Şimdi Ara

Philips tv servisi mağduriyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konun yeri burasimi bilemiyorum simdiden ozr dilerim.
    Philips 47pfl7008 tv'yi bimeksten alali nerdeyse 1 yil oldu. Aldıktan 3 ay sonra kendi kendine reset atmaya başladı.servise götürdüm birsey anlamadi. Genel servise gönderdi güç aktarim kartinin yandigini söyledi (35 gun serviste kaldi). panel ve Çerçeve arasinda 1 santimlik ara oluşmus, sorduğumda ise paneli sokerken olmuş bir sıkıntı olmaz dedi bende eve getirdim (7.8 ay oluyor servistem alali) üstüne kumandami ve kutusunu kaybettiler. simdi panelde akma var. resimde görüldüğünü gibi garantisi devam ediyor bimeks garintiside yaptirmistim +3 yil. Ne yapmalıyım bunlar canimi cok sıktı şikayet etmek istiyorum bir yol gosterin bana..
     Philips tv servisi mağduriyeti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane_300 -- 6 Aralık 2015; 18:50:23 >

• Kendi kendine reset atmayan 7008 var mı bilemiyorum. Sonuna kadar hakkınızı arayın. Benim 7008 de tam da garanti bittikten sonra arızalandı ve şu an salonda boş boş duruyor. Anakartda sıkıntı varmış. Bir şikayet sitesi sürekli değişim yapıpta sonuç alamayanlar ile dolu.
    Philips aldığıma pişman oldum malesef.
  • Bimekse gittim rapor tuttular bakalim sonuc ne olacak. Philips aldigima bin pişman oldum. Bir Ürün alırken fiyatina değil, önce servisini soracam herşey sonrasinda başlıyor.. Philipsi asla tavsiye etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 58" lik bir modelini 6 ay önce aldım.resmen belamı buldum diyebilirim.memnuniyet derecemi siz anlayın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTCsK

bende 58" lik bir modelini 6 ay önce aldım.resmen belamı buldum diyebilirim.memnuniyet derecemi siz anlayın artık

Allah kimsenin gözünü philips alacak kadar kör etmesin.. abimde 3 yil önce 4000 serisinden 106 ekran bir lcd almıştı garantisi bittikten tam 1 ay sonra panelde yukaridan asagiya doğru ince bir çizik oluştu (piksel kararmasi galiba). Forumda benzer sorunlar mevcut nedense garanti bittikten sonra ariza meydana geliyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane_300

quote:

Orijinalden alıntı: MTCsK

bende 58" lik bir modelini 6 ay önce aldım.resmen belamı buldum diyebilirim.memnuniyet derecemi siz anlayın artık

Allah kimsenin gözünü philips alacak kadar kör etmesin.. abimde 3 yil önce 4000 serisinden 106 ekran bir lcd almıştı garantisi bittikten tam 1 ay sonra panelde yukaridan asagiya doğru ince bir çizik oluştu (piksel kararmasi galiba). Forumda benzer sorunlar mevcut nedense garanti bittikten sonra ariza meydana geliyor..

çok duyuyorum bu tür sorunları.endişeliyim şahsen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.