Şimdi Ara

phılıps smart tv. uydu alıcı problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar phılıps smart kendi üzerinde uydu alcısı olan tv aldık.binada merkezi sistem var.Servis kurulumu yapamadı sinyal alamıyoruz.binada sıkıntı dedi gitti.
    eski evdekli çanakla sıkınıtı yok çalışıyo,ama haliyle görüntü çamur gibi.Abimin evinde denedik sıkıntı yok bütün kanalları buldu.Yetkili servis hd uydu alıcı alın çözüm bu dedi.Baska servise gittik onlarda 150 lira ver gelip bi tane uydu takıyım dedi

Kafayı yicem sorun ne.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutradi

arkadaşlar phılıps smart kendi üzerinde uydu alcısı olan tv aldık.binada merkezi sistem var.Servis kurulumu yapamadı sinyal alamıyoruz.binada sıkıntı dedi gitti.
    eski evdekli çanakla sıkınıtı yok çalışıyo,ama haliyle görüntü çamur gibi.Abimin evinde denedik sıkıntı yok bütün kanalları buldu.Yetkili servis hd uydu alıcı alın çözüm bu dedi.Baska servise gittik onlarda 150 lira ver gelip bi tane uydu takıyım dedi

Kafayı yicem sorun ne.

yok mu cevap verebilecek

• bende philipsin dahili uydu alıcısını kullanıyordum merkezi sistemde, ama bazı kanalları taratmama ragmen bulamıyordu. ben sitenin merkezi sisteminde sorun var sandım ama değilmiş. dsmart aldım kullanıyorm çok da memnunum görüntü çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutradi

arkadaşlar phılıps smart kendi üzerinde uydu alcısı olan tv aldık.binada merkezi sistem var.Servis kurulumu yapamadı sinyal alamıyoruz.binada sıkıntı dedi gitti.

Kafayı yicem sorun ne.

dahili alıcıların tünerleri çok zayıf bu yüzden antenden gelen sinyalin iyi olması lazım yoksa sinyal yok der. sizde merkezi sistem varsa işiniz zor çünkü merkezi sistemlerin çoğunda sinyaller zayıf gelir evlere. örnek bende philips tvyi alınca çok uğraştım kendime ait çanağım olduğu halde geceleri hava kapalıyken kanalların bazıları giderdi bende yeniledim tesisatımı anca düzeldi yinede harici uydu alıcısı gibi güçlü sinyal göstermiyor.

imkanın varsa kendine ait çanak taktır yoksa da harici uydu alıcı denemen lazım başka çaren yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv uydu alıcısı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.