Şimdi Ara

PhoneItiPad programı yayınlandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
3
Favori
12.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPad1 kullanmanin avantajlari,demekki neymis her zaman son teknolojiyi kullanmak iyi degilmis
  • hahah var mı böyle bir mantık hocam : )) ipad 2 nin faydalarını saydırma şimdi burada : )))))) her zaman en son teknolojiyi kullanmak iyidir hocam...

senin mantık, yaaaaaa hızlı çalışmıyor vs diyip hala Windows XP kullanan adamlarınkine benziyor :P
  • Arkadaslar, urunu tam gun kullanan var mi?
    Butun gun standbyda pil dayaniyor mu?
    Kulaklik nasil olmali, hoparloru ustunde mi olmali yoksa ipadin hoparlorunu mu kullanmak zorundayiz?
    Sonucta bu urun bu paraya deger mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

Arkadaslar, urunu tam gun kullanan var mi?
    Kulaklik nasil olmali, hoparloru ustunde mi olmali yoksa ipadin hoparlorunu mu kullanmak zorundayiz?

kesinlikle deger,ben ipadimi satmadan once kullaniyordum,ki satarkende o sekilde sattim, urun standby da 1 gun gidiyor(aktif olarak kullanirsaniz) , kulaklik icin ben iphone4 un icinden cikan mikrofonlu kulakligi kullaniyordum gayetde guzeldi ama iste tek problem cihazin mobilitesi biraz dusuk canta olmadan asla kullanilmaz, ama kesinlikle 20 dolara deger
  • o kulaklıktan bulursam demek ki program işimizi görüyor.

cevaplar için çok teşekkürler, sağolun.
  • quote:

1 hafta standby durabilir sorun yok kulakligada gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktask34 -- 10 Ekim 2011; 11:00:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

quote:

1 hafta mı?
    harika!!!

kulaklığı da konuşulanlar sağdan soldan duyulmasın diye düşündüm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

quote:

1 hafta mı?
    harika!!!

kulaklığı da konuşulanlar sağdan soldan duyulmasın diye düşündüm.

Normal şartlarda telefon ozelligi olmadan bir gundede bitme ihtimali var elinden dusmuyorsa ben 1 hafta kullana biliyorum, sadece kulaklikda olur ipadin kendi mikrofonundan faydalanabilirsin

• ipad2 için hala yokmu..?
  • yok

Right now we do not support iPad 2 yet because the hardware is totally different and we need to adjust Phoneit-iPad to work on iPad 2 as smooth as it was on iPad 1.
    We can not expect when it will be ready but we working hard on that to finish it as soon as possible, Please check back.

http://www.iphoneislam.com/phoneitipad/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktask34 -- 12 Ekim 2011; 13:26:16 >
  • ipad 1 de ios 5 için bu programı deneyen var mı?
  • çalışmayacağına emin olabilirsin
  • Programi ipad de kapatmak için ne yapmaliyim acaba?
  • İpad2 de olmaması çok kotu. Bu program tarife üzerinden mı çalışıyor yoksa interneti kullanarak mı bağlanıyor aramalara ve smslere?.
  • @eediz,

bildiğiniz telefon gibi çalışıyormuş.

bu arada "< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >" yazınca farkettim,
    hayırlı olsun yeni ipad'iniz, forumda bir süredir arıyordunuz, güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

İpad2 de olmaması çok kotu. Bu program tarife üzerinden mı çalışıyor yoksa interneti kullanarak mı bağlanıyor aramalara ve smslere?.

bildiğin iphone 4 oluyor
  • quote:

@eediz,

bildiğiniz telefon gibi çalışıyormuş.

bu arada "< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >" yazınca farkettim,
    hayırlı olsun yeni ipad'iniz, forumda bir süredir arıyordunuz, güle güle kullanın.

Öle mı yazmış :)) tesekkurler. Baya aradım ama 1600 e buldum sonunda. Ama su programda olsaydı harika ollacakti
  • kulananlara bir sorum var.
    Taktığınız normal telefon simkartı ile data alışverişinde sıkıntı yaşıyor musunuz?
    Ipad için verilen data simkartlarında farklı bir sıkıştırma uygulanıyor diye biliyorum. Sırf bu yüzden Turkcell simkarımızı değiştirmişti. Normal telefon simkartı ile data kullanınca çok fazla yazmasın?
  • Vodafone için, öyle birşey yok...

Turkcell'de de farklı olmasa gerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkerem

kulananlara bir sorum var.
    Taktığınız normal telefon simkartı ile data alışverişinde sıkıntı yaşıyor musunuz?
    Ipad için verilen data simkartlarında farklı bir sıkıştırma uygulanıyor diye biliyorum. Sırf bu yüzden Turkcell simkarımızı değiştirmişti. Normal telefon simkartı ile data kullanınca çok fazla yazmasın?

Arkadasim iphone 4 nasilsa buda ayni, data simkart olmaz calismaz normal sim kart olacak
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.