Şimdi Ara

Format atmaya çalışınca başa dönüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar format atmaya çalışıyorum, herşeyi yapıyorum.Fakat bilgisayarı başlatmak için entere basın geldikten sonra bilgisayar kapanıyor ve tekrardan formatın başına geçiyor...Nasıl yapmamı öneririrsiniz yada neden bu sorun çıkıyor.Yardımcı olabilirmisiniz?

• arkadaşım bi şey sorcam komiik olabilir ama bazı kişler bu hatayı çok yapıyor sende yapıyo olabilirsin o ekrandan sonra bi tuşa basın diyo orda sen basmıyosundur inşallah...he kardeş?
  • yok ben uzun süredir, format atıyorum.Bu seferkisi başka herşey yapıyorum.Diskleri biçimlendiriyorum, YAni yarısına kadar geliyor, "Bilgisayarı yeniden başlatmak için entere basın" yazısı geliyor ya ordan sonra bilgisayar başa atıyor ve yeniden "kur başlatılıyor " diyor...Anlamadım nerden kaynaklanıyor.
  • arkadaşım aynı olay birkaç sefer başıma geldi ve ikisindede sorun hdd degişince halloldu başka bir hdd ile denemeini tavsiye ederim kolay gelsin
  • BIOS'tan HDD Turunu CDROM olarak ayarlamissin o yuzdendir. Onu AUTO getir ya da nasil yapacagini bilmiyorsan default bios ayarlarina don.
  • Defaultta yaptım, tekrar format atmaya çalıştığımda, başa atıyor...Bir arkadaşım MBR sorunu olabileceğini sanıyor bu nedir ki? anlayan varmı ya okadar uyuz etti bu sorun kaç gündür onunla uğraşıyorum.Başka bir hardisk alsam, daha bu yeni, sıfır almıştık, 4 ay bile kullandığımız yok.Yani neden format atamıyorum anlamadım gitti.Bana önerisi olan arkadaşlarladan çokkk teşekkür ederim.

Yani diskleri biçimlendir filan hepsini yapıyoruz.Fakat bilgisyarınızı tekrar başlatmak için entere basın dediği zaman kendiliğinden başlıyor bilgisayar fakat başladığı zamanda format tekrar başa atıyor...Kur devam ediyor diyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer imkanınız varsa HDD yi söküp Başka bir PC de Partition Magic Yardıyla Full Format atın daha sonra kendi kasanıza takıp işlemleri öyle başlatın...
  • Format atma derken vista mı ? XP mi? Ve daha önce ghost ile imaj çalışması yapıldımı. Harddisk silen programlar var ve benim en beğendiğim de active killdisk o program ile başlangıç cd si yapıp oradan diski full silebilirsiniz. Zannedersem boot sector ile ilgili bir problem, inşallah harddisk bozulmamıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.