Şimdi Ara

İPHONE 4 5.1.1 SERVİS YK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A ARKADAŞLAR YAZDIM BAKIMDIM BULAMADIM EYER VARSA ayni konu affola güncelleme 5.1.1. yaptim servis yk diyor help!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTUZDORT86 -- 15 Mayıs 2012; 12:58:13 >

• arkadasim cihazin geveylimiydi.??
  • Tlf simkilitli degil dimi hocam yurtdisi cihaz mi?
  • simm free telefon güncelleme yapiyordüm
  • Benim cihazımda aynısı oldu 5.1.1 yükledim bir daha sim kartı tanımadı.Kesik bir sim kartıı bende gittim orjinal 128 kb mikro sim aldım sorun düzeldi.5.1 varkende bazen kendi kendine yapıyordu.Sanırım bu ios 5 kesik sim kartları pek sevmiyor.
  • Öncelikle evet ios 5.1 kesik sim kartlarda sorunlu micro sim sorununuzu halledecektir

sonralıkla aynı sorun benimde başıma geldi fakat bende ismail YK hatası aldım sonra gittim kasetçiler çarşısından micro ismail aldım düzeldi.
    "O" sevdiğimiz saydığımız güzel bir harftir bence kullanılmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRcCaN -- 17 Mayıs 2012; 12:42:11 >
  • cihazinizi itunes e baglayin
    yeni playlist olusturun icine ismail YK sariklari atin guzelce yukleyin..dinlerken duzelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 8 1.0 vs 1.5 eTSİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRcCaN

Öncelikle evet ios 5.1 kesik sim kartlarda sorunlu micro sim sorununuzu halledecektir

sonralıkla aynı sorun benimde başıma geldi fakat bende ismail YK hatası aldım sonra gittim kasetçiler çarşısından micro ismail aldım düzeldi.
    "O" sevdiğimiz saydığımız güzel bir harftir bence kullanılmalı

hahaha iyiydi dostum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.