Şimdi Ara

Philips spk9403b 59tl Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açılışa özel ütopik fiyatlar mağaza adını anladınız umarım platin Avm de MTA metro durağı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Platin avm neresi mta metro duraginin orda gormedim hic mağaza ne mağazası hocam açık açık yazsan ya şunu Sherlock holmes miyiz biz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezer.er kullanıcısına yanıt
    Platin tower
    (0312) 219 13 14
    https://maps.google.com/?q=S%C3%B6%C4%9F%C3%BCt%C3%B6z%C3%BC,+Platin+tower,+2176.+Sk.+No:7,+06530+%C3%87ankaya/Ankara&ftid=0x14d348afa066438d:0xb3b278e1984af04d&hl=tr-FR&gl=tr&entry=gps&lucs=s2se,a2&shorturl=1

İTopya açılışı var yer de burası daha açık olamam heralde . İsim vermek yasak olabilir diye ütopik yazdım Sherlock olmaya gerek yok :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• @kif kullanıcısına yanıt

Tam tersi isim vermeniz lazım böyle şeyleri belirtirken  

• 3 kuruş ucuz ürün alacağım diye kapıda beşinci sınıf insan muamelesi görmek istemem. Sanki bedava veriyorlar.

İnsan onuruna uygun muamele görebileceğiniz yerlerden ya da kampanyalardan alışveriş yapın. Yorumlar fena açılışla ilgili.

• Bugün şöyle bir uğradım. İçerisi kalabalıktı tahmin edileceği gibi. Ancak fiyatlar aşırı da ucuz değildi. Birkaç üründe indirim yapmışlar, onlar da bitmiş dün zaten. Ben razer viper mini aldım 200₺ye. Zaten piyasada da aşağı yukarı bu fiyat. En ucuz 230₺ falan. Yani 30-40₺ daha uyguna almış oldum.
    Geçen haftalarda yapılan razer indirimi daha iyiydi. Blackshark v2x 400₺ ye satıldı itopya sitesinde mesela.
    İndirimler ne kadar devam edecek bilmiyorum, şöyle bir bakarsınız yine de .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips Evnia 27M2N5500/00 8799 tl
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.