Konu başlığında belirttiğime benzer programları ağırlıklı olarak kullanacağım bir laptop almayı düşünüyorum.Bütçe olarak ne kadar ucuz olursa o kadar iyi tabi fakat 1000-2000 arası diyebilirim.
Bir de hafif, dayanıklı ve almaya değer bir notebook önerirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
yukarı
Bütçenizi biraz aşıyor fakat Full Hd ekranlı modellere yönelmenizi tavsiye ederim.
çok teşekkür ederim. bu msi'a güven olur mu, var mıdır bir fikriniz?
quote:
Orijinalden alıntı: pertevnailiboratav
Forumda birçok MSI kullanıcı var genel olarak kullananlar memnun içiniz rahat olsun
quote:
Orijinalden alıntı: CAK!
quote:
Forumda birçok MSI kullanıcı var genel olarak kullananlar memnun içiniz rahat olsun
Hocam, o laptopu alırsak kaç sene boyunca photoshop, premiere gibi programları rahatça kullanabiliriz? Yeni üniversiteye başlıyorum ve 5 sene boyunca kullanabileceğim bir bilgisayar almayı tercih ederim de... Siz ne yapmamı önerirsiniz?
quote:
Arkadaşlar merhabalar,
Konu başlığında belirttiğime benzer programları ağırlıklı olarak kullanacağım bir laptop almayı düşünüyorum.Bütçe olarak ne kadar ucuz olursa o kadar iyi tabi fakat 1000-2000 arası diyebilirim.
Bir de hafif, dayanıklı ve almaya değer bir notebook önerirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Hocam istediklerine en uygun makina diyebilirim incele fiyatı uygun yanında aksesuar hediyeleriyle geliyor bu sitede ,
Hocam, o laptopu alırsak kaç sene boyunca photoshop, premiere gibi programları rahatça kullanabiliriz? Yeni üniversiteye başlıyorum ve 5 sene boyunca kullanabileceğim bir bilgisayar almayı tercih ederim de... Siz ne yapmamı önerirsiniz?