Şimdi Ara

philips-samsung marka ve model kararsızlığı:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu formatta açılan 213123. başlığı açtığımın farkındayım.
    ancak çoğu başlığı okumama rağmen hergün değişen teknolojinin de etkisi ile kafamda hala soru işaretleri var.
    bütçem maksimum 2500 tl..
    baktığım marka ve modeller

philips 47pfl6097 (2300 tl)
    philips 46 pfl5507 (2300 tl)
    philips 47 pfl6877(2500 tl)
    samsung 46es6340 (2300 tl)

özet ile kafama takılanlar aşağıda( philips 6097 ile kıyaslıyorum),

philipsler pasif samsunglar aktif teknoloji kullanıyor
    philipsin paneli çok daha sağlam koruması var
    philipste ambilight özelliği mevcut
    philips çift çekirden 600 hz, samsung tek çekirdek 200 hz
    philipsin flashlarla ilgili problemi var ve kullanıcı arayüzü samsunga göre karmaşık

bunları yazdıktan sonra akla şu geliyor, donanımsal olarak philips bu kadar önde görünürken samsung ile fiyatının eşit olmasının sebebi aktif 3d teknolojisi mi?
    veya aktif 3d teknolojisi bu kadar kalite farkı mı yaratıyor ki donanımsal üstünlüğe rağmen fiyatlar aynı..

son olarak kullanım alanlarım,
    asıl olarak digiturk
    haftada 3-4 bluray film
    3-5 saat de ps

yorumlarınız için şimdiden teşekkürler,

• oyun olarak sorun yaşanabilir led tvlerde oyun ve film izlemek için plazma daha iyidir...tercih meselesi ...

philips de görüntü kalitesi iyidir diğer yönleri zayıf bunu bilerek almalısın yoksa diğer markalara bak ...

2500 en iyi seçenek 7007 dir ... aktif
    2000 en iyi seçenek 5507 dir ... aktif

pasif istersen 6 serisi bakabilirsin. ..

46 7007 2600
    47 6907 2300
    46 5507 1800

panasonic led 2. alternatif olsun...
    samsung led es7000 serisi alınır ama 46 pahalı....
    lg 660s-640s alınabilir ... pasif istersen...
  • philips 46 pfl5507 (2300 tl) dediginizin üç boyutlu olmayanını kullanıyorum.Tandıdıklarımdan samsung lg alanlar var ama philips daha görüntü olarak çok önlerinde.

2300 tl çok değil mi?
    http://www.kliksa.com/urun/tv-goruntu-sistemleri/900183394?utm_source=ucuzu&utm_medium=comparison&utm_campaign=product&zanpid=1762117271062770688
  • özellikle aktif ve pasif farkı çok kafamı karıştırıyor.
    bununla ilgili o kadar çok bilgi var ki..
    haftada 2-3 3d film seyeredecek bir ev kullanıcısı için sanki pasif 3d daha uygun gibi. zira aktifteki karanlıktan çoğunluk şikayetçi, izleme alanı darlığı da bir o kadar şikayet konusu.

son olarak dts ve altyazı sıkıntısı fazlasıyla aklımı çeliyor, bunu gidermenin bir yolu var mı (converter lar gibi) veya hiç bulaşmadan samsunga mı dönsek diyorum sonra da hemen hemen her yorumda bahsedilen philips görüntü olarak 1 adım önde yazılarını okuyup başa dönüyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi majdan -- 24 Nisan 2013; 16:40:19 >
  • pasif istersen 4 model var .. mağazada izle kullanıcı yorumlarına bak öyle al

6907
    et5
    660s
    640s

dts ve altyazı olayına çözüm burada belirtilmiş ...

http://forum.donanimhaber.com/m_65769871/f_//tm.htm#65769871
  • pasif gözlüklü 3dsi olan,
    , smartı olmayan keyifle maç ve film izleyebileceğim bir tv var mı? (42")
  • bütçe ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

bütçe ?

1800-2000 tl
  • mağazada tekrar izledim samsungu ve philipsi
    sanki philips bir adım önde gibi görüntü kalitesi olarak ama dts ve menü yavaşlığı (bu kısmen yazılımlarla giderilmiş sanıyorum) kafa karıştırıcı..
    zor işmiş tv alması:))
  • bir de pfl6097 ile pfl6877 arasında 3 taraflı amblight haricinde ne gibi farklar var acaba?
  • aynı modelleri önerebilirim .... izle ,kullanıcı yorumlarına bak

6907
    et5
    660s
    640s
  • çok zor iştir tv seçimi son yıllarda led tvler genelde çöplük oldu kalite düşüyor

philips görüntü kalitesi olarak panasonic led ,samsung ve lg den daha iyidir.... ama yazılım sorunları oluyor.... internet işi çok zor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: majdan

bir de pfl6097 ile pfl6877 arasında 3 taraflı amblight haricinde ne gibi farklar var acaba?

Şu 2 model arasında hangisi tercih edilmeli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

quote:

Orijinalden alıntı: majdan

bir de pfl6097 ile pfl6877 arasında 3 taraflı amblight haricinde ne gibi farklar var acaba?

Şu 2 model arasında hangisi tercih edilmeli?

dün darty mağazasında 6687 modelini gördüm, 6877 teknosa ile arasında 200 tl lik bir fark mevcut.
    philipsin sitesinde gördüğüm kadarı ile 2-3 taraflı amblight haricinde bir fark var..

şu an 6687 tercihim gibi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.