tv 55pus6501 bu arada

• capo di capi kullanıcısına yanıt
    google tv 12.0 işletim sistemiyle geliyormuş.

• Selam arkadaşlar. Daha önce Samsung Smart TV ve Philips ev sinema sistemini optik kablo ile beraber sorunsuz kullanıyordum. 50pus8807 modelini alınca aynı şekilde bağlantı yaptım fakat ev sinema sisteminin sesi, TV'nin ses ve görüntüsüne oranla ilerde. Aynı anda hem sinema sisteminden, hem de tv hoparlöründen doğru ses alamıyorum. Ev sinema sistemi 10 yıllık ve HDMI çıkışı yok maalesef. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Bir de bunu deneyin.

Philips 55PUS7805 TV için renk ve görüntü ayarları.

Philips TV Renk Ayarları

Görüntü Tarzı Doğal

Görüntü Ayarları

Renk 50

Arka Işık Kontrastı 91

Keskinlik 4

Parlaklık 67

Uzman Modu Ayarları

Renk Geliştirme Minimum

Renk Sıcaklığı Normal

Kontrast Modu Kapalı

Dinamik Kontrast Kapalı

Video Kontrastı 89

Gama -2

Ultra Revolution Kapalı

Parazit Azaltma Kapalı

Mpeg Parazit Azaltma Kapalı

Hareket Tarzı Standart

• bu televizyonun çözünürlüğü 1440p'ye düşürebiliyor muyuz? (Pc için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 17 Ağustos 2023; 12:56:35 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.