Şimdi Ara

Philips PUS8807 Kullanıcıları (ANAKONU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
22
Favori
28.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pili değiştirdim yeniden eşleştirdim 2 gündür sorunsuz bakalım ne olacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bir şey merak ettim bizim tvler için android 12 ya da 13 gelir mi yoksa böyle mi devam edeceğiz hep?

• turkay07 T kullanıcısına yanıt

Pille ilgisi olacağını zannetmiyorum çünkü tuşa basınca hep kumandanın ışığı yanıyor hem televizyonun. Yine de bir deneyim.

Yeniden eşleştirme işe yaramıyor bende, iki gün sonra yine aynı oluyor.

Servis çağırayım diyorum ama ne zaman çalışmayacağı da belli değil ki, servis gelince çalışır şimdi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gyulanemeth kullanıcısına yanıt
    alakasız gibi görünüyor ama bende pil değiştirince düzeldi cidden yoksa zulümdü :)

• Tüm konuyu okudum ama benzer sorun yaşayan göremedim. 55pus8807 model tv aldım servis bugün kurulum yaptı. Kurulum esnasında ben evde değildim. Tv yi kontrol ettiğimde 3 tane ölü piksel var 1 tanesi en üstte 2 tanesi en altta olduğundan buna çok takılmadım. Fakat panelin en alt orta kısmına parmakla hafif dokunduğuma panel içeriye doğru esneyip geri geliyor. Kenarlara doğru bu esneme azalıyor. Yanlarda ve üst kısımda ise esneme yok. Sizlerin aynı model TVlerinizde benzer bir durum var mı? Servisi çağırıp değişim talep etmelimiyim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Televizyon bugün geldi. Ekran ve çerçeve arasında boşluk var servise sorduğumda normal olduğu söyledi. Toz falan kaçmaz mi bu kadar boşluktan? Sizinde böyle mi acaba?

• LED TV olduğu için mi böyle acaba yoksa TV yi değiştirmem mı gerekiyor ?
    Philips PUS8807 Kullanıcıları (ANAKONU)
    Philips PUS8807 Kullanıcıları (ANAKONU)

• shoacwaxz kullanıcısına yanıt
    bunlar normal hocam oled dışında her tv de karşılaşılan durum nerdeyse

• bu kumandanın pilleri ne kadar çabuk bitiyor, gücü azaldıkça daha çok saçlıyor. aldığımda beri iki ya da üç pil değiştirdim yine saçmalamaya başladı %70e düşmüş gücü.

• Pure Evil kullanıcısına yanıt
    3 4 aydır benim pil bitmedi henüz

kullandığınız pilin markası nedir?

• Pure Evil kullanıcısına yanıt
    duracell

• Maclarens90 kullanıcısına yanıt

Hdmi 2.1 kablo ile bağla,sorun çözülüyor.Bendede silikti philips 2.1 high speed hdmi kablo aldım ve oldu.

• goragora G kullanıcısına yanıt

Görüntü ayarına gir.

1.adım gelişmiş

2.adım hareket

3.adım hareket tarzları

4.adım kişisel yap

Sonra perfect natural motion 0

Perfect clear motion 0 yap.düzeliyor.Tv izlerken ayarları böyle yaptım diyelim youtube geçince aynısını yap netflix e geçince aynısını yap sonra bu ayarlarda kullanmaya devam et.Hepsini ayrı ayrı yapmam gerekiyor.

Çok ilginç ama pil değiştirince düzeldi gerçekten. =) İki haftadır sıkıntısız çalışıyor. Öyle yeni pil de takmadım, diğer televizyonun kumandasındaki pillerle değiştirdim. Daha ilginci bundan çıkan piller de diğer kumandada sıkıntısız çalışıyor.

• Bu takılma bende de oluyordu hatta kumandaya basınca ışık yandığı için android kasması vs diye düşünmüştüm, pil değiştirince düzeldi çok sacmaymis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55pus8807 yi 21 liraya aldık bakalım..

Duvara monte yeterli diye düşünürken ambiyans ışıkları performans vermediğini öğrendim. Durduk yere ünite de kaçtı bir tarafımıza 🤣

• televizyonunun 55 inç olanını almayı düşünüyorum. umumi olarak pc'ye bağlayıp oyun oynamak ve film vs. için kullanacağım. 3080 li sistemim var, herhangi bir konsolum yok. bu şekilde pc'ye bağlayarak kullanan var mıdır acaba?

Teşekkür ederim.

açıkçası bir bilgim yok, biraz araştırın netten isterseniz. ayarlarından açmanız gereken bir kısım olabilir belki.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.