Şimdi Ara

Philips SHE 8500/10 kulaklık sahte olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmir Vatandan Philips SHE 8500/10 kulaklık aldım.
    videoda 4:18 ci saniyede gösterilen kulaklığın iç kısmı bende siyah.yorumlarınızı bekliyorum.
    http://www.youtube.com/watch?v=WOAldcwRBPI

ilk olarak kulaklık SHE8500/00 olarak faturada gözüküyor hatamı ne bilmiyorum ama ürünün kutusu ve görüntüsü SHE8500/10. aynı ürünün yeni modeli olduğu için barkotta bir değişiklik olmamış ondan öyle gözüküyormuş dediler faturada.
    Şu ana kadar 2 kez sağ kulaklığında ses azalması problemi yaşadım. ilkinde 15 gün geçmediği için servis 2 gün içinde bana yeni bir ürün ile değişim yağabileceğimi söyledi ya da para olarak karşılığı neyse o kadarlık bir kupon alabileceğimi söyledi. Kulaklıktan memnun olduğum için tekrardan aynı kulaklıktan istediğimi belirttim ve yeni kulaklığımı kullanmaya başladım. çok geçmeden tekrar aynı problemle karşılaştım ve vatana servis için bıraktım. Bu sefer ürün serviste ilkinden daha fazla kalabilir dediler , zaten yeniyılın arifesinde kulaklığım bozuldu. tamam dedim . Eve gelince rasgele forumlarda geziniyorken Youtube da benim kulaklığımın incelemesini gördüm ve içime bir kurt düştü. Benim kulaklığımın uç kısmı videoda gözüktüğü gibi(4:18 saniyede) metalik değildi , siyah filtreli bir kumaşla kaplıydı. orjinal resimlerindeki metalik kulaklık kısmı benim kullandığım iki kulaklıkta da yoktu. kulaklıklara gözüm gibi baktım. kulaklıkları hiçbir çekme ya da katlama yapmadan kullandım. Kullanıcı hatası olması imkansız yani.
    bu kulaklığı hala kullanan varsa kulaklığın uç kısmı sizde de siyah mı? yoksa Vatan elinde çakma kulaklıklar mı bulunduruyor?

not: konuyu yanlış yere açmışım umarım kulaklıklar ve aksesuarlar kısmına moderator arkadaşımız taşır şimdiden teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercancavus -- 1 Ocak 2011; 16:12:45 >

• Vatanbilgisayara gönderdiğim mesaj: Vatanbilgisayar gerekli açıklamayı yapınca sizlerle paylaşacağım.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Philips SHE8500/00 ürününüzü mağazanızdan aldım. ürün paket olarak Philips SHE8500/10 görünümüne birebir benzemekte, fakat satmış olduğunuz ürün ismi faturada Philips SHE8500/00 olarak görülmektedir. yaptığım araştırmalar sonucunda edindiğim izlenimler sonucunda Vatan bilgisayar olarak satmış olduğunuz ürünün Hong Kong üretimi(14 dolar) olduğunu anladım. Ürününüz bana sahte gibi geldi. 50 tl fiyat etiketli fakat indirimden aldım 37 tl ye. ve tabiki alırken 2010 modelini aldığımı sandım ona göre bu ürünü seçmiştim. Paketleme ve içerik 2010 ile neredeyse aynı küçük detaylar hariç.. Fakat ürününüz sağ kulaklığından az ses gelmesiyle servise götürdüm. yenisiyle değiştirdim. bir hafta geçmeden tekrar aynı problemle karşılaştım. şuan serviste.
    küçük detaylara gelince
    1. ses çıkışının olduğu kısım metalik olması gerekiyor.sizden aldığım ürün siyah ince filtreli bir kumaşla kaplı.philips'in orjinal sitesinde de ses çıkışının olduğu kısım metalik. videoda 4:18 saniyede de zaten incelemesini yapmışlar.orada da metalik.benim kullandığım iki kulaklıkta da bu kısım siyahtı, metal değildi. kulaklıklara gözüm gibi baktım. kulaklıkları hiçbir çekme ya da katlama yapmadan kullandım. Kullanıcı hatası olması imkansız yani.

http://www.youtube.com/watch?v=WOAldcwRBPI

2. paketleme Hong Kong üretimiyle birebir aynı.

http://cgi.ebay.com/Philips-SHE8500-Perfect-In-Ear-Headphone-Superb-Sound-/310236453880?pt=Other_MP3_Player_Accessories#ht_1389wt_1139

Vatanbilgisayar olarak bana gerekli bilgilendirmeyi yapmanızı bekliyrum . ilginiz için şimdiden teşekkürler.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• bende merak ettim sonucu
  • Ben de merak ettim baya.
  • Ben de merak ettim baya.
  • Kulaklığım servisten bugün geri geldi. Servis kulaklıkta hiç bir problem yok deyip geri göndermiş. Bende Vatana gidip kulaklığımı aldım.
    Kulaklığı tekrar test ettim, ilk başta sağ kulaklıkta hafif bir bas azalması vardı, 5 dakika kadar burnin yaptım(bence pek bir burnin de yapmış sayılmam ama). sonra ne oldu anlamadım kulaklık normale döndü. Şuan sorunsuz çalışıyor. ses çıkışının olduğu siyah kumaşlı kısım hala meçhul. Neden metal değil anlamadım gitti.
    (Galiba bu konu çok gereksiz oldu, silinse de olur artık.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.