Şimdi Ara

PHP'de Uzman İstenileni Yapabilecek Düzeyde Koder Arıyorum..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Tasarım işleri için, Kızılayda bir ofis tuttum Aldığım ve alacağım web siteleri için Birlikte çalışacağım Uzman Php koderi arıyorum, Tek başıma yetiştiremiyorum ayrıca martta microsoftun web geliştirme kurslarım başlıyacak günde 5 saatim kursta geçecek, aldığım ve alacağım tasarım işleri için, php'de gerçekten istenileni kusursuz yapabilecek bir koder arıyorum, bana gelen tasarım işlerinde programlama konusunda beraber çalışcaz örneğin müşteri şu şu şu olsun diyor admin paneli kredi kartı olayı bunları sorunsuzca benim yaptığım tasarıma entegre edebilecek Ankara'da ikamet eden dürüst, ilkeli, ne yaptığını bilen, sadece emeğinin karşılığını istiyecek güvenilir bir arkadaş arıyorum, eğer anlaşabilirsek çeşitli projeler geliştirerek patentiyle ürünlerimizi satma niyetim var, gerçekten bu işte inançlı bilgili ileriye dönük birşeyler yapmak isteyenler varsa bana pm'den ulaşsınlar,

Firma 15 - 20 gün içinde, Ticaret siciline kayıt olacaktır.
    Not: Ankara'da köklü bir dersanenin Web sitesi elimizde, firma olduktan sonra işe başlanacaktır... 2 milyarlık bir proje olduğunu varsayarsak Kodere yaptığı işin karşılığı verilecektir...

Teşekkür eder, iyi forumlar dilerim...

• Koca Donanım Haberde Çıkmadımı Kendine Güvenen bir Coder... Site sayısı 2 ye yükseldi Uluslararası büyük bir firmanın e-ticareti yapılacak Ajans Coderlerini sevmem DonanımHaber Kazansın haydi süre çok azalıyor.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: CTADOW

Arkadaşlar, Tasarım işleri için, Kızılayda bir ofis tuttum Aldığım ve alacağım web siteleri için Birlikte çalışacağım Uzman Php koderi arıyorum, Tek başıma yetiştiremiyorum ayrıca martta microsoftun web geliştirme kurslarım başlıyacak günde 5 saatim kursta geçecek, aldığım ve alacağım tasarım işleri için, php'de gerçekten istenileni kusursuz yapabilecek bir koder arıyorum, bana gelen tasarım işlerinde programlama konusunda beraber çalışcaz örneğin müşteri şu şu şu olsun diyor admin paneli kredi kartı olayı bunları sorunsuzca benim yaptığım tasarıma entegre edebilecek Ankara'da ikamet eden dürüst, ilkeli, ne yaptığını bilen, sadece emeğinin karşılığını istiyecek güvenilir bir arkadaş arıyorum, eğer anlaşabilirsek çeşitli projeler geliştirerek patentiyle ürünlerimizi satma niyetim var, gerçekten bu işte inançlı bilgili ileriye dönük birşeyler yapmak isteyenler varsa bana pm'den ulaşsınlar,

Not: Ankara'da köklü bir dersanenin Web sitesi elimizde, firma olduktan sonra işe başlanacaktır... 2 milyarlık bir proje olduğunu varsayarsak Kodere yaptığı işin karşılığı verilecektir...

2milyarlık proje demişssin bu koklu dershanenın web sıtesını yapman karsılıgnda alacagın ucretmı ogrenebılırmıyım?

• quote:

Orjinalden alıntı: hackmoto

quote:

Orjinalden alıntı: CTADOW

Arkadaşlar, Tasarım işleri için, Kızılayda bir ofis tuttum Aldığım ve alacağım web siteleri için Birlikte çalışacağım Uzman Php koderi arıyorum, Tek başıma yetiştiremiyorum ayrıca martta microsoftun web geliştirme kurslarım başlıyacak günde 5 saatim kursta geçecek, aldığım ve alacağım tasarım işleri için, php'de gerçekten istenileni kusursuz yapabilecek bir koder arıyorum, bana gelen tasarım işlerinde programlama konusunda beraber çalışcaz örneğin müşteri şu şu şu olsun diyor admin paneli kredi kartı olayı bunları sorunsuzca benim yaptığım tasarıma entegre edebilecek Ankara'da ikamet eden dürüst, ilkeli, ne yaptığını bilen, sadece emeğinin karşılığını istiyecek güvenilir bir arkadaş arıyorum, eğer anlaşabilirsek çeşitli projeler geliştirerek patentiyle ürünlerimizi satma niyetim var, gerçekten bu işte inançlı bilgili ileriye dönük birşeyler yapmak isteyenler varsa bana pm'den ulaşsınlar,

2milyarlık proje demişssin bu koklu dershanenın web sıtesını yapman karsılıgnda alacagın ucretmı ogrenebılırmıyım?

Ankara'da ikamet eden dürüst, ilkeli, ne yaptığını bilen, sadece emeğinin karşılığını istiyecek güvenilir bir arkadaş arıyorum, eğer anlaşabilirsek çeşitli projeler geliştirerek patentiyle ürünlerimizi satma niyetim var, gerçekten bu işte inançlı bilgili ileriye dönük birşeyler yapmak isteyenler varsa bana pm'den ulaşsınlar,

Sen iyi bi codersen bana pm atıp ofise gelde ücretini görüşelim yapabileceklerini görmeden sana nasıl kesin bir rakam verebilirim? ayrıca site editleme bende olmaz net yok pc de not defterinde gerekli şeyleri entegre edebilecekmisin? eğer öyleyse bekliyorum arkadaşım ücret işi kolay bizde hak yeme olmaz lakin sen iyi bir codersen ofise geleceksin dediğim şeyleri yapabileceksen sadece php olayı istediğin rakamı bana söyliyeceksin

• Php de İStediğini Yaparım...

Hiç Yapmadığım Şeyleri de yapması zor değiL .. php biLiorm sonuçta...

Ofise Gelmeden oLmaz mı ben 2 ayda 1 ist. ank. yapıorm.. php + Grafik Destek verdiğim 2 şirket var .. İstedikLerini msn üzerinden gonderme anLaşma oLaiblir..

İşim Gereği 7/24 Msnim Açık.. Tasarımcıyım .. hosting + Reklam + Bilişim Hizmetleri Veriorz... Bütün işlerimi onLine yaptığım için 1 den fazla şirketLe Çalışabiliorm..

istersen Görüşürüz.. dellytufy@hotmail.com

kolay geLsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çeviri yapabilecek var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.