Şimdi Ara

PhoneItiPad programı yayınlandı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
3
Favori
12.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahmet©

quote:

Orijinalden alıntı: magicool

btk dan nasıl kaçtı bu durum?kesin kayıt için vergi ister harç ister cok umutlu değilim,burası türkiye hiçbirşeyi kaliteli ve özgürce kullanamazsınız.

programı alanlar bunu göze alsınlar ileride cihaz kapatılır ve 100 tl harç ve pasaport isenirse şaşırmayın

bu özellik zaten 3g li versiyonlara yapılabilir. Bununda olması için ya cihaz Türkiye den yüksek fiyatla alınacak, ya da yurt dışından getirilip pasaport kaydı yapılıp kullanılacak.

Yani vergi ile alakalı kimsenin sıkıntısı yok. Yeter ki program ipad 1 üstü cihazlara uygun hale gelsin

hm ok anladım iyisiniz ozaman

• artik tamamen ucretsiz yapilabiliyor baska bir repo uzerinden. tabi ki sadece ipad 1. gen. cihazlarda oluyo sadece. ios 5.1 olmasi sart.
    http://www.iphoneyardim.net/cydia_uygulama_tanitim/74543-ac_d_telepad_v2_0_ipad_1lerinizi_telefon_olarak_kullanin.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu olayı ipad mini için yapan adam parayı kırar.net
  • bu program sadece ipad1 için yapıldı ve çıktı çıkalı ne ipad2 ne ipad3 için ilerleme kaydetmedi.hala çalışmalar devam ediyor program yapımcısının sitesinde..
    http://www.iphoneislam.com/phoneitipad/
  • Beklemedeyiz biz de ama sanmıyorum çıkacağını..
  • Aslında çoktan çıkmalıydı ama sanki birileri tarafından bu engellendi..Apple programcıyı elde etmişte olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipad mini +4g alacağim ve soteye yatacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük küçük doğranmış et, ciğer, böbrek vb. şeyler yağda hafifçe kavrulduktan sonra su, domates, biber vb. katılarak yapılan yemeğe yatmak nasıl bir şey acaba?
  • Beyler sadece hala ipad 1 için mi var bu program digerlerinede geldimi ?
  • şu an ipad 2 de cydia da aratıyorum yok öyle bir program bulmuyor.zannedersem sadece ipad 1 için var 2+ için yok

adam kendi sitesinde şunu demiş:

IPad 2 3G ile PhoneIt-iPad çalışır mı?
    Donanım tamamen farklı olduğunu ve bunun iPad 1 olduğu gibi pürüzsüz olarak iPad 2 üzerinde çalışmak için Phoneit-iPad ayarlamanız gerekir, çünkü şu anda biz henüz 2 iPad desteği yok.
    Hazır olacak ama biz mümkün olduğunca çabuk bitirmek için bu konuda çalışıyoruz biz bekleyemeyiz, tekrar kontrol edin.

google translateden bu çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adammısınsimit -- 5 Şubat 2013; 1:59:14 >
  • adamlar sanırım kendi yazdıkları programı donanımsal olarak çalıştırabilecek kişiler arıyor,onlarda bizim gibi bekliyorlar anlaşılan..:)
  • Bi an için atladım, meğer hortmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıksaydı çok iyiydi ama iphone satışlarını fena halde baltalar bu program bence apple tarafından bunu çıkaran yazılımcıya reddemiyeceği teklif verilmiştir:D
  • Hala çıkmadı mı yeni nesil iPadler için?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.