Şimdi Ara

PHILIPS XENIUM X800 GARANTİ VE YEDEKLEME HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıllık x800 kullanıcısıyım telefonun artıları olmakla beraber esasında memnun degilim malzeme kalitesi cok kotu. 1 sene icnde harap oldu telefon.. dusuk ses cikis seviyesini bi turlu duzeltmediler.

esasında cokta buyuk bir problem teşkil etmiyodu bunlar. ama kapanmaya başladı kendi kendine.
    kadıköyde oturuyorum ben. servis olarak internetteki sitesinde Hür Elekt. diye moda'da bir yer var. sabahtan beri telefon açıyorum telefonu açan yok ki bugün pazartesi.
    servis olarak hangisine göndermeliyim?

bide arkadaşlar bildiğim kadarıyla 15 gün sonunda muadili bir telefon geçici olarak kullanıma verilmek zorunda ve 30 gün sonunda istersek para iadesini alabiliyoruz.

silemeyecegim mesajlar var ama yedeklemekte mumkun degil. içinden gelen Mobile Tools programı ile kontaklarıma sorunsuz ulaşırken smslerime bi türlü ulaşamıyorum. yükleniyor derken %23lerde takılıp kalıyor. v4'ü çektim bu sefer telefonu tanıtamadım. philipsin sitesinden tekrar çektim günceldir diye ama aynı problem devam ediyor. problem tr kararkter desen değil..

şimdiden teşekkürler.

• Garanti veya sürüm yükseltme için kadıköy tarafında nereye götürüyorsunuz arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berber

Garanti veya sürüm yükseltme için kadıköy tarafında nereye götürüyorsunuz arkadaşlar ?

Kadiköy Başarı Servisine bıraktım ben.Başarının servisinden krokıye bakabılırsınız.
  • teşekkürler riprap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.