Şimdi Ara

Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346 (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.043
Cevap
189
Favori
177.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Espresso ve americano için ne yaparsam yapayım kahve acılığından kurtulamıyorum. Genelde kahveyi sanalbaharat'tan alıyorum. Sanalbaharat'tan birkaç çekirdek denedim ama dışarıda içtiğim gibi espresso ve/veya americano'ya yaklaşamadım bile. Espresso tadından memnun olanlar çekirdek, öğütme ayarı ve su kahve oranlarını paylaşabilir mi?

• mdmrx M kullanıcısına yanıt

1 e 3 derken, farklı kahveleri mi karıştıryırsunuz, bu makinede en iyi seçenek koyu kavrumlar sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exulsa E kullanıcısına yanıt

aynı çekirdeği 2 kavrum aldığım zaman 1 açık 2-3 koyu karıştırıyorum..

açık kavrumlar asidik olur-ekşimsi....koyu daha iyidir aslında ama fazla kavrulursa kötüye döner tadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 24 Ekim 2022; 18:58:26 >
  • xrestinpeacex X kullanıcısına yanıt
    Colombia supremo denediniz mi? Çekirdek ayarım 6 benim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu cihaz şimdi filtre kahve yapıyor mu? Bu coffe dediği yerin yaptığı tam olarak nasıl bir kahve? Filtre kahve için başka bir cihaz mı gerek misal yine philips’in hd7462/20’si gibi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

americano filtre ayarında bir kahvedir.

filtre kahve süzme işlemidir, bu makine hızlı demler.. frenchpress de deneyebilirsiniz içmediyseniz, yavaş demler.. tadı çok güzeldir

• Merhaba kolay gelsin sürekli kahve içen birisi olarak önümüzdeki sene evleneceğim ve evime 5443/70 Beyaz renk kahve makinesi aldım hepsiburada dan 9499TL Ye mal oldu cihazı bir kere denemek için açtım ve şu an kutusuna kapattım koydum tad konusunda kahve dünyasından çok az almıştım denemek için çok memnun kaldım 1 sene yatacağı için bilmem gereken birşey varmı arkadaşlar veya bakımı için şimdiden almam gereken uzun vade de tüm hepsi zamlanıyor malum birde cihazın arıza vs durumu oluyormu başına gelen oldu mu ilk kullanım gereği bir arıza görmedim sadece ana ekranında ortadaki biraz tv tabiri ile hayalet ekran gibi yazılar 2 3 saniye takılı kalıyor ekran üzerinde ama sonra kapatıp açınca düzeldi onun harici bir probleme rastlamadım birde bu kahve öğütme kısmını kaç ta tutuyorsunuz ben 4 de bırakmıştım ama daha sonra 6 yaptım bir fark göremedim

• Tablet temizliği yapıp kaldırsanız iyi olur.. yada 2.3 kere toz kahve seçeneği ile kahve alın kahve atmadan.. sıcak su ile yıkansın içi.

asıl temizlik tabletle olur.. tablet bir tür deterjandır ve kahve yağını çözüp atar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 26 Ekim 2022; 21:10:19 >
  • Selamlar yaklaşık 1 aydır Philips EP5447/90 kullanıyorum. Çok sık yapmadığım için geçen gün farkettim. Latte macchiato yapmaya çalışırken süt akan kısımdan buhar çıkıyor ve süt gelmiyor. Sütü normal olarak almak istediğimdeyse herhangi bir sorun yok. Başına gelen oldu mu acaba?

• Selamlar,

Icerideki kucuk contalar iyice deforme olmus, yakinda kopmadan alip kendim mi degistirsem yoksa cihaz garantili oldugu icin kopunca servise mi gotureyim?
    Iki conta icin servise gitmek bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuisance -- 29 Ekim 2022; 15:50:5 >
  • Merhaba, bu tarz ürünlere çok uzağım. Lezzetini deneyebileceğim yer yoktur herhalde :)

Zincir kahve markalarının içeklerine benzer tatlar verebiliyor mu?

• Kireç çözücü işini nasıl hallettiniz gratis ve watsondaki ucuz mal kalkmış.. bu konu güncel görünüyor burdan sormak istedim, bosch var bende..

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Tam otomatik süt hazneli ise heitmann bio kullanabilirsiniz..

Heitman gratisteki maldı. 50 kuruştu fiyatı toz formunda. Sıvısının çıktığını bilmiyordum, sanırım ondan kaldırmış olabilirler.

Heitmann Bio Sıvı Kireç Çözücü 250 ML Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)

n11 de ki akbel kimya dan laktik asitte alabilirsiniz.. 1 çay bardağı yetiyor su ile karıştırıp işlemleri yapıyorsunuz.

bir arkadaşın dış parlak kaplamasında damlaların değdiği yerde kabarma olmuş başka marka asitte.. dikkat edip sıçramaları nemli bezle hemen silmek lazım.

orjinal ürün kullanılmaz ve kılavuzdaki talimatlara uyulmazsa risk var, size ait.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 1 Kasım 2022; 18:50:40 >

Teşekkürler. Fiyatın %700 artması baya üzücü. Toz paketini sulandırıp yeni paketlemeyle 100 tl yapmışlar.

Dış sıçramalarda porçöz ün kahve makineleri için ürettiği üründe benim başıma geldi, leke geçmiyor. En iyisi altına birşey koymak tabi, her aşındırıcı ürün leke bırakır

Aslında arıtma suyu kullandığım için kireç ihtimali yok ama içindeki tortuları temizlemesi için kimyasal dışında da birşey tavsiye edilmiyor. O kafamı karıştırıyor. Limon tuzu da denemeyin diyor kılavuzda.

marklar kendi ürünlerini satabilmek için onu kullanma bunu kullanma diyorlar.

philips in ürünlerinde %40 asit var..25 i sitrik asit..15 i laktik asit.. 250 ml de 100 ml asit yapar.

ben en son 50 gr limontuzunu soğuk su da erittim. 1 gün çeşme suyunda bekledi. üstüne 50 ml kadar da laktik asit koydum.. etti 100 ml civarında asit.. döktüm su kabına uygun seviyeye kadar su ilave ederek.. temizledim..

makinadan çıkan suyuda kettel a koydum onunda kirecini temizledi :)

link ekleyecektim ama akbel kimya n11 den çekilmiş. trendyolda da laktik asitleri yok. şu firmada ciddi birşeye benziyor

https://www.trendyol.com/pd/dolar-kimya/laktik-asit-gida-kalite-80-e270-sut-asidi-1-kg-p-370416390?boutiqueId=61&merchantId=207057&advertItems=eyJhZHZlcnRJZCI6ImNmZWE2MmQ4LWE2OWItNGYwMi04OWRmLTBlMDcwNjAzZjllOSIsInNvcnRpbmdTY29yZSI6MC4yNjU2MjkwNTc0NzgsImFkU2NvcmUiOjAuMjgyNTg0MTAzNywiY3BjIjowLjk0LCJtaW5DcGMiOjAuMDEsImVDcGMiOjAuMDEsImFkdmVydFNsb3QiOjUsIm9yZGVyIjoxNCwic2VhcmNoVGVybSI6Imxha3RpayBhc2l0In0%3D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 2 Kasım 2022; 18:5:17 >

Teşekkürler hocam. Dozu iyi ayarlamak lazım demleme ünitesine zarar verirse servis direkt kullanıcı hatası diye çakıyor. Yıllar önce Siemens bana böyle yapmıştı

Dün akbel e mesaj attım az önce aradılar satışa açtık diye.

Laktik asit en az zararlı asit. Çeşitli oranlarda sulandırılarak peeling için bile kullanılıyor ciltte.

Akbel Laktik Asit %80 1 Kg 203,99 TL yerine 179,99 Tl

Akbel Laktik Asit %80 1 Kg 203,99 TL yerine 179,99 TL

https://winfluenced.com/mgm-6772348-8787-3B8HHJJMM8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 3 Kasım 2022; 10:53:15 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.