Şimdi Ara

Philips SoundBar HTS8141 deneyen var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar aranıza yeni katıldım. Şunu sormak istiyorum Philipsin çıkarmış olduğu Philips SoundBar HTS8141 deneyen var mı? ev sineması kurmak istiyorum bu ürünü tavsiye eder misiniz? Yoksa gerçek bir 5.1 ses sistemimi alsam daha iyi olur.

• Arkadaşlar bir kişi bile kullanmadı mı bu cihazı biri bişey yazsın
  • Bu tür sistemler ile ilgili genel anlamda okudugum incelemelerde, özellikle bazı modellerin (yamahanın üst seviyeleri) tatminkar bir sinema etkisi yarattıgı, ancak gercek bir sinema deneyimi için 5.1 veya 7.1 sistemlerin daha uygun oldugu yönünde idi...
  • malesef fiyatini haketmeyen bi urun,sesi cok net ama 5.1 in yerini tutamaz.o fiyata cok daha iyi set alinabilir.bass'ta tatmin edici degil.
  • Teşekkürler philips 1000 wattlık blu-ray li olanı alabilirim o zaman
  • Merhabalar.Biraz geç oldu ama konuyu yeni gördüm.
    Ben philips in hts 8161b soundbar 7.1 ses sistemini kullanmaktayım.Size biraz yardımcı olabilirim.

Öncelikle eğer evinizde kablo karmaşası istemiyorsanız, 5.1 ve üstü sistemleri koyabileceğiniz yeriniz yok ise,kullanacağınız ortam küçük ise kesinlekle tavsiye ederim.Sesler çok berrak ve inanılmaz güçlü.woofer ve hoperlörlerden beklenmeyen ses almaktasınız.
    5.1 ses hissini almak için, sistemi kurduğunuz yerin her iki yanıda duvar olmalı ve sesi kesecek herhangi bir eşya olmamalı.Eğer bu şekilde sistem kurulumu yaparsanız, piyasadaki birçok kaliteli 5.1 ses sistemi ile aynı randımanı alırsınız.

Amaaaa eğer yan taraflar duvar değil , yada sesi kesecek herhangi bir eşya var ise maalesef istenilen performans alınamıyor.

Şahsi fikrim: Eğer evinizde yer sıkıntısı çekiyorsanız, kurulumda sıkıntı olmayacaksa alın.
    Yok yer ve kablo sıkıntım yok derseniz normal bir 5.1 (tavsiyem 7.1) alın derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.