Şimdi Ara

PhoneItiPad programı yayınlandı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
3
Favori
12.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bkerem

kulananlara bir sorum var.
    Taktığınız normal telefon simkartı ile data alışverişinde sıkıntı yaşıyor musunuz?
    Ipad için verilen data simkartlarında farklı bir sıkıştırma uygulanıyor diye biliyorum. Sırf bu yüzden Turkcell simkarımızı değiştirmişti. Normal telefon simkartı ile data kullanınca çok fazla yazmasın?

hocam avea ve vodafoneda sıkıntı olmadan hem 3g yi kullanıyorum hemde telefon olarak kullanıyorum iki operatördede normal sim kartımı sim kesme makinası ile mikro sime dönüştürüp ipade taktım sorun yok kısaca
  • hahaha :D kocaman iPad i sokakta gezerken kulağına tutum konuşana deli derler :D
  • hocam öyle olmuyor yaa görenler gayet mantıklı banada bir ipad alsak demeye başlıyor(hatta ciddi ciddi para gönderip sen alırsın diyen bile var) hele birde şu bluetooth kulaklık işi olsa tadıdan yenmeyecek
  • Ben anlamadım arkadaş şimdi bende ipad 2 3gli modeli var bu bahsettiğiniz proğramı 19 dolara satın alınca telefon görüşmesi msm yapabilecekmiyim yapabileceksem ücretlendirme ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanci86

Ben anlamadım arkadaş şimdi bende ipad 2 3gli modeli var bu bahsettiğiniz proğramı 19 dolara satın alınca telefon görüşmesi msm yapabilecekmiyim yapabileceksem ücretlendirme ne olacak.

ipad 2 de program çalışmıyor bu program ipad 1 içindir..
  • quote:

Ben anlamadım arkadaş şimdi bende ipad 2 3gli modeli var bu bahsettiğiniz proğramı 19 dolara satın alınca telefon görüşmesi msm yapabilecekmiyim yapabileceksem ücretlendirme ne olacak.

neden anlamıyorsun garip bildiğin iphone nasılsa öyle oluyor diyoruz. normal cep telefonu kullanmıyormusun arkadaş? işte o oluyor, para meseleside bu özelliğini aktifleştirmek gibi birşey düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

quote:

neden anlamıyorsun garip bildiğin iphone nasılsa öyle oluyor diyoruz. normal cep telefonu kullanmıyormusun arkadaş? işte o oluyor, para meseleside bu özelliğini aktifleştirmek gibi birşey düşün

Anlamadığım yerin cevabını @siyahsancakli verdi, cep telefonun icadından haberim var ;)
  • sevindim doğrusu
  • iresign yöntemiyle bu işin içinden çıkamaz mıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowcow

iresign yöntemiyle bu işin içinden çıkamaz mıyız?

AppStore'da olan bir program degil ki bu, aksine bunu yukleyebilmek icin zaten jbli bir cihaza ihtiyacınız var, aktifleştirme işlemi programın yayıncıları tarafından yapılıyor. Yani sonuç olarak, hayır bu mümkün degil!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoney -- 14 Ocak 2012; 12:40:07 >
  • @yoney cevabın için teşekkür ederim.
  • Fiyatı biraz fazla gibi 20 dolar
    Başka seçenek de yok maalesef
  • Artik 5.01 surumuyle uyumlu 4.3.3 e mahkum degilsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

quote:

Orijinalden alıntı: Commander
    Şuan çok istiyorum ipad 2 yi, bu programın çıkacağından çok emindim, ama bunun dışında ipad ile çok farklı planlarım var.

iPad2'ye jb yok daha.Uzun bir süre de çıkmayacak gibi duruyor.

6 Ay beklemişim vay be. Çok sabırlı bir insanım sanırım.

Artık iPhone a veda mı diyoruz ne.

Şimdi apps.iphoneislam.com reposunu yüklüyorum. Program iPad 2 Wifi+3G de deneyen oldumu ? Çalışıyor mu ?
  • Is PhoneIt-iPad works with iPad 2 3G?

Right now we do not support iPad 2 yet because the hardware is totally different and we need to adjust Phoneit-iPad to work on iPad 2 as smooth as it was on iPad 1.
    We can not expect when it will be ready but we working hard on that to finish it as soon as possible, Please check back.

Sitesinde bu ibare var ama denemedim...
  • Deneyen var mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commander

Deneyen var mı ??
    iPad 2 uyumlu değil maalesef. iPad(1)'de ios 5 desteği geldi sadece.
  • ipad 2 için eğer jailbreak çıkarsa çalışacak, ama neredeyse ipad 3 çıkıcak 2 için gelişme yok
  • ipad2 için jailbreak çıktı :D
  • iPad2 de jb çıkarsa çalışacak diye birşey yok. Düne kadar iPAd2 4.3.3. jb vardı zaten.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.