Şimdi Ara

PhoneItiPad programı yayınlandı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
3
Favori
12.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halen paralımı bilen veya yükleyen varmı...?
  • Super. Bugun jb yapıp deniyorum.
  • PhoneItıPad for ıPad 2 sürümü çıkarsa bende jailbreak yapma yonundeyim, su an iPad 2 için uyumlu değilmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcff -- 22 Ocak 2012; 17:06:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdogan3333

Super. Bugun jb yapıp deniyorum.

Sonucu yazarsan seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

ipad2 için jailbreak çıktı :D

çıktıda tam değil yarım jb arkadaşım , zaten orda jb çıkarsa bizde üzerinde çalışacaz diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33
    ...
    çıktıda tam değil yarım jb arkadaşım , zaten orda jb çıkarsa bizde üzerinde çalışacaz diyor

1- iphoneitipad, iPad için zaten daha önce de 4.3.3 jb ile çalışıyordu. iPad2 için de 4.3.3 jb vardı zaten. Sorun iPad2 nin mimarisinde.
    2- Son çıkan IOS 5.0.1 jb (A5) yarım yamalak filan değil taş gibi bir jb.
    3- Orada dediğiniz yer bu adresse eğer, orada hiç de "jb çıkarsa biz de üzerinde çalışıcaz" filan demiyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• program iyi hoşta parali olmasi hic hos degil belescilik olayini sevmem ama guvenemiyorum bu adamlara hani apple a 20 dolar versekte parali olsa anlicamda elin adamina verioz yarin hop kardes diyip kapasa ayvayi yedik
  • Önemli konu, iPad 2 için çıkarsa sırf bu program için jb yaparım.
  • Arkadaşlar mesajlarınızda kullandığınız üsluba dikkat etmenizi rica ediyorum.Karşılıklı saygı ve kurallar çercevesinde mesajlarınıza devam etmenizi umuyorum.

İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

quote:

...

1- iphoneitipad, iPad için zaten daha önce de 4.3.3 jb ile çalışıyordu. iPad2 için de 4.3.3 jb vardı zaten. Sorun iPad2 nin mimarisinde.
    3- Orada dediğiniz yer bu adresse eğer, orada hiç de "jb çıkarsa biz de üzerinde çalışıcaz" filan demiyor.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu program için sabırsızlanıyorum. Çünkü bu program çıktıktan sonra yüksek ihtimal iPhone 4 mü satıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan O'reily'

quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

quote:

...

+1

-31 kafanız okadar işde

• Ee ipad2de calisiyomu deneyen varmi? Ama 20 dolar vermek zoruna gider insanin
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

Ee ipad2de calisiyomu deneyen varmi? Ama 20 dolar vermek zoruna gider insanin
    maalesef iPad2 de çalışmıyor.
    çalışsa, 20 dolara 2. bir telefon, helali hoş olsun
  • ipad 2 de çalışmıyor, ama asla çalışmayacak diye bir şey yok bazılarının zoruna gitsede uyumlu sürüm çıkacak
  • Viber yükleyin iPhone app Store dan viber kullanıcıları arasında sesli görüşme yapabilirsiniz İpad ile
  • Pusuya yattik bekliyoruz
  • Benim anlamadigim sey 7 sayfa okudum aciklamalari simdi kulaklik olmadan konusamiyormuyuz ipadden illaha kulaklik la mi kullanmamiz lazim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 26 Mart 2012; 22:13:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Benim anlamadigim sey 7 sayfa okudum aciklamalari simdi kulaklik olmadan konusamiyormuyuz ipadden illaha kulaklik la mi kullanmamiz lazim ?
    Yanlış anlamışsınız, kulaklık zorunluluğu yok. Dışarıdayken koca iPadi kulağa dayamamak için o kulaklık muhabbetleri.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.