Ne kadara aldınız hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Philips PUS8807 Kullanıcıları (ANAKONU) (8. sayfa)
-
-
20% indirimli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba bugün pus8807 kurulumu yapıldı. Ancak internet tarayıcısı olarak direkt google'ı kullanamıyor muyum? Ben mi bulamadım Google'ı 🤔 Sistem üstünde bir internet tarayıcısı var ancak bir siteye girdiğimde kendi kendine beni ana sayfaya tekrar atıyor
-
chrome yok. apk kurarak deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pure Evil -- 7 Haziran 2023; 19:36:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yıllar sonra donanım habere girmeme vesile oldu bu televizyon. Uygun olduğu için almayı düşünüyorum ama anladığım kadarıyla her kullanıcının ufakta olsa sıkıntıları var. Yinede önerir misiniz bu fiyata çünkü başka bu özelliklerde TV yok. Şu daha iyidir dediğiniz varsa onada bakacağım.
Ben de 50 inç var satmayı düşünüyorum bu aralar ama alacak tv daha pahalı 😂
Ben çok memnunum. İnattv programını kurup keyfinize bakın. Uydu yayınları kalitesi de çok iyi bence. Genelde filmleri torrent üzerinden Remux indirip harddisk veya laptop bağlayarak izlerim. Sorun yaşamadım.
-
Arkadaşlar merhaba,
Bu televizyonu şirkete yeni aldık fakat direkt olarak laptop ekranını yansıtma yapamıyorum Windows üzerinden. Televizyonu kablosuz olarak bulmuyor. Bu özellik nasıl olmaz bu devirdeki televizyonda anlamış değilim yoksa ben mi yapamadım bir bilginiz var mı bu konu hakkında?
Teşekkürler.
-
50 inç olanı kullanıyorum aldığım fiyat ve zaman açısından da gayet memnunum. evet birkaç sıkıntı olabilir doğru ama 120 hz ekran ve 2.1 hdmi benim öncelikti o yüzden satın aldım. kısacası sadece xbox için kullanıyorum uydu bile takmadım. bu özelliklerle bir tv almaya niyetlendiğimde ilk lg'nin geçen seneki 43 inç bir modelini istiyordum bir teşhir ürünü dışında hiçbir yerde bulamadım, daha sonra sony'nin bir modeliyle bunun arasında kaldım, indirime girince bunu tercih ettim. 50 inç tercih ettiğim için memnunum belki 55 bile olabilirdi, açıkçası bu fiyata böyle özellikli bir televizyon yoktu çünkü.
son dönemde kumanda bazen tepkisiz kalıyordu ama yeniden eşleyince sorun ortadan kalkıyor, onun dışında tv gayet hızlı daha takılıp kastığını görmedim.
ambilight deneyimi gerçekten insanın hoşuna gidiyor film izlerken veya oyun oynarken çok etkili olabiliyor.
hdr10+, hdr10, dv destekliyor bu önemli ve bana yetiyor ama hdr bazen karanlık olabiliyor bazen keşke daha fazla nite sahip olsa diyorum. bu konuda yapılacak en önemli şey renk ayarlarını iyi yapmak, biraz üstüne düşülmesi gerekiyor.
benim bildiğim kadarıyla 50 inç olan va panel diğerleri ise ips. yanlışım varsa gidip ürünü inceleyin kendiniz bakın anlaşılması basit. hatta yanınıza usb belleğe 120 fps, 60 fps, hdr+, hdr videolar yükleyip alacağınız yerdeki teşhir üründe deneyin sizi tatmin edecek mi bakın. ben birkaç video örneği alıp gidip denemiştim.
şimdi fiyatları ne oldu bilmiyorum bütçeniz yetiyorsa alın tabi daha iyisine bütçe artırabilirseniz tercihiniz o olsun. ikilemde kaldığınız modelin özelliklerini iyi araştırın, önceliğiniz nedir karar verin. ekonomi zaten allah'a emanet bunun gibi ürünleri mininum üç yıl beş yıl artık ne kadar ömrü varsa kullanıyoruz, önümüzdeki zamanda da her zaman alabileceğimiz ürünler gibi de durmuyor zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pure Evil -- 8 Haziran 2023; 21:32:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar 65pus8807 aldım ama oled almaya karar verdim, 24e aldım, aldığım fiyata verebilirim daha 3-4 gün oldu. Olmaz ise iade edeceğim, ilgilenenler pmden yazsın.
İstanbul'da Avrupa yakasında yaşıyorum
Merhaba. Bende aynı sorunu yaşıyorum. 65PUS8807 tv de. PS5 orjinal HDMİ kablo ile HDMI 2 girişine bağlı. Hem tvde ayalar aktif değil hemde PS5 te VRR ve ALLM ayarlamaya çalışırken uyarı veriyor TV niz VRR ve ALLM desteklemiyor diye. İnternet ayarları silmek derken nasıl olduğunu anlatabilir misiniz? Ayrıca 'Servisi aradığında birkaç çözüm söylemişler.' demişsiniz. Çözümler nedir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
Selamlar benimde dün kuruldu fakat benim 2017 samsung cihazımdaki soundbarı buna taktım bağlantı türü optik fakat ses çıkış seçeneklerinde optik çıkış yok neden yok anlıyamadım bu sebepten dolayı soundbar pcm ses çıkışı alıyorum bu oldukça can sıkıcı çözebilen var mı yardım klavuzunda optik alakalı hiçbişe yok
Ses ayarlari-gelismis-dijital çıkış formatı-cok kanalli yapmayı denediniz mi?
denemiştim malesef olmadı
Servis şunları demiş:
1) İnternet geçmişini sil.
2) Fabrika ayarlarına sıfırla.
3) Kurulumu yeniden yap.
Bu arada Hdmi 2'yi kullanın demiş ama bence Hdmi 1 de aynı şekilde destekliyor kılavuza göre. Arkadaş internet geçmişini silince düzelmiş. Ayarlarda altta bir yerde diyor. Bütün veriler ve şifreler gidecek yazıyormuş silince. Okey demiş ama şifreleri falan gitmemiş yine de. İnternet geçmişini silince direkt Hdmi kablo tanımlandı diye bir uyarı çıkmış ve ardından bahsettiğimiz ayar aktif hale gelmiş. Optimum oyun ayarını seçmiş ve Ps5'ten de gereken bütün ayarları açmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maclarens90 -- 10 Haziran 2023; 14:16:14 >
Teşekkürler
Siz bu ayarları uyduda mı yoksa kablo tv digiturk gibi platform da mı kullanıyorsunuz. Kırmızı ve beyaz renk biraz baskın bunu tam çözemedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
uyduda kullanıyorum bende herhangi bir renk baskın değil bu ayarlarda
Yahu ne uyduruk televizyonmuş hayret gerçekten.
Kumanda gitti iyice. Kafasına göre çalışıyor. Şu an televizyonu bile açmıyor. Beş dakika sonra baksan hiçbir şey olmamış gibi çalışır.
VRR Monitör modu gidip gidip 48hz’e sabitliyor ekranı, başka moda geçip yeniden VRR Monitör seçmek gerekiyor..
yeniden eşleştirin. benim kumanda da bir iki kere algılamadı yeniden eşleştirince artık bir sorun yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X