Şimdi Ara

Photoshop ile ilgili sorular

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben photoshop kullanmıyorum ama sorularım olucak öncelikle bir resim çizdim ve üstünde oynadım ancak bu program korsan ve bu resmi web sitesi yapımında kullandım peki ne olabilir bir ceza olabilir mi?

Ayrıca photoshop gibi ama bedava bir program önerirmisiniz web tasarım için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lunacher -- 2 Temmuz 2013; 2:29:30 >

• Bu kadar konuyu abartmaya gerek yok. Tasarım yaptınız konu bitti. Normal hayatınıza geri dönün.
    Bir sürü tasarımcı bu programları farkı kanallardan kullanıyor. Bu sadece Türkiye sınırlarında değil, yurtdışında da geçerli.

Eğer tasarımdan para kazanıyor ve bunun miktarları çok iyi seviyelerde ise programı yasal olarak satın almakta bir sakınca yok.
    Photoshop CS6 Türkçe için; Tam sürüm taban fiyatı: 1.110,51 TRY + KDV şeklindedir.

Ücretsiz olarak GIMP'i önerebilirim. Bununla istediğiniz gibi tasarlar ve kullanırsınız.

Photoshop ile ilgili sorular

• Peki photoshop a devam etsem olur mu ?
  • Hiçbir sorun olmaz çoğu fotoğrafaçılar grafikciler de adobe ve corel programlarını kaçak yollardan serialleyrek kullanıyorlar.
  • Ben bu soruları photoshop kullandığımdan sormadım arkadaşlar böyle bir şey yasal mı değil mi diye sordum mesela bi site yapılacak grafiklerde photoshop grafikleri kullanılacak ceza kesilirmidiye merak etmiştim değilmiş zaten Photoshop u bilmiyorum ve bilgisayarımda yüklü değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lunacher

Ben bu soruları photoshop kullandığımdan sormadım arkadaşlar böyle bir şey yasal mı değil mi diye sordum mesela bi site yapılacak grafiklerde photoshop grafikleri kullanılacak ceza kesilirmidiye merak etmiştim değilmiş zaten Photoshop u bilmiyorum ve bilgisayarımda yüklü değil.

Tabiki yasal değil. Bütün lisanslı programları kaçak olarak kullanmak yasa dışı. Eğer ticari amaçlar için kullanmıyorsan şirketin peşine düşeceğini sanmıyorum. Eğer dava açarlarsa, ticari olarak kullansan da, kişisel olarak kullansan da suçlusun.

http://www.akinsoft.com.tr/as/genel/lis_sist/lishak.php

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diyot ile ilgili bir soru
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.