Şimdi Ara

Photoshop amaçlı bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    işlemci: i5 3570k
    Ram: 4x4 Corsair 1600mhz
    Kasa: 500W Xmateg
    Sabit disk: WD 1 TB 7200 rpm 64mb cache
    Ekran: 21.5 inch ekran :D

Sorum şu: Bilgisayarda sadece ve sadece Photoshop yapılacak. Oyun oynanmayacak. Render yapılmayacak. Sadece İnternet + Photoshop. Ancak ekran kartı konusunda kafam karıştı. Photoshop için alacağım ekran kartının çok büyük bir önemi var mı? Yani gidip GTX 660 falan almamın bana bir yararı olur mu yoksa ne biliyim GTX 560 falan alsam bir şey değişir mi? Aradaki fiyat farkına göre bilgisayara SSD eklemeyi ya da eklememeyi düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

• Kesin olmamakla birlikte 3570k'nın dahili grafik birimi işinizi fazlasıyla görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aceace

Anakart: Asus P8Z77-V
    işlemci: i5 3570k
    Ram: 4x4 Corsair 1600mhz
    Kasa: 500W Xmateg
    Sabit disk: WD 1 TB 7200 rpm 64mb cache
    Ekran: 21.5 inch ekran :D

Sorum şu: Bilgisayarda sadece ve sadece Photoshop yapılacak. Oyun oynanmayacak. Render yapılmayacak. Sadece İnternet + Photoshop. Ancak ekran kartı konusunda kafam karıştı. Photoshop için alacağım ekran kartının çok büyük bir önemi var mı? Yani gidip GTX 660 falan almamın bana bir yararı olur mu yoksa ne biliyim GTX 560 falan alsam bir şey değişir mi? Aradaki fiyat farkına göre bilgisayara SSD eklemeyi ya da eklememeyi düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

gerçekten profosyonel olarak bu tarz işlerle uğraşacaksanız eğer size şu ekran kartını öneririmhttp://www.hepsiburada.com/liste/pny-nvidia-quadro-4000-2gb-gddr5-pci-e-x16-profesyonel-ekran-karti/productDetails.aspx?productId=bd56470&categoryId=204 ama eğer buna gerek yok derseniz daha düşük bütçeli versiyonlarıda mevcut bu kartın onlarada bakabilirsiniz, genede bu kadar performans fazla diyorsanızda arkadaşın dediği gibi bir e.kartı yeter.

• Pny Nvidia Quadro 4000 2GB GDDR5 Pci-e x16 Profesyonel Ekran Kartı

render yapmayacak bir bilgisayar için bunu önermek cidden üzerinde düşünülmüş bir cevap mıdır? yoksa öylesine yazılmış bir cevap mı?
  • Öylesine yazılmış bir cevaptır.
    nVidiaGTS450'den başlayarak bütçeye uygun herhangibir ekran kartı alınabilir ve yeterlidir.
    Düşük güç tüketimi yapan ekonomik bir nVidia ilk başta tercihlenmeli ve en iyisini alacağım diye kasmamalıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Photoshop için Macbook Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.