hem telefon kulaklığını hem mp3 kulaklığını taşımak sinir bir olay üstüne üstelik telefon telefonunzun mp3 çalma kalitesi düşük ve arttırılabilr hafızası 2gb falansa veya telefonunuzu çantanızda taşıyorsanız mp3 playeriniz küçük olduğu için de cebinizde taşıyorsanız veya klipsi ile belinize veya üstünüzde bi yere takarak kullanmak için
ben araştırdığım kadarıyla bunları buldum
GÜÇ Güç kaynağı: 150 mAh Li-ion polimer dahili şarj edilebilir pil Çalma süresi (müzik/ radyo): 10 saat Bekleme süresi: 100 saat Konuşma süresi (telefon): 4 saat
YAZILIM Philips Aygıt Yöneticisi: geri yükleme ve yükseltme
SİSTEM GEREKSİNİMLERİ Windows® 2000, XP, Vista Pentium III 800 MHz işlemci veya üzeri 128 MB RAM 500 MB sabit disk alanı Internet bağlantısı Microsoft® Internet Explorer 6.0 veya üzeri Ses kartı USB bağlantı noktası
BAĞLANTI Bluetooth® Kulak 3,5mm Yüksek hızlı USB 2.0 Bluethooth® bağlantı özellikleri: Çağrı yönetimi: çağrıları kabul etme/reddetme/ sonlandırma, çağrı ve müzik arasında geçiş Arayan kimliği gösterimi
SES Ses geliştirme: FullSound™ Kanal ayırma: 45 dB Frekans Tepkisi: 20 - 18 kHz Çıkış gücü: 2x 2.4 mW Sinyal-parazit oranı: > 84 dB
benim bulabildiklerim bunlar kullanan varsa onlarında yorumunu bekliyorum bu aleti 3 ay içinde almayı düşünüyorum acele etmek istemiyorum buna benzeyen ürün varsa yardımcı olursa arkadaşlar sevinirim