Ep 2220/10 kullanıyorum ve bir temizleme modu yok. Tableti nasıl kullanabilirim? |
Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346 (9. sayfa)
-
-
@erhangun84 arkadaşımızda da var ve tablet kullandı yakın zamanda umarım bakar ve cevap verir..
kılavuzda yok mu? olmadı youtube videolarına bakın..
tableti almadıysanız bu modelde aslında toz kullanılıyor diye biliyorum.. en kötü tableti döverek toz haline getirirsiniz.
-
Merhaba kitapçıkta yazana göre bir adet tableti toz kahve haznesine koyun toz kahve modunda bir fincan doldurucak şekilde kahve modunu seçin ve start tuşuna basın fincanın yarısi dolduğunda makinanın fişini çekip işlemi durdurun 15 dk sonra tekrar fişi takip işlemi kaldığı yerden devam ettirin sonrasinda makinede deterjan kalmaması için toz kahve modunda çalıştırarak bir fincan daha su alın ayrıca biraz da sicak su alma kısmından da biraz su akıtın ki oraya da deterjan bulaşabiliyor.
-
İlgili sayfanin resmi
-
Çok teşekkürler cevabınız için.
-
Arkadaşlar selam bu aralar sıkışık olduğum için 4346 cihazımı satmaya karar verdim. Cihazı alalı 5 ay olmuştur . Vatan bilgisayar dan almıştım. Kutu fatura herşeyi duruyor. Alt tablası bazen yerine oturmuyor altına ince yükseltici bir şey koyuyorum sıkıntı yaratmıyor. İsteyen servise götürebilir. Benim zamanım olmadığı için götüremedim. İzmir civarına elden teslim diğer illere kargo yaparım ilgilenen öm. atabilir.
-
cihazın altındaki 4 ayakta 4 adet beyaz lastik var bunlardan, çıkıp kaybolan varsa ondandır..
-
malum dolar/euro yükseliyor, özellikle sarf malzemeleri ve sonrasında bir miktar kahve stoğu yapmak faydalı olabilir ;)
-
www.coffeetropic.com da %20 indirim. aynı kahveyi aynı mağaza n11 de daha pahalı satıyor. ben 1 ay önce guetemala antigua aldım orta kavrum yolladılar. gayet güzel çekirdekler. şimdi city kavrum istedim.. sipariş aşamasında aşağıda notlar kısmına kavurma türünü yazın.
4 çeşit.. burada
1- light-açık 2- medium-orta 3- city-orta koyu 4- full city-koyu
-
Philips ep5447 için Philips Gress Yağı yerine kullanabileceğim bir ürün var mı?
Phaksesuarda ürün kalmamış. Kullandığınız ve memnun kaldığınız kaliteli bir muadil var mı? -
orj ürün kalmayınca ph da bunu sattı.. n11 de daha ucuz
https://urun.n11.com/gres-yagi/weicon-silikon-gres-85-gr-gida-onayli-P471978257
-
Teşekkür ederim. Aldım bakalım... -
Merhaba, ben de güzel bir indirim yakalayıp 5447 almak istiyorum. Burada yazılanları okudum. Ben de evde iyi bir arıtma sistemi kullanıyorum, @Puretronwater sağ olsun. Bu aquaclean filtre takılmasa bile aktivasyon yapılması gerektiğini yazmışsınız. Hiç takılmazsa ve aktivasyon da yapılmazsa ne oluyor bilginiz var mı? Yaptığım araştırmaya göre uyarı verdikten bir süre sonra kesiliyormuş ama hiç takılmazsa ne olur bilmiyorum. Size sormak istedim. Teşekkürler.
-
kılavuzda hiç takılmazsa ne yapacağı yazmıyordu sanırım. ama bazı markalarn makineyi kullandırmayıp kitlediği belirtiliyor başkaları tarafından.
zaten makine sizin filtreyi takıp takmadığınızı otomatik algılamıyor. siz filtreyi takmayıp takmış gibi işlemleri yapabiliyorsunuz. uyarı ne zaman verirse yine takmış gibi filtre aktivasyonu yaparsınız.. aktivasyon yaparken su sertliğini 0-sıfıra ayarlarsınız, 625 fincan sonra uyarır sizi..
evde kullandığınız filtre insan sağlığına önem veriyorsa kireci sıfır olarak vermiyordur. illa ki su da 1-3 alman sertliği kadar kireç vardır. eğer filtresiz kullanacaksanız size tavsiyem cihazla gelen kağıtla arıtma suyunuzun kirecini ölçersiniz, sonuç 0 (0-3 dh) veya 1 (4-7 dh) çıkarsa 6 ayda bir, 2 çıkarsa 3 ayda bir kireç temizliği yapmanız.. ama 2 çıkacağını sanmam.. kağıt ölçümü çok aşırı hassas değil.. ilk gelen filtreyi 6 ay kullandıktan sonra filtresiz kullanırsınız.
kireç çözmekle ilgili ana mesajda ve ara mesajlarda bilgi var.. n11 den alacağınız %80 saflıktaki laktik asitle yapılabiliyor. 1 çay bardağı yeterli.. ama garanti kapsamında tamir görürse orjinal ürün kullanılmadı diye sorun çıkabilir.
-
Zaman ayırdığınız ve detaylı yanıtladığınız için teşekkür ederim. Saygılar. -
-
bu kurda bedava..700-800 euroluk makine.. bizim 4623 bile 600 euro normalde..
-
5.044,94TL
amazonPhilips EP4346/70 Tam Otomatik Espresso Makinesihttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B08CBJVNCV?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1&ie=UTF8&th=1&tag=spydrop-20 -
Ep4346 su an amazonda 4800kusur, alacak olan alsin bi daha bu fiyatlara inecegini sanmiyorum. -
Merhaba ep4346 ile aranıza katıldım. Bir sorum olacak kahve posaları yuvarlak şekilde çıkmıyor dağınık şekilde çıkıyor. Öğütücü ayarını en düşüğe ayarlamıştım. Nerede hata yapıyorum?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X