Şimdi Ara

PHP dersleri güncel tutulacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganymedes_uk -- 30 Temmuz 2010; 16:22:51 >

• aslında derslerin tamamı upload edilse link sunulda daha iyi olmazmı ? sizi bekleme kzorunda kalmayız . ?
  • Dersleri ben anlattığım için hazır bir şey değil hazır olsada upload etsem Diğer derslere göre biraz daha basit ve mantıksal anlattığım için hergün yazmam gerekiyor ama hergün güncel tutmaya çalışıyorum
  • Zend prog. linki varmı nette çok karışık
  • Zend için buyrun burdanhttp://www.zend.com/en/products/studio/downloads

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganymedes_uk -- 21 Temmuz 2010; 10:19:18 >
  • Arkadaşlar size bende yardımcı olmak isterim, bu konuyu takip edicem.Takılan lursa yardımcı olucam.Ama unutmayın uygulama yapmadan öğrenilmez oturup uğraşın biraz.
    Hadi bakalım :)
  • slm ben bilgisayar öğretmenliğinde 2. sınıfa geçtim ve daha hiç bir proglama, tasarım dersi filan görmedim bilmiyorum da. bu yaz kendimi bu alanlarda geliştirmek istiyorum bu yüzden sayfayı hazırlayan ve konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. derslerin devam etmesini sizlerden rica ediyorum.bizlere çok faydalı olacağından eminim.saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Derslerin devamı gelcek ve bir süprizle devam edecek...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.