Şimdi Ara

Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346 (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.036
Cevap
189
Favori
176.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok ...2.5 olanları bölüyoruz.. haftalık kahve içimize göre kullanabilirsiniz tercih size ait

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 haftada bir 1.35 yeterli. Ayda bir 2.5 luk yada daha sıksa bölünebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümraniye Üsküdar Ataşehir bana yakın varsa pluy tablet ortak alıp paylaşalım çünkü adet çok bozulur fiyat da yarıya düşer

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdi geziyorum
    MM da 4346 8500 tl
    54xx 12 küsür.. bence amazondaki 54xx ler iade ürünler, çok ucuza veriyorlar.

• mdmrx M kullanıcısına yanıt

Ben amazondan aldım dün geldi. Dikkatli inceledim iade ürün değil.

• Media markt zsten genede ürünleri yüksek fiyattan satıyor, ayrıca müşteri hizmetleride pek iyi sayılmaz amazon ilk aldığım ürünü anında değiştirip yenisini gönderdi, media markt olsa uğraşırdık belkide. Satıcı amazon un kendisi olunca genede ütün fiyatları düşük oluyor. 6 günlük kullanım gözlemime göre makinenin sıcaklığı düşük, en yüksek sıcaklıkta kullanmama rağmen kahveler hemen ılıyor, sanırım tam otomaik makinelerin çoğunda böyle, plastik aksamların hemen deformeme olmaması için olabilir. Ams çoğu kahve nin yapıllşı ortalama 80-90 derece olmalı bildiğim kadarıyla. Sıcaklığından hiç memnun değilim. Puly caff tabletle denemek için dün temizlik yaptım, iç üniteyide temizledim. 2 haftafan önce temizlemek gereksiz.

• mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Amazon internet üzerinden küresel perakendeci hocam. Fiyat konusunda HB vs. gibi bizim perakendeci firmaların bile amazonla baş etmesi imkansızken, MM, teknosa vs. gibi ekstra kira, personel gideri olan mağaza perakendeciler nasıl baş etsin?

Ancak iade ürün gönderimi konusunda haklısınız. Diğer firmalarda pek karşılaşılmayan, iade ürünü kontrol bile etmeden başka alıcıya gönderim yapıyorlar. Geçen bir alıcıda iade sebebi notu çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 16 Ekim 2022; 13:34:11 >
  • exulsa E kullanıcısına yanıt

Kış girince bardakları kettle da kaynattığım az sudan geçiriyorum.

Bardakta Alabileceğiniz maks sıcaklık bu tip cihazlarda 80..82 derece.

İlk mesajımda da yazıyor.. standardı bu.. tamamı çelik pro cihazlarda 90 falan alabilirsiniz

Allah Allah, benim orta sıcaklıkta kahve dilimi yakıyor soğumasını bekliyorum içmek için. Çift cidarlı bardakta uzun süre sıcak kalıyor. Sizin cihazda bir sorun olmasın? Termometreyle ölçün bir isterseniz.

Hatta sabah makineden düz sıcak su aldım termosa koydum şu anda sallama çay yaptım bu suyla. Gayet sıcak ağız yakan üfleyerek zor içilen bir çay oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thisisBS -- 16 Ekim 2022; 16:19:50 >
  • Yağlama için griffon gıda onaylı gres kullanan var mı.fiyatı oldukça uygun ama nsf onaylı mı belli değil

• aliserpil2005 A kullanıcısına yanıt

Gıda onaylı Silikon gres olmalı..

Silikonlar daha cıvık ve kaygan hafif plastik malzemeler için.

Silikon olmayan unlu mamül imalatında kullanılan metal yatak ve dişlilere sürülen daha koyu gres yağıdır. Hani şu otomobil bisiklette kullanılan kırmızı gresin gıda onaylısı gibi düşünün

Ona göre kararlarınızı verin

• Sıcaklığı ölçtüm, lattego yu çıkarıp sıcak su aldım, 80-82 derece, espresso yaptım, 67-70 derece. Ölçümlemeye devam edicem, bakalım, süt buzdolabından çıktığı için çok yüksek ısı beklemiyorum sütlü kahvelerde, yinede ayrıca bardağı ısıtıp ve ısıtmadan sütlü kahveleride ölçerim,kullandığım kalın cam bardak.

gerçekten düşük.. sade kahve 80-82 derece olacak ki, cafe au lait yaptığınız zaman 6 derecelik süt ısıyı 70-75 bandına düşürecektir.. hadi olsun 67 ama sütlü de..

ama şunu söyleyim bardak önceden ısıtıldığında yakacak kadar sıcak oluyor, 4346 da

birde sütlü seçimlerde zaten capuchino ve latte nin sıcak olması beklenemez cafe au lait yaparkende ben su kısmını bir tık arttırıp, sütü 1 tık indiriyorum böylelikle daha sıcak elde ediyorum. zaten aşırı sütlü sevmediğim için diğer çok sütlü içecekleri içmem.

• Conta altındaki kapak gibi yer yamuk duruyor normal mi acaba?

Bir de suya tutsam da hiç temiz durmuyor. Oturup fırçalasam silikonlar gidecek. Zaten silikonu ne zaman kullanmalıyım onu da çözemedim. Güzel bir video var mı temizleme işlemleri için? Sizlere şu anki halini atsam silikonlamak gerektiğini anlar mısınız acaba?

Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346

• jvcjvc kullanıcısına yanıt

Ben de ne yaparsam yapayim temizlenmiyor bir türlü. Şu mekanizmanın oynadığı boşluklu yer var ya orada kahve oluyor sürekli girip temizlemesi de çok zor oraya. Hani garantinin gitmeyeceğini bilsem vidaları söküp temizleyecem artık o kadar sinirimi bozuyor. Ünitenin çıktığı yerdeki boşluklarda da ulaşılması çok zor yerler var şu temizleme işi çıldırtıyor beni de.

• https://www.youtube.com/watch?v=rK0Fy8zTNmQ&feature=youtu.be

• sorun değil.. yanda sarı mandal varya büyük contanın girdiği yeri hafif eğik tutar, mandalı düşürünce düzelir..

yerine takarken yine yukarı kaldırmak lazım.

fabrikasyon koyu yağa yapışan kahvelere takmayın varsın yapışsın.. bizim silikon sürdüğümüz yerlerde varsa temizlersiniz kuruyunca yeniden yağlarsınız

günde 5 kahve içiliyorsa 2 ayda bir yağlayın yeterli olur

• Nerelerden kahve alıyorsunuz, beğendiğiniz yada beğenmediğiniz kavırucular hangisi. Ben deniyorum şimdilik, mesela coffetroffiği hiç beğrnmedim, deneme paketi aldım, her paketinde çok fazla kırık çekirdek çıktı

Sanal baharatın en ucuz kahvesi (şu anda baktım en ucuz değilmiş, ama ucuz) Etiyopya Djimmah alıyordum, filtre kahvede de kullandığım bir çekirdekti. GR5 olduğu için içi kırık çekirdek kaynıyor, makinede de posalar kalıp halinde çıkmıyor ama tadı gayet iyi. A Roasting Lab denedim, espresso kavrum deneme paketinden beğendiğim olmadı, şu anda kozmik serilerinden Titan blend'i içiyorum. Titan fena değil, baharatımsı bir kokusu var en azından ilginç. Ama açıkçası benim için Sanalbaharat'tan aldığım tat olarak şu ana kadar A Roasting Lab kahvelerinden daha iyi geldi. 1-2 marka daha deneyip olmazsa ben bu işten anlamıyorum deyip ucuz yoldan devam edeceğim. Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thisisBS -- 22 Ekim 2022; 12:40:36 >

n11 de cafe renarda nın kahveleri var.. birlik kahve tarafından ithal ediliyor.. genelde koyu kavrumdur. kalitesini beğenirim.

https://www.n11.com/arama?q=cafe+renarda

sanalbaharat hesaplı ama karışık çekirdek yolluyor. 2-3 alışverişten sonra bıraktım..

tchibo dan alabilirsiniz ama onları da çoğu zaman çok koyu kavuruyorlar

coffee tropic i beğenmedim demişsiniz ama deneme ürünlerini bilmiyorum. 1 kg lık ürünlerinde hiç problem yaşamadım..

siparişin ödeme aşamasında not kısmına kavrum isteğinizi yazabilirsiniz. 4 çeşit kavrum seviyesi var. fotoda açık koyu çekirdekleri görüyorsunuz. açıklar city...koyular full city kavrum.. 1 e 3 karıştırıyorum bazen.

Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.