Şimdi Ara

PhoneItiPad programı yayınlandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
3
Favori
12.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: siyahtemas

bluetooth desteği geldimi acaba?

şu an için bulunmamakta,kulaklık ile görüşüyoruz
  • vay be...gereksiz ama süper bir yazılım(bence tabii..kızmayın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

vay be...gereksiz ama süper bir yazılım(bence tabii..kızmayın)

niye kızalım hocam,neden gereksiz olduğunu düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeLancoliq MeLody

gereksiz değil ama çokta gerekli değil. çünkü ipad kullanıcılarının hepsinin telefonu var. her yerde ipadi taşıyamıyacağımıza göre telefon olarak kullanmak işlevsiz. örn telefon çaldığında kulaklığı tak cevap ver falan bir ton iş. mesaj anlamında çok güzel. ama arama anlamında pratik olması zor.

aynen katılıyorum hocam geçen iphoneun şarzı bitmişti evde şarza taktım hattımı ipade takıp dışarı çıktım bir arama geldi kulaklığı takıp cevaplayana kadar telefon kapanıyordu nerdeyse o konuda haklısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Orijinalden alıntı: MeLancoliq MeLody

gereksiz değil ama çokta gerekli değil. çünkü ipad kullanıcılarının hepsinin telefonu var. her yerde ipadi taşıyamıyacağımıza göre telefon olarak kullanmak işlevsiz. örn telefon çaldığında kulaklığı tak cevap ver falan bir ton iş. mesaj anlamında çok güzel. ama arama anlamında pratik olması zor.

aynen katılıyorum hocam geçen iphoneun şarzı bitmişti evde şarza taktım hattımı ipade takıp dışarı çıktım bir arama geldi kulaklığı takıp cevaplayana kadar telefon kapanıyordu nerdeyse o konuda haklısınız.

kulaklık takmana gerek yok :)

• bu arada telekom benim ipadi kullanıma kapattı bunu nerden nasıl takip edeceğiz ipad diye bir telefon markası yokki? bu milletin başına ne geliyorsa bu ötvden geliyor, varmı böyle bir şey dünyda bilmemki
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33
    bu arada telekom benim ipadi kullanıma kapattı bunu nerden nasıl takip edeceğiz ipad diye bir telefon markası yokki? bu milletin başına ne geliyorsa bu ötvden geliyor, varmı böyle bir şey dünyda bilmemki

Telekommu? Nasil yani? İcine sabit hatmi taktiniz?
  • quote:

quote:

bu arada telekom benim ipadi kullanıma kapattı bunu nerden nasıl takip edeceğiz ipad diye bir telefon markası yokki? bu milletin başına ne geliyorsa bu ötvden geliyor, varmı böyle bir şey dünyda bilmemki

evet sabit hat taktım telefon olarak kullanmam için sabit hat takmak gerekli idi 10 gün kullandım ama ipad diye telefon yok diye kapandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahtemas

bluetooth desteği geldimi acaba?

bluettoth desteği asla olmayacak en azından ipad 1 için
  • quote:

quote:

telekom derken

quote:

quote:

telekom derken

IMEI SORGULAMA
    IMEI : 01xxxxxxxxxx
    Durumu : KAYIT DIŞI OLDUÐU TESPİT EDİLEN IMEI
    Kaynak : -
    Üretici : Üretici: Apple Pazar Adı: iPad 3G (A1337) Model Bilgileri: iPad 3G (A1337)

Sorgulama Tarihi 04.07.11

Bu sorgulama bilgilendirme amaçlıdır, kesinleşmiş kayıt anlamına gelmemekte olup
    ispat hukuku açısından geçerliliği bulunmamaktadır.

bundan bahsettim vodafon vardı içinde

• Sizin demek istediğiniz telekom değilde bilgi teknolojileri kurumu(btk) sanırım,çünkü bu imei kayıt cihaz kapatma işlemleri ile bu kurum ilgileniyor
  • quote:

Sizin demek istediğiniz telekom değilde bilgi teknolojileri kurumu(btk) sanırım,çünkü bu imei kayıt cihaz kapatma işlemleri ile bu kurum ilgileniyor

evet o kurum, böyle birşey arkadaşımında başına gelmişti yurt dışından çin malı nokla n96 almıştı pasaporta işlemediler böyle marka yok diye
  • iPadinizin pasaport kaydı yapıldı mı? (yurt dışı anlaşılan)
  • ipad 2 için çıkmamış daha
  • ipad2 için cıkacagına dair bilgi var mı?
  • gerçekten bu programın niye az ses getirdiğini anlamış değilim

ipad2 için çalışıyor mu bu program ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: groyeuw

gerçekten bu programın niye az ses getirdiğini anlamış değilim

ipad2 için çalışıyor mu bu program ?

Sanırım daha yayınlanmadı hocam
  • Bence 3g destekli bir cihazda gsm ile telefom görüşmesi de yapılabilmeli. Bu başlığı takipedeceğim, ipad2 için bt desteğini dörtgözle bekliyorum...
  • Ipad2 ye cikarsa kesin indiririm! Deneme amacli ama bence gereksiz bir uygulama olacak! Herneyse denemek lazim fikir üretmeden önce!
  • quote:

Orijinalden alıntı: weslive

Cracklisi varmi ? Varsa hangi repoda?

Tesekkurler..

Zaten crackli uygulama,iphoneislam reposunda

Rica ederim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.