Şimdi Ara

photoshop da negatifi pozitif yapma nasıl oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde negatif halinde (film değil) siyah beyaz eski bir fotoğraf var. bunu pozitif haline nasıl çevirebilirim. photoshop ile yapamadım... yardımcı olursanız sevinirim...

not: gegatif kağıt üzerinde film değil..

• negatif pozitif karıştırmışın...

yapmak istediğin siyah beyaz resmi renklendirmek mi? onu mu istiyorsun...

photoshop ile yapıcaksın ama çokda kolay bir iş değil.. resmin üzerindeki detaylar ne kadar çoksa işin zorluğu da o derece büyük oluyor zaten asıl konu bu.. tek tek ilgili bolumleri renklendireceksin yanii ve renk tonları birbirleri ile uyumlu olucak kolay değil sadece zaman meselesi boyle bir işi yapmak icin zaman + beceri + bilgi (sıralama değişebilir)

• Hayır arkadaşım negatifi pozitife çevirmek istiyordum. yani siyah beyaz negatif fotoğraf kağıdını pozitif siyah beyaz fotoğraf kağıdına çevirmek. Bilirsiniz çok eski fotoğraflarda negatif film yok. onun yerine negatif cam veya kağıtlar var. o dönemlerden fotoğrafları arşivlemek için çok gerekli...

photoshop la uğraştım ve başardım. benim photoshop cs2 türkçe, görüntü + ayarlar+ ters çevir ile negatif görüntü pozitif oluyor. görüntü+ mod ayarlarından gri ton gibi ince ayarlarla görüntü harika oluyor...

eski fotoğraflarla uğraşalar için gerekliydi ilgin için teşekkürler arkadaşım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.