Şimdi Ara

Philips TX1 Hi-Res sertifikalı kulaklık uygun fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
5
Favori
5.594
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.philips.com.tr/c-p/TX1WT_00/kulak-ici-mikrofonlu-kulaklik

Tr fiyatı 160-170 tl bandında ve hi-res sertifikalı bir kulaklık. Benim gibi sabahın köründe ve akşamın dibinde otobüste tıklım tıklım işe gidip gelenlerden iseniz kaçırmayın. Müziksiz çekilmiyor o tıklım tıklım dolu konserve kutusu
    https://www.aliexpress.com/item/Philips-Original-Tx1-HiRes-earphone-high-resolution-HIFI-fever-earbuds-ear-noise-canceling-earphones-for-a/32848016385.html

3 güne yakındır interneti talan ettim araştırdım en sonunda buna karar verdim. Hi-Res sertifikası her kulaklığa verilmiyor ve belli standartları varmış + hafif kulaklık uzun süre dinleyince ağrı yapmaz. Aşırı bass sevenlerden değilseniz işinizi fazlasıyla görür. Epilatör dahil philips in kötü ürününü görmedim sonuçta kendini ispatlamış bir marka.

• orjinalmi hocam bu?
  • soldier_x kullanıcısına yanıt
    Orjinal philips yetkili saticisi profil %99 olumlu feedback almis. Adama ayrica sordum ozel mesajla sordum orjinal teyit edebilirsin yazdi. Philips cin yetkili saticisiymis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soldier_x kullanıcısına yanıt
    soldier im satıcı indirim yapmış kazığı yedik offf 8 tl zararım var.

14 dolara düşmüş ben aldığım 15.87 dolardı iade etsek bir sürü uğraş dur dolarda düştü alacaksan tam zamanı...
  • Bu satıcı Galaxy S4 kulaklığı satıyor almıştım . Orjinal ile kiyaslayinca aldığım üründeki Samsung yazısı daha kalın punto ile yazılmıştı. Fakat ses kalitesi fiyatına göre gayet iyi . Replika olduğunu düşünüyorum . (4 dolar )

• _Warknife_ _ kullanıcısına yanıt
    Warkcığım philips ürünlerine baktım kötü dönüş yoktu. Yetkili philips satıcısı diye yazmış herif ama kararsız kaldım. İade mi edeyim ? 160 tl burada , adama kontrol ettireceğim diye yazdım orjinallik konusunda yokladım sorun yok istediğin gibi kontrol et dedi.

Gemiye yüklenmiş ve gemi yola çıkmış. İade nasıl edilir ki ? Mal gelse kontrol ettim sahte çıktı diyelim geri gönderimi kargo parası bize mi kilitleniyor ?

Böyle yazdım ;

quote:

Of course, my friend. All of our products are genuine original.

Hi Alex , I paid now. I hope it is original philips earphone when I come to check earphone I will waiting impatient :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 28 Ocak 2018; 1:6:56 >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Paranın bir kısmını geri alıp ürünü tutabilirsin kargoya vermek istemiyorsan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MCErgun kullanıcısına yanıt
    O nasil olacak? Urun daha gelmedi gemideymis kapidan teslim almasam geri gider mi ?

Bide adam ben aldiktan sonra indirim yapti 8 tl kadar iade edip yeni fiyattan nasil alabilirim dispute acip almaktan vazgectim mi demeliyim ?

AliExpress konusu var. Orada dispute ile ilgili bilgi vardır. Arayacağın kelimeler "partial refund, partial dispute"

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malın gelmesini bekle bence. Orijinal değilse bile paranın yarısını geri alırsın büyük ihtimalle, zaten 26 liraya normal kulaklık alamazsın ülkemizden. Çakma olsa bile ülkemizdeki 30 liralık kulaklıklardan iyidir.

Satıcının diğer çok satılan Philips kulaklıklarına baktım ve alanların gayet memnun olduğunu gördüm. Frekans taraması yapan arkadaş bile var ki kendisi çok fazla kulaklık denediğini ve bunların iyi olduğunu söylemiş yanlış hatırlamıyorsam.

Kulaklık gelince mutlaka dene. Memnun kalırsan buraya yaz, elindeki kulaklıklarla karşılaştırma yaparsan güzel olur. Duruma göre bende alabilirim :)

• Usbehci kullanıcısına yanıt
    philips earphone how long is the international guarantee?

3 months, my friend You can contact us within three months as long as it is not man-made damage.

Dayi boyle yazdi.benim anlamadigim uluslararasi garanti olayi burada 12 ay demis nasil 3 ay oluyor ?

http://www.support.philips.com/pageitems/master/countries/PK/general_warranty_document_en_PK.pdf

Fabrikadan kaçak mal olabilir ama bilemeyiz tabii. Adam kendi üç ay garanti veriyor.
    AE'den bir şey alıyorsan garantiyi unutacaksın, sadece çok kaliteli mağazalar bu konuya dikkat ediyor, Shark saatleri satan firma mesela. Ürün üç ay içinde bozulsa ve adam malı istese, buradan Çin'e göndermesi kulaklığın iki katı fiyat tutar tabiri caizse. Orijinal kulaklıksa her türlü bu para verilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usbehci -- 29 Ocak 2018; 15:48:33 >
  • Usbehci kullanıcısına yanıt
    Adam garantiyi kendisi mi veriyor yoksa uluslararasi standart garanti mi ?

Soyle bisey buldum philips in sitesinde uluslararasi garantiyle alakali... 3 ay demisler kendi sitesinde de. Kararsiz kaldim iade mi etsem ? Media marktta tx2 modeli 120 tl kredi kartina 3 taksit alabilirim.

The warranty begins on the date of purchase and expires at the end of the period indicated below. In case the retailer is unknown or the product was purchased from an unregistered seller e.g. via on-line auction channels, the warranty period is considered to have started three months after the date of manufacturing indicated on the product or as derived from the serial number of the product.

Eğer paylaştığın PDF'de bu yazıyorsa uluslararası garanti oluyor.

Ben olsam beklerdim, eğer böyle bir kulaklık orijinal olarak o fiyata gelirse hem sesin hem de ucuza almanın verdiği keyif başka olur. En kötü ihtimalle dispute açar ve satıcının yalan söylediğini yazışmalarınla ve Philips orijinallik kontrolünden geçememesiyle kanıtlar ve belki paranın tamamını geri bile alabilirsin.

• 100 lira icin attigi taklalara bak. Sen satici olsan ve o mal eger orjinalse sana yapilan bu davranisa ne dersin? Amazon.com u mahfettiniz ae yi talan ettiniz. Ecüc mecüc gibisiniz iğreniyorum sizden. Bir malı aldiysan ve kayda deger bir kusur yoksa geri iade etmen senin seviyeni kisiligine gösterir. Burdada sorduğun sorulardanda kişiliğini gayet belli etmişsin.

• kalfatt kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim iyigunler dilerim urun orjinal degilse geri iade edecegim satici orjinal oldugunu dile getirdi kontrol ettirebilecegimi soyledi basligada orjinal yazmis feedbacklerde urunlerinde philips olanlarinda orjinallik bandrolu var. Bunu musteri paylasmis

Philips TX1 Hi-Res sertifikalı kulaklık uygun fiyat

Hocam ben sizden merakla ürün incelemesi bekliyorum, orijinalse ki bana orijinal gibi görünüyor bende sipariş vereceğim.

• Fiyat çok iyiymiş, keşke kulakiçi olmayan bir model olsaydı, daha önce de indirimden Philips O'Neill ortak üretimi bir kulaklık almıştım, kulakiçi kauçuk kısım tam oturmayınca baslar hiçbir şekilde duyulmuyor maalesef.
  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    Philips muzik isini yapiyor valla 90 lar cocuklugumuzda biliyorum ses sistemleri vardi manyak ses verirdi. Kulakici olmayan migrosta satiliyor 50 tl mi neydi ayrica bu aliexpressdeki bu saticida satiyor. kargo hala gelmedi kulakici tasimasi rahat oluyor bide kulagi terletmiyor yoksa kulakustu kulakliklar daha iyi.

Look what I found on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/aY32qiua

Media markta denedim kulakustu kulaklik philips sonyi dovdu jbl ile philips nin kulakustu kulakliklari diger markalarin giris seviyesi dusuk fiyattakilerden iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 7 Şubat 2018; 0:19:35 >

• Kulaklık geldimi ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.