Şimdi Ara

Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346 (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.036
Cevap
189
Favori
176.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2231 ile 3 adet sıcaklık ayarı seçebiliyoruz, en düşük sıcaklık ayarı kaç derece veriyor bilgisi olan var mı ? En yüksek ve en düşük arasında fark ne kadar bilgi bulamadım.

• fasakasa kullanıcısına yanıt

sütsüz sade kahve de maks alabileceğiniz sıcaklık.. 82 derece diğerlerini bilmiyorum

• mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Minimuma çekip soğuk sütlü kahve yapabilir miyiz diye bakıyorum :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • paspul001 kullanıcısına yanıt

arkadaşınız temizlemiyor ama kılavuzunda da mı temizlemeye gerek yok diyor acaba Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346 

temizliğini kendi yapıyorsa da bayağı su harcıyordur.. hiç temizlenmeyecek makine... sanmam

google a adı yazınca direk temizlik videosu çıktı

Tchibo Esperto Pro Tam Otomatik Kahve Makinesi - Süt Sistemi Temizliği (youtube.com)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 19 Temmuz 2024; 19:29:39 >
  • fasakasa kullanıcısına yanıt

maalesef.. 70 in altına düşmez..

soğuk süte; min sıcaklıkla ve min su ölçüsü ile espresso eklerseniz.. o kadar kahve sütü ısıtamaz diye düşünüyorum

Teşekkürler. En iyisi dediğiniz gibi espresso + soğuk süt ve buz ile devam etmek

• Çok uygun fiyatlı makine temizleme tableti. 150 tanesi 350 lira. Almayan varsa kargoyu ücretsize getirip alabilir.

Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346
    Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346amazon
    Reinigungstabletten babası-ürün 150 50298-002
    https://www.amazon.com.tr/dp/B01CD2T1CK?psc=1
  • @mdmrx hocam merhaba, Philips 4346 4300 serisi modelini yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Düzenli olarak yağ, kireç ve genel iç bakımlarını yapıyorum. Fakat son haftalarda kahve yaptığımızda kahvenin az geldiğini farkettik. Örneğin fincanın 200 ml Americano'yu tam doldururken, şimdi 200 ml Americano yaptığımızda aynı fincanı 3/4 dolduruyor. Dikkatli olarak gözlemlediğimde de kahveden sonra sıcak su akıtması bir garip, sanki tıkanıklık varmışta damla damla damlatıyor gibi. Bu konu hakkında ne önerirsin? Şimdiden teşekkür ederim.

• d0nut kullanıcısına yanıt

tepsiye eskisinden daha çok su akıtıyorsa içerde ki contalar akla gelir.. demleme ünitesini çıkardığınızda arkadaki iki contayı çevirerek kontrol edin..

son taktığınız filtre sıkıntılı olabilir. yeniden takın. derin bir su dolu kaba daldırıp hava kabarcıkları çıkıyor mu.. çıkacaksa da hemen çıkmaz. suyun içinde sağa sola vb çevirmek gerekebilir.. ve yeniden filtre takılmış işlemi yapın.. belki cihaz hava yapmıştır

bir kez daha kireç temizleyici uygulayabilirsiniz..

onun dışında benim de bilgim yok maalesef. suyu alan pompa sorunu olabilir. eskisine göre daha az su alıyordur..

bunu ölçmek lazım..

aynı kahveyi yapıp su dolu kabın ağırlığı ölçülerek bulunabilir. bir sağlam birde sizin makinadan yaparak. az su alan var mı diye..

Tepsiye eskisinden daha çok su akıtıyor kesinlikle. Hemen hemen her gün tepsi full su doluyor ve boşaltıyorum. Contalarla ilgili ne yapmamı tavsiye edersiniz?

• d0nut kullanıcısına yanıt
    Hocam fazla su akıtmayı 3 sebepten yapabilir. 1-conta eskimiştir, 2-demleme ünitesi tıkanmış olabilir, 3- solenoid tıkanmış olabilir. Garanti devamsa servise vermenizde fayda var. Solenoidse değiştirirler muhtemelen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. Şu anda, 6'lı filtre seti 1200-1300 tl bandında satılıyor. Acaba bu filtrelerde aon kullanma tarihi oluyor mu? Alıp kenara atılabilir mi Sizce? Cevap için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icoud kullanıcısına yanıt
    Hava geçirmez paketi açmadığınız taktirde sorun olmaz. Alıp kenara koyabilirsiniz.

Fikir vermesi açısından bkz.

Ek: aktif karbon dediğimiz şey bildiğiniz kömür. Gıda sınıfı kullanımı için hindistan cevizi kabuğu kömürü kullanılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 25 Temmuz 2024; 16:1:13 >

• Merhabalar, philips 5443 kullanıyorum, 3-4 ay oldu, arıtılmış su kullanmama rağmen auqa clean %10 a düştü. zaten arıtılmış su kullanıyorum, değiştirmem zorunlu mu ?

• Covannii C kullanıcısına yanıt
    Forumda ustalar baya anlattılar bu konuyu, cihaz numerator ile işliyor ve geriye düşüyor otomatikman yüzde değeri, arotılmış suda zaten aqua kullanmaya gerek yok ben kullanmıyorum o numerator bittikçe yeni aqua clean takmış gibi komutları giriyorum yeniden yüzde 100 oluyor

• Dr_Otis D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, hocam. Arıtılmış su kullandığımdam Aqua filtre yi çıkartsam mı yoksa takılı iken sıfırlayayım mı ?

• Covannii C kullanıcısına yanıt
    Ben söktüm siz de sökün sonra sıfırlayın nasılsa arıtma suyu kullanıyorsunuz

• Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346

Merhaba bu conta kendini salmış görünüyor. Daha önce temin eden ve/veya kodunu tespit eden oldu mu?

• Elektrotek kullanıcısına yanıt
    Budur

https://philips.encompass.com/item/10664642/Saeco/421941085872/

Parçayı servisten temin etmeniz gerekiyor. Geçen arkadaşa servis parça satmamıştı. Sonucu paylaşırsanız sevinirim. Garanti kapsamjndaysa belki ücretsiz değiştirirler.

Servis satmazsa direk encompassdan sipariş verebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 3 Ağustos 2024; 12:16:22 >
  • onatba O kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkürler. Maalesef garanti süresi geçti (2019 da alındı). Bu arada öğtücü kısmındaki huninin oturduğu tırnak kısmı da çatlamış. İkisini de servisten temin edebilirsem paylaşırım.

Burada ülke seçtirmiyor görünüyor. İtahalat-gümrük-vergi vb süreçler nasıl oluyor? Bilginiz var mı?

Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346philips.encompass.com
    421941230122 Saeco Blk Ground Coff.outlet Conv. V2 Assy.
    https://philips.encompass.com/item/12631951/Saeco/421941230122

Uzun süre kullananlar bu contayı elleri yatkınsa kendileri, yoksa servise kontrol ettirsin. Çünkü resmen erime sürecine girmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 3 Ağustos 2024; 12:56:49 >
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.