< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Philips PUS8807 Kullanıcıları (ANAKONU) (11. sayfa)
-
-
Üstad o kısımlarda sıkıntım yok. aptoide yi kurdum tv ye paralı apkları ücretsiz kurmak için ama uygulama içinde ne kumanda ile nede telefon ile rahatça gezerek tv ye uygulama yükleyemiyorum. Mouse bağlamak zorunda gibi bir durum var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz geç olacak ama HDR ayarlarınızı ps5 e uyguladım görüntü farkı inanılmaz oldu ben HDR oyunda oynuyordum bazen renklerde çamurlanma oluyordu ama şu an 4k oyunda çok güzel duruyor gerçekten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
5 metre ve üzerinde fiber hdmi kablo almanız gerek, amazon'dan paugge marka 10 mt.aldım ben. sorun kablo ise bu direkt çözer sorununuzu.
-
o kadar uzuna gerek yok bende 0.5 metre ile 120 hz alıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benim mesafem uzun olduğu için mecbur aldım. 5 metre altı alacaksanız normal hdmı 2.1 kablo yeterli diye biliyorum. ama 5 metre ve üzerine çıkacaksanız tam verim almak adına fiber hdmi 2.1 alınmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hezargrad -- 18 Temmuz 2023; 12:50:22 > -
Merhaba arkadaşlar Pus 8807 yada 8507 almayı düşünüyorum. Fiyat farkına değer mi? Konsol oyunu oynamayacağım. Netflix, Disney vs.
-
uzun zamandır güncelleme gelmedi televizyona. dün send files to tv'den bir şeyler atarken arka plana aldım biraz kasma hissettim.
ve hala bu televizyonun müşteri hizmetlerinin söylediğinin aksine 3gb ram olduğunu düşünüyorum.
Arkadaşlar merhaba,
USB belleğe kopyalanan kanal listesini bilgisayarda düzenleme imkanımız var mıdır? Bu imkan varsa nasıl yapabiliriz?
İyi günler.
-
TPVizyondan değişim iade için onay kağıdı geldi. Mağaza ile iletişime geçtim. Yenisi gelecek. Yeni cihazı Arçelik servisi önden kontrol edecekmiş bu defa mağaza öyle söyledi. Değişim olduğunda böyle oluyormuş. Philips servisi de kusurlu ürünü haftaya gelip alacak. Süreç böyle ilerleyecekmiş. inşallah sorunsuz şekilde gelsin de ona da razıyım.
hayırlı olsun. şimdilik sıkıntısız sorunsuz işliyor süreç.
Teşekkür ederim hocam. Ay başında sipariş ettim ama galiba ağustos başında ulaşacak yenisi de :/
iade olsaydı sıkıntı çıkardı geç gelsin de gelsin yeter ki, belki daha erken gelir sürekli darlayın. o zamana kadar tv üç beş lira daha artar. hayret ettim yine insaflı şekilde çirkinleşmeden değişim felan bizim ülkede olmayan şeyler çünkü.
Hahaha bende beklemiyordum hocam ama mecburlardı çok bariz bir kusurdu. Seve seve yapmaları gerekiyordu.
ben 50 inç modelini kullanıyorum şu anlık memnun gibiyim. yaklaşık 14 bine aldım, ben aldıktan iki ay sonra 12bin oldu mediamarkt gece indirimiyle, o zaman alınacak fiyat performans en iyi tv buydu.
bir de sony vardı 120hz yaklaşık iki bin lira fazlaydı ama pek çok kişi onu övüyordu.
xbox için kullanıyorum uydu vs kurmadım bile kaç aydır beni götürüyor. artık bu ürünler lüks oldu. tek sorun herkes servisi kötülüyor umarım işimiz düşmez.
Merhabalar 8807 kullanıcısıyım şimdilik gayet memnunum yabancı videolarda izlediğim kadarıyla tv nin üst kısmında arka led sıralamasında tv nin ekranına ışık süzmesi var bu bir sorun teşkil eder mi? Benim kullanımımda farkedilmiyor normalde.
ışık süzmeleri normal hocam her tv de oluyor oled dışında genel olarak. Sadece böyle siyah ekranda belli olur dert edilecek birşey yok
Teşekkürler hocam
bende de var ama bu kadar değil. sol çaprazda iki tane nokta karşıdan bakınca sorun yok sadece tvnin üstünde bakınca görülebiliyor. o yüzden sorun yaratmıyor.
Merhaba arkadaşlar. 50 inçlik modelle aranıza katıldım. Bugün yetkili servis tarafından kurulumu yapıldı ve ölü piksel yok çok şükür. Sadece yukarıdaki hocamın da dediği gibi panelin üst tarafında (sol, orta ve sağ) hafif açıklık var gibi ama sadece üstten bakınca belli oluyor, karşıdan bakınca hiç belli değil. Durum normal değil mi? Ek olarak, panel aşırı ısınıyor gibime geldi yani 30 dk bile açık kalsa TV, panel çok sıcak. Sizde de durumlar böyle mi diye merak ettim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X