Arkadaşlar merhaba, çok garip bir sorunum var. Dün akşam photoshopta çok akıcı bir şekilde çalışırken bugün GTA IV için iCEnhancer yükledikten sonra Photoshop'ta acayip bir kasma oluşmaya başladı. Ekran kartından falan şüphelendim (sonuçta modu biliyorsunuz, çok güçlü bir grafik istiyor) açıkçası. Ama yani modla oynarken falan da bir hatayla karşılaşmadım, PC'nin yapabileceği 30-35 FPS de oynadım. Acaba ekran kartı mı yandı diye şimdi Borderlands 2 oynadım, o da çok akıcı gitti. (70-80FPS civarı) Ama nedense Photoshop tahminimce 15-20 FPS'ten fazlaya çıkamıyor. Hatta piskolojik mi bilmiyorum ama Cinema4D'de de birazcık kasma var gibi. Sorun neden kaynaklanabilir acaba? Çok teşekkürler.
up up up
up up up
photosop/edit/prefences/performance bölümünde grafik processor setting'te Asus HD7970 DirectCU II'yi görmelisiniz. "use grafik processor"ün seçildiğinden emin olun. "advanced settings" bölümünde "draving mode"yi advanced'e getirip alt taraftaki dört seçeneği de aktif hale getirin. memory usage bölümünde toplam belleğinizin en az %60' kadar yer ayrıldığından da emin olun. history&cache "big and flat" seçili olsun. ok deyip kapatın.phoshop'u tekrar açın photosop'la ilgili olası bir sorunu böylelikle elemiş olursunuz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme