Şimdi Ara

PhoneItiPad programı yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
3
Favori
12.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: santana007

Peki bu 3g kartlar sadece internet yuklu değil mı konuşma parası nasıl gözüküyor?

Hocam normal sim alacaksınız yani konuşma hattı onu kestirip mikrosim yapacaksınız...iPad için olan sadece data hatlılarda olmuyor.
  • storeda göremedim programı, bide bu şu an ipad2 de çalışmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marco87
    storeda göremedim programı, bide bu şu an ipad2 de çalışmıyor mu?

iPad 2'de jb olmadigi iin çalışmıyor
  • sadece jb yapınca kullanabiliyoruz? app storedan para verip aldığımız program değilmi bu yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marco87
    sadece jb yapınca kullanabiliyoruz? app storedan para verip aldığımız program değilmi bu yaw

Hayır hocam jb ile geliyor cydiada mevcut
  • http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-36qTeAdDMI

buyrunvideo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 14 Haziran 2011; 22:03:33 >
  • Şuan çok istiyorum ipad 2 yi, bu programın çıkacağından çok emindim, ama bunun dışında ipad ile çok farklı planlarım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commander
    Şuan çok istiyorum ipad 2 yi, bu programın çıkacağından çok emindim, ama bunun dışında ipad ile çok farklı planlarım var.

iPad2'ye jb yok daha.Uzun bir süre de çıkmayacak gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce satın aldım, gerçekten şaşırtıcı derecede güzel çalışıyor. bluetooth kulaklığımıda tanıtırsam tamam...

3g'li ipad1 model cihazı olanlar kesinlikle bu uygulamayı kullanmalı
  • Maalesef bluetooth kulaklığı tanıtmak için vakit kaybetmeyin, desteklemediğini söylüyor sitesinde:
    http://www.iphoneislam.com/phoneitipad/
  • quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

quote:

Orijinalden alıntı: Commander
    Şuan çok istiyorum ipad 2 yi, bu programın çıkacağından çok emindim, ama bunun dışında ipad ile çok farklı planlarım var.

iPad2'ye jb yok daha.Uzun bir süre de çıkmayacak gibi duruyor.

Gecenlerde az kaldi yakinda geliyor diye biseyler okumustum yalanmi oldu, gelsede yapmam gerci daha cozemedim aleti tam, her gun yeni bisey buluyorum, tam noob oldum ya, android de boyle olmamisti
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum
    Maalesef bluetooth kulaklığı tanıtmak için vakit kaybetmeyin, desteklemediğini söylüyor sitesinde:
    http://www.iphoneislam.com/phoneitipad/

Ah birde bluetooth desteği olsaydi,o zaman 10 numara olurdu işte
  • Benim çözemediğim iPhone ve iPad için en basit programlar ve yenilikler bile deli gibi sitelerde yer alırken, iPad için devrim olan bu programı kimse umursamıyor...Özellikle takip ettiğim siteler var haberini dahi ufakça bile yapmadılar...Acaba iphoneislam markası altında olduğundan psikolojik bir harp mi var ?
  • bencede çok büyük bir olay ve gerektiği yankı uyanmadı dünyada nedense
  • gercekten önemli bir haber neden ilgi görmedi bende anlamıs değilim.İpadim yok benim ipad 2 almayı düşünüyorum.jb cıktıgındada ilk yükleyeceğim app bu olur..
  • Sansa bak ya, sadece 4.3.3 içinmiş
  • Programi satin alir almaz menudeki ayarlara kadar iPhone'daki gibi seçenekler ve ayarlar çıktı. FaceTime dahi aktif oldu ve hemen test ettim, sonuc süper fakat iPad1 de malum kamera olmayınca tek taraflı görüntülü görüşülüyor (belki camera takmak icin aparat çıkabilir)...
  • ben bu özelliğin bir şekilde olacagını biliyordum.. onun için elimdeki ipad wifi liyi sattım ve ipad2 3g li almak istedim.. ama ilk cıktıgında dayanamadım ve ve var olan ipad2 wifi li modelini aldım.. ah ah diyorum şimdi kendime.. keşke 3g li alsaydım... gercı halen JB olmadıgı ıcın bır anlam ıfade etmezdı ama eryada gec bugunlerde ipad2 için Jb cıkacak... ipad2 li wifili modeli 3g li model ile takasa acıgım ama :)
  • Arkadas ilk konuyu acmis kupasini verip cikayim dedim , evet calisiyor 20 dolara fazlasila deger
  • bluetooth desteği geldimi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.