Şimdi Ara

philips Sa 4015 hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki linkte özellikleri anlatılan philips SA 4015 kullanan yada bunun hakkında bir görüşü olan var mı? Özellikleri arasındaki kulaklığa monte FM radyo olayını anlayamadım. Yada 1 GB + 100-200 YTL + Ses kaydı + FM + kaliteli bir marka tavsiyesi varsa onu da inceleyebilirim.

http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=598&IID=72551

• kardeş ben de bu philips SA serisini araştırıyorum. çok güzel ve kullanışlı gözüküyor. ayrıca zaten mp4 player istemiyorum. bu makinenin sesi hakkında bilgin var mı? dinledin mi hiç? ya da bu süre içinde aldın mı bu makineyi?
  • ben size hemen bilgi vereyim ben philips sa1300/02 kullanıyorum bunda radyo falan yok ses kalitesi isterseniz bana göre zayıf zaten makinadan gram ses çıkmıyo yani philips biz sevgili gençlerin ve geç kalanların kulaklarını koruma altına almak istemiş ama buna bu kadar para veren birinin psikolojisini hiç düşünmemiş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrsa

Arkadaşlar aşağıdaki linkte özellikleri anlatılan philips SA 4015 kullanan yada bunun hakkında bir görüşü olan var mı? Özellikleri arasındaki kulaklığa monte FM radyo olayını anlayamadım. Yada 1 GB + 100-200 YTL + Ses kaydı + FM + kaliteli bir marka tavsiyesi varsa onu da inceleyebilirim.

http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=598&IID=72551

sana iyi bir makina tavsiye edebilirim kardeşim minton 3005 bence makina harika 512 mb hafıza+sd yada mmc kartla bunu yükseltebilirsin radyo var ses kaydı var gayet hoş ben tavsiye ederim..

• philips ses kalitesinde her zaman başarisiz olmuştur, bence daha bilinen markalara yönelmek lazım, tabi risk alip denemek istiyorum diyorsan sana kalmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LM 3886 ile ilgili sorularım var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.