Arkadaşlar merhabalar... php ile excel den veri çekmek ve bu verilerden filtreleme yaparak süzme yapmak ve listelemek istiyorum ama bir türlü beceremedim... exceldeki tüm verilerimi aşağıdaki gibi çekiyorum.. $ExcelAl ile tüm listeyi çekiyorum... Dizi olarak veriler çekiliyor... Excel deki istenilen sutunu; $ExcelAl["E"] şeklinde çekiyorum... excel listemi de ekledim... Ben istiyorum ki tüm listeden H sutunu senior olanların verileri ekrana yazılsın ama beceremedim.... yani suzuldukten sonra ekrana H sutunundaki verilerden senior olanlar; yani id'si 1 ve id si 4 olan veriler sadece yazılsın Acil yardımcı olur musunuz? <?php include 'Classes/PHPExcel.php'; // Excel kütüphanemizin yolunu belirtiyoruz. $ExcelDosyasi = 'veriler.xlsx'; // Excel Dosyamızı Seçiyoruz. (Formatlar: xls, xlsx) $ExcelOku = PHPExcel_IOFactory::load($ExcelDosyasi); $ExcelVeriler = $ExcelOku->getActiveSheet()->toArray(null, true, true, true); //Excelde kullanacağımız sütunlarımızı seçiyoruz. foreach($ExcelVeriler as $ExcelAl){ echo " "; |
Bildirim