< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346 (41. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
kahvenin demlendiği bölge(süzgeç ve süzgeçin girdiği yuvarlak büyük delik) ve suyun girdiği beyaz yuvarlak parçayı poşet ile vb izole etmeniz lazım..
spreyde olsa kimyevi madde.. ben olsam jel formdan vazgeçmem
-
Bu forumu gerçekten bu yüzden çok seviyorum.
Eline emeğine sağlık hocam, bıkmadan usanmadan tüm detayları dibine kadar araştırıp bilgilendirdiniz bizleri.
Çok teşekkürler...
-
Merhaba , EP4346 serisini geçen hafta sonu aldım. O günden beri kullanmaktayız. Konu sahibi arkadaşa çok teşekkür ederiz. Bu makineleri kullanırken verdiği bilgiler çok kıymetli. Makinenin verdiği tattan gayet memnunuz. Tchibo Barista Espresso Çekirdek Kahve 1000 g üründen kullanıyoruz. Dün 245 TL ye düşmüştü. Hemen sipariş verdim. Makinelerimizi sorunsuz kullanmak dileği ile iyi akşamlar...
-
245 e nerede düştü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba ,trendyolda indirime girmişti. Şu an 265 TL . 20 TL kupon ile 245 TL ye geliyor.
Tchibo Barista Espresso Çekirdek Kahve 1000gr 92550 Fiyatı ve Yorumları - TRENDYOL
-
Tchibo ve Lavazza expertleri bir ara deneyeceğim. Ekonomik bir şey bulmak farz oldu.
-
Ep2220/10 espresso makinesini 8 aydır keyifle kullanıyorum, ama son zamanlarda espressonun sıcaklığı eskisi gibi değil sanki. Sıcaklık ayarı son kademede. Şu metal çubuklu sıcaklık ölçer ile dün ölçüm yaptım, 68-69 C ye anca geliyor, bardağı çekim öncesinde ısıtmama rağmen.
Genel temizliğini, tablet ile kahve yağı temizliğini ve gres ile demleme ünitesinin yağlamasını da yapıyorum düzenli olarak. Hatta 2 hafta önce kireç temizliğini de yaptım.
Sorun ne olabilir? Servislik bir durumu var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu muazzam olmuş, elinize sağlık.
-
kahvesiz, kahve yapın sonra kahve yapın hala 75 i geçmiyorsa sıkıntı olabilir. hatta 78-80 olmalı ısıtılmış bardakta.
-
Müsait olunca deneme yapayım, teşekkürler
Kahvesiz çalıştırdıktan sonra double espresso yapınca 72 dereceyi gördü. Bir de dün kahve yağı temizliği yaparken 76 dereceyi gördü. Sanırım shot sayısı arttıkça sıcaklık daha da yükseliyor, ilk yapılan shot lar daha soğuk oluyor. Bu bir problem mi bilemiyorum
Arkadaşlar herkese merhabalar..
Geçen hafta amazondan 7900 TL'ye aldım trendyoldakaçırınca ..
İzninizle 2 sorum var;
1) istediğimiz ürünü seçince genelde 3lü aşağı yukarı kısmı çıkıyor.. bunlar tam olarak nasıl kullanılıyor .. toz kahve için en alta getiriyorum ama çekirdek kahve için nasıl daha uygun olur .. onun yanındaki 40 135 ml diyen kısım nasıl kullanılıyor ? Kahveyi daha sert kullanmak için hangı ayar daha uygundur?
2) KAFFEEREINIGER24 temizlik tabletlerinin otomatik kahve makineleri için – yüksek kaliteli Reinigungstabs Jura için uygundur, Siemens, Melitta, Krups ve daha fazlası için – Made in Germany 200 Stück a´2g rt2_200 https://www.amazon.com.tr/dp/B00FDYYE50?ref_=cm_sw_r_apann_dp_ZKRSZWHSXYQPDGWY9S7T
Bu ürünü aldım ydışından..umarım yanlış almamışımdır :) bir de filtr muadil ne önerirsiniz?
Teşekkürler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Philips CA6700/10 için alternatif ürünler nelerdir? Çünkü bu ürüne ulaşmak biraz zor olabiliyor.
-
Merhaba. Hayırlı olsun. Hangi modeli aldınız 7900 TL'ye?
-
n11 akbel kimyanın sattığı laktik asit.. 1 lt lik şişede. kireç temizlerken 1 çay bardağı yeterli..
Akbel Laktik Asit %80 1 Kg Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 15 Kasım 2022; 13:11:25 > -
muadil filtrelerin satıcısı amazonda sürekli değişiyor. adamların stoğu bitince yenisi olamayabiliyor.
başka satıcının başka ürünü satışta oluyor.
tüv sertifikalı ve/veya CE sertifikalı, mümkünse avrupadan yollanan ürünleri tercih edebilirsiniz
-
Teşekkürler..ep4346 yı aldım..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bunu doğrudan su haznesine mi döküyoruz?
-
Laktik asit mi.. az su üzerine 1 çay bardağı asit. Suyu kireç temizleme işaret yerine kadar tamamlayıp karıştırın.. ön tarafa derin 1.5 lt lik kap koyun işlem bitince ön yüzeyi nemli bezle silin özellikle sıçrama varsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X